Κεφάλαιο 1

7.1K 589 98
                                    


Άννα'ς POV

"Άννα! Κουνήσου και έλα κάτω τώρα ή στο ορκιζομαι θα σε διαλύσω!" ο μεγαλύτερος αδερφός μου ο Δημήτρης, ορίεται απο κάτω.

"Έρχομαι!" φώναξα πίσω ενώ έβαζα τα παλιά μου παπούτσια. Αλήθεια πρέπει να αγοράσω καινούρια παπούτσια. Ίσως να πάω στο mall μετά το σχολείο ή κάτι.

"Τώρα!" φωνάζει ξανά ο Δημήτρης, "ή θα σε αφήσω και θα φύγω και θα έρθεις με τα πόδια πρώτη μέρα στο σχολείο."

"Έρχομαι!" φώναξα πιο δυνατά.

Ηλίθιο σχολείο, γιατί πρέπει να ξυπνώ τόσο νωρίς?

Κατεβαίνω τα σκαλιά και αρπάζω ένα μήλο απο την κουζίνα και μετά πηδώ στην κυριολεξία στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του Δημήτρη.

"Επιτέλους." τα άλλα δυο μου αδέρφια αναστέναξαν ταυτόχρονια ενώ ξεκινήσαμε για το σχολείο.

Ρόλαρα τα μάτια μου και δάγκωσα το μήλο μου. Βασικά αυτή είναι η πρωινή μου ρουτίνα. Ξυπνώ κάθε πρωί 20 λεπτά αργότερα απο ότι θα έπρεπε επειδή "πέντε λεπτά ακόμα" δεν μου αρκούν πλέον και ετοιμάζομαι σε 10 μόλις λεπτά ενώ τα τρια αδέρφια μου, μου φωνάζουν και με απειλούν να με αποκεφαλίσουν.

Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα που με δίδαξε το σχολείο είναι πως να ετοιμάζεσαι σε λιγότερο απο 5 λεπτά.

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις καταπληκτικές διακοπές που πέρασα γεμάτες απο ρομαντικές βόλτες στο ψυγείο και να κοιμάμε με την μια και μοναδική μου αγάπη, το κρεβάτι μου.

Οι γονείς μου είναι διαζευγμένοι και είμαστε και εμείς απο εκείνα τα τυχερά παιδιά που πρέπει να φτιάχνουν βαλίτσα κάθε δεύτερο Σαββατοκυρίακο για να πάνε στο σπίτι του μπαμπά τους.

Τυχεροιιιι!!!!!

Ο Δημήτρης είναι ο μεγαλύτερος μου αδερφός και είναι 18 χρονών. Βασικά αυτός μας φροντίζει και εκτελεί καθήκοντα ταξί αφού η μαμά μου εργάζεται στο νοσοκομείο. Ο Δημήτρης έχει μαύρα μαλλιά και γαλάζια μάτια και είναι πολύ ψηλότερος απο εμένα, δεν έχω μετρηθεί μαζί του φυσικά αλλά τον κόβω γύρω στο 1.85.

Και μετά έρχονται τα δύο μικρότερα δίδυμα μου αδέρφια. Ο Άλεξ και ο Κώστας. Και οι δύο έχουν καστανόξανθα μαλλιά, καφέ μάτια και είναι 15 χρονών. Είμαι σίγουρη πως έχουν αυτή την σύνδεση που λένε πως έχουν οι δίδυμοι που μιλάνε συγχρονισμένα.

Και τέλος εγώ. Η Άννα. Έχω μαύρα μαλλιά όπως του Δημήτρη και πράσινα μάτια. Είμαι πιο κοντή και απο τα τρια αδέρφια μου και πάντα με κοροϊδεύουν πως είμαι 'κοντή' αν και είμαι γύρω στο 1.65.

Όλα άρχισαν απο...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα