Κεφάλαιο 6

5.5K 561 79
                                    


Άννα΄ς POV

Ο Αχιλλέας με ξάπλωσε στο πάτωμα ανασαίνοντας βαριά. Μου αφήνει απαλά φιλιά στον λαιμό και εγώ αναρριγώ. Τι μου κάνει?

Απομακρύνεται και μου λέει με ένα στραβό χαμόγελο "Ωραία ρούχα" και αμέσως κοίταξα κάτω μουγκρίζοντας. Το μόνο που φορώ είναι το εσώρουχο μου και μια μακριά φανέλα.

Πήγα στο κρεβάτι μου επαναλαμβόντας συνέχεια μια φράση Κάντο για την Disney, κάντο για την Disney.

"Γιατί με φίλησες? Νόμιζα πως ήθελες να κάνω πράγματα όπως να σου φτιάχνω το κρεβάτι σου." ρώτησα. Ο Αχιλλέας αναστέναξε και ξάπλωσε στο κρεβάτι δίπλα μου, "Απλά το σιγουρεύω πως κατάλαβες ότι είσαι δική μου." είπε και σηκώθηκε βάζοντας το σώμα του ανάμεσα στα πόδια μου.

Ξεροκατάπια και έγνεψα σιγά κοιτάζοντας τα σώματα μας που είναι πολύ κοντά. Ω Θεέ μου. Εντάξει για να είμαι ειλικρινής ονειρευόμουν αυτή την στιγμή για χρόνια, ο Αχιλλέας να μου δίνει το πρώτο μου φιλί αλλά ποτέ δεν πίστευα πως θα γινόταν.

Είναι ένας player. Ένας ηλίθιος γυναικοκατακτητής που δεν δίνει δεκάρα για τα κορίτσια. Απλά με φίλησε για ένα συγκεκριμένο λόγο και θέλω να τον κλωτσήσω στα 'πολύτιμα' του αλλά γαμώτο δεν μπορώ. Για την Disney ρε γαμώτο.

Υπενθύμιση: Σκοτώνω για να δω τον Stitch και αν και είναι χαρακτήρας καρτούν, το να συναντήσω κάποιον σαν τον Stitch είναι όνειρο ζωής.

Για να είμαι ειλικρινής πιθανόν να σκότωνα αν κάποιος με εκνευρίσει ή ο αγαπημένος μου χαρακτήρας μια σειράς αποχωρήσει. Σαν την Nina Dobrev? Γιατί στο καλό έφυγες απο την Vampire Diaries?

"Τι σκέφτεσαι?" με ρώτησε ο Αχιλλέας τρίβωντας απαλά το δάχτυλο του στο μάγουλο μου. "Σταμάτα σε παρακαλώ." ψυθίρισα. Δεν μπορεί να το κάνει αυτό δεν είναι το αγόρι μου. Γιατί με τρελαίνει?

"Πριγκίπισσα έχεις ακόμα χρόνο αν θέλεις να πάρεις πίσω την προσφορά σου." δήλωσε και έγυρε το κεφάλι του κοντά στο πρόσωπο μου, ενώ τα χείλη μας απείχαν εκατοστά μακριά.

"Ό-όχι, θα το κάνω." ψυθίρισα.

"Τότε απόδειξε το." μειδίασε, "Απόδειξε μου πως είσαι πρόθυμη να το κάνεις."

"Πώς?" ρώτησα τόσο ψυθιριστά που ίσα που ακούστηκα, ενώ όλο μου το σώμα άρχισε να τρέμει, δεν ξέρω απο φόβο ή απο ενθουσιασμό.

"Φίλα με, σαν να το νιώθεις." μου ψύθιρισε πίσω κοιτάζοντας πεινασμένα τα χείλη μου.

Όλα άρχισαν απο...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα