Κεφάλαιο 22

4K 405 17
                                    


Άννα'ς POV

Αχιλλέας 6:30 π.μ.: καλημέρα ομορφιά μου ;) Μετά το σχολείο θα πάμε στην παραλία οπόταν ετοίμασε τα πράγματα σου και πάρτα μαζί σου γιατί θα πάμε κατευθείαν.

Χαμογέλασα ελαφρά και μούγκρισα όταν αντιλήφθηκα πως έπρεπε να αφήσω το ζεστό μου κρεβατάκι. Το σχολείο είναι σαν φυλακή, σε αναγκάζουν να μείνεις μέσα στις πύλες και υπάρχουν φρουροί ασφαλείας που επιβλέπουν, σε αναγκάζουν να δουλεύεις και υπάρχει ο διευθυντής που μπορείς κάλλιστα να τον αποκαλέσεις και αρχιφύλακα.

Άρχισα να ετοιμάζομαι, βάζοντας ένα μικρό έμπλαστρο πάνω στο τατουάζ που έκανα χτες για να μην το δει ο Δημήτρης, και γιατί δεν επιτρέπεται στο σχολείο. Αν και πολλοί μαθητές έχουν τα κρύβουν στο σχολείο.

------------------------

Αχιλλέας POV

Μπήκα στο προαύλιο του σχολείου με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μου. Επιτέλους έχω το κορίτσι των ονείρων μου και το πιο ωραίο είναι πως με θέλει και αυτή.

Σήμερα που θα πάμε στην παραλία θα της ζητήσω να γίνει το κορίτσι μου αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω. Δεν χρειάστηκε να το κάνω ποτέ ξανά, αφού δεν με ένοιαζε για καμιά στο παρελθόν για να τα φτιάξω μαζί της, αλλά με την Άννα είναι διαφορετικά, θέλω να δω το όμορφο χαμόγελο της να λάμπει στο πρόσωπο της όταν θα της ζητήσω να γίνει δική μου.

Μια μέρα θα την παντρευτώ. Είναι τρελή και μάλλον ηλίθια σκέψη γιατί ακόμα πάμε σχολείο αλλά είναι τα πάντα μου και ακόμα και όταν ήμουν με άλλες, απο τότε που την γνώρισα όταν είμασταν μικρά παιδιά, πάντα την είχα στο μυαλό μου. Ήταν ο λόγος που σηκωνόμουν το πρωί απο το κρεβάτι και κάπως πάντα χαμογελούσα όταν την σκεφτομουν.

Ξαφνικά αμέσως όλοι σιώπησαν και γύρισαν προς το μέρος μου, κοιτάζοντας με σάμπως και περιμένουν κάτι.

Τα μάτια μερικών ήταν καρφωμένα σε μια εικόνα που ήταν κολλημένη πάνω στα ερμαράκα. Τους πλησίασα να δω τι συμβαίνει αλλά όταν είδα την εικόνα όλα γύρω μου σαν να έσπασαν και έγιναν θρύψαλα.

Δεν είναι αλήθεια αυτό. Δεν μπορεί. Ίσως η φωτογραφία να είναι ψεύτικη. Ίσως να μην είναι αυτή.

Είναι μια εικόνα της Άννας, που κάθετε στο δωμάτιο της με ένα τύπο και φιλιούνται. Σίγουρα είναι αυτή. Πάνω απο την φωτογραφία γράφει 'μάλλον ο Αχιλλέας δεν είναι ο πραγματικός player σε αυτό το παιχνίδι...' ενώ απο κάτω γράφει 'και η συνέχεια μετά την φωτογραφία δεν ήταν πολύ ωραία :)'.

Όλα άρχισαν απο...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα