Κεφάλαιο 2

5.8K 559 25
                                    


Άννα'ς POV

"Γειά σου Αννούλα." μου είπε ο Αχιλλέας κλείνοντας μου το μάτι και καθώς πλησίασε εμένα και τους φίλους μου ενώ αυτός πλαισιονόταν απο τον αδερφό μου και τον καινούριο. 

Βογκηξα, "Γειά σου Αχιλλέα." Το μισώ όταν ο κόσμος με φωνάζει έτσι. Δεν θέλω να με λένε έτσι απο τον καιρό που είχα μια κούκλα που την φώναζα έτσι και ένας σκύλος την αποκεφάλησε.

"Έλα, δεν χρειάζεται να κρύβεις το πόσο πολύ σου έλειψα." είπε τραβώντας με στην αγκαλιά του και δεν με άφηνε να φύγω.

Μια τέλεια μυρωδιά τρύπησε την μύτη μου. Μου αρέσει όταν οι άντρες μυρίζουν ωραία.

Ρόλαρα τα μάτια μου "Όταν τα γουρούνια θα πετάξουν." του απάντησα και ο Αχιλλέας απλά γέλασε.

Ο Αχιλλέας και ο αδερφός μου ο Δημήτρης, είναι κολλητοί απο τότε που θυμάμαι. Πάντα ερχόταν με τον αδερφό μου στο σπίτι μας μετά το σχολείο, αλλά δεν του πολυμιλώ γιατί κρύβομαι στο δωμάτιο μου.

Οι περισσότεροι δεν έχουν καν την ευχαρίστηση να μιλήσουν με τον Αχιλλέα οπόταν βάσει με τα λεγόμενα του πρέπει να αισθάνομαι ξεχωριστή. Ποτέ δεν με ένοιαζε που ο Αχιλλέας ήταν τριγύρω μου όλη την ώρα μέχρι που έγινε πραγματικά αναιδής, αλάζονας και δημοφιλής, για να μην αναφέρω τον μεγαλύτερο player που υπήρξε.

Ο αδερφός μου είναι και αυτός ένας απο τους πιο δημοφιλής στο σχολείο, βασικά είναι ο δεύτερος πιο δημοφιλής σε ολόκληρο το σχολείο και δυστυχώς είναι και αυτός player. Το ότι είμαι αδερφή του με κάνει αυτόματα και εμένα κάπως δημοφιλή. Ο Δημήτρης είναι υπερ προστατευτικός και το διάλημμα με αναγκάζει εμένα και τους φίλους μου να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους.

"Άννα, ήθελες να αγοράσεις καινούρια παπούτσια σωστά?" Η μαμά μου έδωσε χρήματα και θα σε πάρω μετά το σχολείο. Ο Άλεξ και ο Κώστας θέλουν να δουν αυτή την καινούρια ταινία οπόταν δεν θα έρθουν. Προφανώς έχουν εκπτώσεις σε αυτό το κατάστημα με τα superstar άρα ας πάμε εκεί πρώτα." μου είπε ο Δημήτρης.

"Εντάξει, θα σε συναντήσω στην είσοδο μετά το σχολείο." είπα μουγκρίζοντας αφού το κουδούνι που σήμαινε την έναρξη των μαθημάτων μόλις χτύπησε.

---------------------------------

Περπατούσα στο κατάστημα με τα superstar κοιτάζοντας τριγύρω. Υπάρχουν τόσα πολλά.

Ο Δημήτρης πήρε τα δίδυμα να δουν την ταινία με αυτόν τον σούπερ ήρωα και μου άφησε αρκετά χρήματα για ένα ζευγάρι παπούτσια.

Όλα άρχισαν απο...Where stories live. Discover now