Κεφάλαιο 24

4.5K 422 12
                                    


Αχιλλέας POV

"Αχιλλέα." άκουσα αμυδρά μια φωνή να λέει το όνομα μου.

"Αχιλλέα! Ξύπνα, όλα είναι καλά." είπε η φωνή της Άννας και τα μάτια μου άνοιξαν αμέσως κοιτάζοντας τριγύρω.

"Άννα, περίμενε, τι?" συνοφρυώθηκα συγχισμένος και ήρθε πιο κοντά μου στο κρεβάτι τυλίγοντας τα χέρια της γύρω μου. "Τι μέρα είναι?" ρώτησα.

"Είναι εντάξει, έβλεπες εφιάλτη. Είναι Κυριακή." μου ψυθίρισε και ένιωσα ένα τεράστιο βάρος να φεύγει απο πάνω μου.

Πρέπει να το κάνω τώρα.

Την ξάπλωσα πίσω στο κρεβάτι και έβαλα το κορμί μου ανάμεσα στα πόδια της ενώ με κοιτούσε συγχισμένη αλλά χαμογελαστή.

"Περίμενε, δεν έπλυνα ακόμη τα δόντια μου" μετακινήθηκε λίγο για να φτάνει το κομωδίνο και πήρε δύο τσίχλες, μου έδωσε την μια και την άλλη την έβαλε στο στόμα της.

"Λοιπόν... εμμ..." έβηξε άβολα και κοίταξε το κορμί μου που ήταν πάνω στο δικό της.

"Εντάξει, πάντα αναρωτιόμουν πως να σου ζητήσω να γίνεις το κορίτσι μου και πραγματικά φοβόμουν να το κάνω, αλλά μετά είδα αυτό το όνειρο και ήταν απαίσιο και τώρα ξέρω ότι απλά δεν μπορώ να σε χάσω. Δεν έχω ιδέα πως να το κάνω και αυτή την στιγμή προσπαθώ να αυτοσχεδιάσω, βασικά τώρα απλά φλυαρώ αλλά Άννα, σε αγαπώ τόσο πολύ και το μόνο που θέλω είναι να είσαι δική μου αν θες και εσύ... θες να γίνεις το κορίτσι μου?" το τελευταίο μέρος σχεδόν το είπα ψυθιριστά, ενώ προετοιμαζόμουν για να ακούσω το όχι.

Γέλασε ελαφιά και έγειρε το κεφάλι της ακουμπώντας τα χείλη της στα δικά μου. Το φιλί με έκανε να ανατριχιάσω ολόκληρος καθώς το μυαλό μου άρχισε να χορεύει ξέφρενα.

"Φυσικά θέλω να είμαι το κορίτσι σου, λαμπερέ μου ιππότη..." με κοίταξε για λίγο και της έβγαλα την γλώσσα μου.

"Ει αυτό σημαίνει! Ωραία, αν είναι να το κάνουμε με αυτό τον τρόπο, τότε είσαι η σταχτοπούτα με το γυάλινο γοβάκι" είπα και χαμογέλασε.

Όταν γελά νιώθω όλο τον κόσμο να παγώνει και να είμαστε μόνο οι δυο μας. Είναι το κορίτσι μου. Μετά απο τόσα χρόνια η Άννα είναι επιτέλους το κορίτσι μου. Πήγε πολύ καλύτερα απο ότι είχα φανταστεί. Έτσι αγουροξυπνημένη με τις πιτζάμες της φαίνεται ακόμα πιο αληθινή και είναι όλα όσα θα μπορούσα να ζητήσω ποτέ μου.

Οι σκέψεις μου διακόπηκαν όταν άκουσα τον κολλητό μου να καθαρίζει τον λαιμό του απο την πόρτα και πετάχτηκα απο το κρεβάτι τόσο γρήγορα που έπεσα στο πάτωμα.

Όλα άρχισαν απο...Where stories live. Discover now