Κεφάλαιο 18

4.6K 442 17
                                    


Άννα'ς POV

"Εμμμ..." ο Δημήτρης γύρισε και αγριοκοίταξε τον Αχιλλέα "Γιατί την έφερες εδώ πέρα? Γιατί είσαι μαζί της?" ρώτησε.

Κούνησα το κεφάλι  μου "Μην αλλάζεις θέμα. Πυροβόλισες κάποιον?"

"Όχι! Όχι! Εγώ δεν πυροβόλισα κανένα, ο Στέλιος το έκανε." ο Δημήτρης μας εξήγησε.

"Τι συμβαίνει?" ρώτησα. Είμαι τόσο συγχισμένη αυτή την στιγμή.

"Έλα, θα σου εξηγήσω κάπου αλλού." είπε ο Δημήτρης πιάνοντας το χέρι μου. Είναι σε κάποια συμμορία ή κάτι τέτοιο? Εννοώ, ήξερα πως είναι player αλλά μέλος σε συμμορία...?

Ο Δημήτρης, ο Αχιλλέας, ένα αγόρι με τό όνομα Άρης και ακόμα ένα ξανθό αγόρι προχώρησαν μαζί μας στο δρομάκι και πίσω απο ένα κτίριο.

Ο Δημήτρης έσπρωξε μια μαύρη πόρτα να ανοίξει και αφού περάσαμε όλοι τελευταίος μπήκε αυτός. Άναψε το φως και τα μάτια μου γούρλωσαν απο την έκπληξη.

"Τι?" τσίριξα. Το κτίριο είναι τεράστιο, ίσως τριόροφο. Οι τοίχοι είναι άσπροι και όλος ο χωρός είναι πολύ κομψά διακοσμημένος με μοντέρνα έπιπλα.

Ο πρώτος όροφος είναι ένα σαλόνι με τηλεόραση και καναπέδες ενώ ένα άσπρο χαλί είναι στο ξύλινο πάτωμα και παράλληλα με την τηλεόραση υπάρχει ένα ωραίο τραπεζάκι.

Ο δεύτερος και τρίτος όροφος φαίνονται απο τον πρώτο όροφο και υπάρχει μόνο ένα μπαλκόνι που πάει εσωτερικά γύρω απο όλο το κτίριο με πόρτες που οδηγούν σε διαφορετικά δωμάτια η κάθε μια.

Ελπίζω αυτό να είναι όνειρο ή φάρσα.

"Κάθισε." ο Δημήτρης προσέφερε και κάθισα, περιμένωντας τον να μου εξηγήσει. Ο Αχιλλέας κάθισε δίπλα μου και ο Δημήτρης τον αγριοκοίταξε, υποδικνύοντας του πόσο κοντά μου είναι.

"Λοιπόν, υπάρχει κάτι που πρέπει να μου πεις Δημήτρη?" είπα με μια δήθεν γλυκιά φωνή γέρνωντας το κεφάλι μου. Δεν πιστεύω ότι ο αδερφός μου θα έκρυβε τέτοιο πράγμα απο μένα.

"Λοιπόν... εμμμ... είμαι ας πούμε σε μια συμμορία... αλλά δεν είναι το είδος της συμμορίας που νομίζεις." άρχισε να εξηγεί "Είναι περισσότερο σαν...είδος πάλης. Γαμώτο, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω αυτό."

Ο Δημήτρης πέρασε τα χέρια του μέσα στα μαλλιά του "Παλεύω για να βγάζω χρήματα γιατί η μαμά δεν βγάζει αρκετά στο νοσοκομείο. Αυτοί οι τύποι είναι μαζί μου, παλεύουν και αυτοί. Ο Αχιλλέας ήταν και αυτός μαζί μας αλλά τον έδιωξα γιατί έσπασε τον κανόνα, να μην αγγίξει την αδερφή μου." γύρισε αγριοκοιτάζοντας τον Αχιλλέα.

Όλα άρχισαν απο...Where stories live. Discover now