Κεφάλαιο 4

5.2K 568 41
                                    


Άννα΄ς POV

Πέρασε περίπου μια βδομάδα απο την μέρα που μου έπεσαν τα παπούτσια. Ο Αχιλλέας έψαχνε ασταμάτητα για το κορίτσι που έχασε το παπούτσι του, έβαλε αφίσες και τέτοια.

Υπάρχει μόνο ένα μικρό προβληματάκι, προσπαθεί να το παίξει πρίγκιπας αλλά η σταχτοπούτα φορεί νούμερο 38 όπως και πολλά άλλα κορίτσια.

Άκουσα κάποιον να χτυπά την πόρτα του δωματίου μου, "Περάστε!" φώναξα. Η πόρτα άνοιξε σιγά σιγά και το κεφάλι του Δημήτρη ξεπρόβαλε "Γεια σου Άννα." με χαιρέτισε με ένα φωτεινό χαμόγελο.

Του χαμογέλασα και εγώ, τα μαλλιά του ήταν ατημέλητα και φορούσε μια μπλε φανέλα και τζιν βερμούδα "θα πάω σπίτι του Μιχάλη, μπορεί να μείνω εκεί το βράδυ και τα δίδυμα θα κοιμηθούν στο σπίτι του Γιώργου επειδή κάνει πάρτι, υπάρχει πίτσα στο ψυγείο ή φτιάξε σάντουιτς αν θες. Καλύτερα να φας. Α και πιες αρκετό νερό, μην πάθεις αφυδάτωση!" διέταξε και μούγκριξα "Ναι μαμά."

Ο Μιχάλης είναι το καινούριο παιδί στο σχολείο και ήταν φίλοι με τον Δημήτρη προτού έρθει στο σχολείο μας. Έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καφέ μάτια. Είναι κάπως αστείος και περιπετειώδεις και περνά τον περισσότερο χρόνο του ταξιδεύοντας.

Χαμογέλασε και κούνησε το κεφάλι του "Α μιας και ανέφερες την μαμά, έχει βάρδια σήμερα και θα μείνει στο νοσοκομείο μέχρι αύριο το πρωί. Επίσης το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο πρέπει να πάμε στο σπίτι του μπαμπά γιατί είναι η σειρά του και θα έρθει και ο Αχιλλέας μαζί μας γιατί οι γονείς του θα λείπουν." είπε ο Δημήτρης, τρίβωντας το πιγούνι του.

Μούγκρισα ξανά, ο Αχιλλέας θα έρθει μαζί μας στο σπίτι του μπαμπά? Αυτό δεν θα είναι καθόλου καλό. Ίσως να μην με περάσει για θύμα του μιας και με θεωρεί σαν ΄μικρή αδερφή' του.

"Εντάξει, καλά να περάσεις." είπα και μειδίασα "Ευχαριστώ γλυκάκι μου, μην έχεις την μουσική σου πολύ δυνατά και αν χρειαστείς κάτι ο Αχιλλέας είναι ακριβώς δίπλα." μου έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο και βγήκε απο το δωμάτιο μου κλείνωντας την πόρτα πίσω του.

Α ναι, ξέχασα να αναφέρω ότι ο Αχιλλέας είναι γείτονας μας. Οι γονείς του είναι πολύ καλοί φίλοι με την μαμά μου. Όταν είπα ότι ο Αχιλλέας έσπασε το παράθυρο μας εννοούσα ότι ήταν στην αυλή του σπιτιού του και έπαιζε με την μπάλα και η μπάλα εξφενδωνίστηκε στο παράθυρο και ΜΠΟΥΜ, ο Αχιλλέας με τον αδερφό μου έγιναν σαν αδέρφια.

Υπάρχουν τόσοι παράξενοι τρόποι που μπορείς να αποκτήσεις φίλους.

Σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου και πάτησα το play στο iPod, και ο ήχος απο το τραγούδι I know what you did last summer ακούστηκε σε όλο το δωμάτιο.

"I know what you did last summer, ah-ah. Just lie to me there's no other, he-ey. I know what you did last summer. Tell me where you've been!" άρχισα να φωνάζω τους στοίχους του τραγουδιού.

Και τα τρια μου αδέρφια βγήκαν οπόταν έχω όλο το σπίτι στην διάθεση μου. Πήρα την βούρτσα των μαλλιών κάνοντας την μικρόφωνο και χόρευα τριγύρω ενώ φορούσα μόνο το εσώρουχο μου και μια τεράστια φανέλα.

"I know what you did last summer, ah-ah. Look me in the eyes, my lover, he-ey. I know what you did last summer. Tell me where you've been!" τραγουδούσα με την μουσική αν και η φωνή μου είναι για τα μπάζα.

"I know, I know, I know, I know, I know, I know, I know, I know,I know, I know, I know, I know, I know I didn't mean it, no. Can't seem to let you go. Can't seem to hold you close. I-" τραγουδούσα όταν ξαφνικά κάποιος με γύρισε με δύναμη κολλώντας στον τοίχο.

Βόγκηξα καθώς το κεφάλι μου χτύπησε στον τοίχο και κοίταξα πάνω τα μάτια του Αχιλλέα ο οποίος είχε ένα στραβό χαμόγελο στο πρόσωπο του.

"Αχιλλέα?" είπα, σιγανά με κομμένη την ανάσα.

"Επιτέλους σε βρήκα, σταχτοπούτα." είπε υψώνοντας το χέρι του στο οποίο κρατούσε τα superstars μου.


------------------------------

Ωχ ωχ. την βρήκε. Και τώρα τι του λένε?

Τι λέτε να της κάνει ο Αχιλλέας? Απο την μια την θεωρεί σαν την μικρή του αδερφή. Θα θελήσει να πάρει εκδίκηση ή θα την συγχωρέσει?

Αστεράκι και σχόλιο.

Φιλάκια

Όλα άρχισαν απο...Where stories live. Discover now