Capitolul 21

6.9K 353 34
                                    

Capitolul 21
Adevărul nu face zgomot

"Nu poți sta departe de ceea ce iubești."

Mă tot gândeam la Harry. Din cauza lui m-am baricadat în casă. Adineauri am ajuns acasă de la muncă și mi-am închis toate ușile și geamurile, asta după ce că ieri am schimbat toate încuietorile, pentru ca el să nu mai pătrundă în casă cu cheia mătușii mele.

Pe de altă parte, am discutat cu doamna Turner despre demisionare, aceasta m-a rugat să rămân cel puțin până la sfârșitul verii și am acceptat. Totuși, mai sunt doar trei săptămâni de vară și nu am altceva mai important de făcut.

Adam nu a dat pe acasă la el mai deloc în ultimele zile, astfel nu am dat ochii cu el.
Nu îmi pot da seama dacă el mă ignoră pentru că mă consideră supărată pe el sau a uitat cu totul ceea ce s-a întâmplat acum câteva zile, când a venit la mine acasă mangă de beat, reușind să îmi bage sora în sperieți. Îl urăsc pentru asta, ce fel de exemplu i-am dovedit surorii mele? Faptul că îmi pierd timpul alături de bețivi?

Se auzi un ciocănit în ușa de la intrare și înainte de a o deschide, am privit prin vizorul acesteia. Era doar fratele meu. Am descuiat lacătul și l-am primit în interiorul casei mele. 

- Am o surpriză pentru tine.

Spuse acesta, trecând direct la subiect, fără a mă saluta.

Îmi întinse o foaie și am despăturit-o cu sufletul la gură. Scria alb pe negru și clar că Hope se află cu sub custodia lui Louis. L-am privit cu ochii lărgiți și apoi am sărit în brațele lui.

- Nu pot să cred! Cum ai reușit să faci asta?! Și atât de repede!

- În caz că nu ești pusă la curent, treburile din acest secol decurg foarte bine atunci când banii sunt la mijloc. Cu o sumă de mare calibru și un motiv bine întemeiat, am reușit să obțin aprobarea judecătorului. Nici nu am avut nevoie cel puțin ca mătușa voastră să fie prezentă la proces.

L-am strâns la pieptul meu și lacrimile voiau să cadă însă le-am oprit. Știu că ceea ce a făcut este total ilegal și vom fi pedepsiți pentru asta, însă pentru Hope sunt în putere să fac orice. Inclusiv să accept faptul că am sustras-o pe Hope prin metode deocheate.

- Îți voi înapoia până și ultimul bănuț, îți promit. Haide să o luăm pe Hope.

Am mers spre mașina lui și am pornit spre casa lui Harry Traynor. Îl urăsc pe omul ăsta, mi-a provocat mult rău și în unele nopți am coșmaruri cu el. E un om periculos și sper doar să nu o rănească pe mătușa mea.
Venind vorba de mătușa, ea nu a prea vorbit cu Louis. Sau mai clar, nu vrea să vorbească cu Louis. A spus că nu are nicio legătură cu el, chiar dacă e copilul surorii sale.
Bunici nu avem, cei din partea mamei sunt morți și cei din partea tatei nu au fost de acord încă de la început cu iubirea mamei și tatei, deci pentru ei suntem egal cu zero.

Ajungem în fața conacului și mă îndrept cu pași mari spre intrare. Aveam emoții, cu toate că documentul parte foarte legal și demonstrat, știu că va urma un scandal denaturat.

Am bătut ezitant la ușă și chiar ea îmi răspunse. Zâmbea, și imediat ce m-a văzut zâmbetul ei pierise și furia își făcuse prezența în ochii ei.

Tomorrow (Vol. I-II)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant