Κεφάλαιο 8

5.4K 507 32
                                    


Άννα'ς POV

Βγήκα απο την πόρτα του σπιτιού μου και είδα το ακριβό αυτοκίνητο του μπαμπά μου. Τυπικό. Φυσικά, φέρνει το ακριβό αυτοκίνητο και τα φανταχτερά πράγματα αλλά δεν εμφανίζεται αυτός.

Τα αδέρφια μου βγήκαν απο το σπίτι μέτά απο εμένα κουβαλόντας τις βαλίτσες τους και γελώντας για κάτι που είπε ο Κώστας. Το βλέμμα μου καρφώθηκε στον Αχιλλέα που κλείνει την πόρτα του σπιτιού του. Φορεί μαύρη φανέλα και μαύρο τζιν παντελόνι και έχει στον ώμο το σακίδιο του. Γαμώτο. Δεν το πιστεύω πως τον φίλησα! Μου χαμογελά και ανταποδίδω , θυμούμενη τι μου είπε νωρίτερα.

Είσαι δική μου.

Χα, εντάξει, είμαι καλά με αυτόν τον κούκλο αλλά γαμώτο, ζηλεύει? Όχι πως παραπονιέμαι ή κάτι.

Ο οδηγός του μπαμπά μου μας άνοιξε τις πόρτες του αυτοκινήτου και έβαλε τις βαλίτσες μας στο πορτ παγκαζ. Ευχαριστώ πολύ αλλά θα προτιμούσα να έχω την βαλίτσα μου στα πόδια μου και να έβλεπα τον μπαμπά μου, αλλά όχι, είναι πολύ απασχολημένος με την 'δουλειά'. Δεν χρειάζεται καν να δουλεύει αφού είναι πάμπλουτος. Όχι πως πραγματικά δουλεύει, ξέρω τι ακριβώς κάνει.

Κάθισα κοντά στο παράθυρο και κοίταζα έξω απο τα μαύρα τζάμια καθώς ο κόσμος κοιτούσε το ηλίθιο αυτοκίνητο μας. ΟΚ είναι πολυτελές , όχι εξωγήινο. Όχι, ούτε ο πρόεδρος είναι. Για να είμαστε δίκαιοι, αν ήταν ο πρόεδρος ο κόσμος δεν θα κοιτούσε, απλά θα του έφτυναν σαν περνούσε.

Είμαι τόσο χαρούμενη που θα συναντήσω πάλι την κοπέλα του μπαμπά μου και την κόρη της.

Γιουπιιιιιιιιιιιιι (παρακαλώ πολύ να σημειώθει η ειρωνία)

Η κοπέλα του μπαμπά μου είναι 28 χρονών. Είναι ξετσίπωτη, ξανθιά και έχει και άλλα χαρακτηριστά που φαίνεται αρέσουν στους άντρες. Έχει μια κόρη 17 χρονών. Ξέρω πως μάλλον θα αναρωτιέστε πως έχει κόρη 17 χρονών όταν αυτή είναι 28, αλλά κάποιος την άφησε έγγυο όταν ήταν μόλις 10 χρονών. Πραγματικά είναι άρρωστο αλλά αυτό έγινε.

Να το θέσω απλά. Λέγωντας ότι η κοπέλα του μπαμπά μου, η Κάτια, είναι ξετσίπωτη, είναι σαν να λέω πως ο ήλιος λάμπει ή η Taylor Swift θα γράψει ακόμα ένα τραγούδι για κάποιον πρώην της. Είναι απλά τόσο φανερό που θέλεις να χαστουκίσεις αυτόν που το επισημαίνει.

Την κόρη της Κάτιας την λένε Τζένη και ας πούμε ότι η Τζένη έχει οπωσδήποτε πάρει τα πουτανέ γονίδια της μαμάς της. Ή όχι ακριβώς πουτανέ γονίδια, περισσότερο σαν πουτανέ σορτσάκι, οι πουτάνες δεν φοράνε καν σορτς.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω απο το σπίτι του μπαμπά μου και ο οδηγός έτρεξε να μας ανοίξει τις πόρτες. Λέει πως 'είναι η δουλειά του' και δεν γίνεται να ανοίξω μόνη μου την πόρτα. Ναι, όχι πως έχω χέρια, απλά είναι γελοίο.

"Γαμώτο." σχολίασε ο Αχιλλέας, κοιτόντας το σπίτι με τρόμο. "Είναι κανένα παλάτι? Είμαστε στο σωστό σπίτι?" πρόσθεσε.

Χαμογέλασα, "Καλώς ήρθες στα ανάκτορα του... ότι να ναι." δεν μπορώ να πω πως είναι το σπίτι μου γιατί σπάνια μένω εδώ, Φυσικά, έχω δικό μου δωμάτιο αλλά τον περισσότερο καιρό είναι άδειο. Είναι ένα σπίτι, αλλά όχι το δικό μου σπίτι.

"Πολύ πρωτότυπο όνομα." σχολίασε ο Αχιλλέας, κοιτάζοντας κάτω εμένα εύθυμα. Υποθέτω ο λόγος που πίστεψε ο Αχιλλέας ότι βρίσκεται σε παλάτι είναι λόγω των πολλών φρουρών που υπάρχουν.

Υπάρχουν τύποι που φορούν μαύρα κοστούμια σε κάθε γωνιά και δεν φαίνονται καθόλου φιλικοί. Μοιάζουν με pitbulls που τους χτύπησε σφυρί πολλές φορές στο κεφάλι και έχουν εκνευριστεί πολύ. Ο μπαμπάς μου είναι παρανοϊκός με την ασφάλεια του και έτσι προσέλαβε μια ντουζίνα σωματοφύλακες να φυλάνε το σπίτι. Κανείς δεν μπορεί να μπει μέσα ή να βγει απο αυτό το μέρος αν δεν το πει ο μπαμπάς μου και πρέπει να υπογράψουν στο μικρό φυλάκιο που είναι στην πύλη. Ο μπαμπάς μου έχει κυριολεκτικά τον ακριβή αριθμό κάθε αυτοκινήτου που εισέρχετε στην πύλη.

Το σπίτι είναι σχεδόν κάτασπρο, βασικά cream. Υπάρχουν μεγάλες κολώνες στην είσοδο που ενώνουν τις δύο τεράστιες ξύλινες πόρτες. Και φυσικά δύο απο τους τρομακτικούς pitbulls. Σωματοφύλακες στέκονται μπροστά στην πόρτα εισόδου με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν στο αυτί τους συσκευή bluetooth.

Λοιπόν, αν καμιά φορά γίνω πρόεδρος, θα ξέρω ακριβώς που να κρυφτώ.

Τα αδέρφια μου, ο Αχιλλέας και εγώ ανεβήκαμε τα σκαλιά όπου οι σωματοφύλακες μας ρώτησαν ποιοί είμαστε και τι θέλουμε. Μόλις ο μπαμπάς μου είπε πως επιτρέπεται να μπούμε, έσπρωξαν τις ξύλινες πόρτες για να ανοίξουν και πήρα μια βαθιά ανάσα.

Δεν είμαι έτοιμη για αυτό.

Ω, γάμα το, ας το κάνουμε.



------------------------------

Μάλιστα, μάλιστα.

Μόνο εγώ νομίζω πως θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα με την Τζένη ή και εσείς το ίδιο?

Αχιλλέα φυλάξου πουλάκι μου καλού κακού.

Μέχρι το επόμενο φιλάκια

Όλα άρχισαν απο...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα