Κεφάλαιο 7

5.3K 562 23
                                    


Άννα'ς POV

Σήμερα είναι Παρασκευή. Αυτή η βδομάδα κύλησε αρκετά ήσυχα. Σχολείο, φροντιστήριο, διάβασμα.

Ο Αχιλλέας συμπεριφερόταν φυσιολογικά. Ήταν προσεχτικός για να μην μάθει κανείς για την 'συμφωνία' μας οπόταν δεν έκανε τίποτα τρελό όπως να με φιλήσει. Αν και δεν θα με πείραζε να τον φιλήσω...

Με έβαζε μόνο να κάνω απλά πράγματα όπως να πάω μαζί του στο σχολείοή να του φέρω το γεύμα του στην καφετέρια.

"Ωωω φαίνεται πως στον κ. Χριστοδούλου αρέσει ο Justin Bieber." πείραξα τον Αχιλλέα και χαμογέλασα καθώς κοίταζα το playlist του Αχιλλέα στο αυτοκίνητο. "Τι εννοείς?" είπε αχνογελώντας. Γέλασα πιο δυνατά και κούνησα το κεφάλι μου. Η φάτσα του άξιζε όλα τα λεφτά.

Είμαστε καθοδόν προς το κατάστημα με τα παγωτά. Ο Αχιλλέας με πήρε και μου είπε ότι ήθελε παγωτό και να μαι τώρα στο ωραίο του αυτοκίνητο να πηγαίνουμε για παγωτό.

Για κάποιον λόγο απο την περασμένη βδομάδα ήρθαμε πιο κοντά με τον Αχιλλέα. Νιώθω πιο άνετα μαζί του και μπορώ να τον πειράζω για βλακίες όπως τον Justin Bieber. Ίσως ήταν το φιλί που με έκανε να νιώσω πιο άνετα μαζί του ή το γεγονός ότι απο την περασμένη βδομάδα είμαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο δίπλα του μιας και το σπίτι μου είναι σαν δεύτερο του σπίτι απο τότε που ήταν δώδεκα χρονών και τώρα που με πηγαίνει και στο σχολείο, μοιάζουμε με σιαμαία.

"Ω Θεέ μου κοίτα το αυτό μοιάζει σαν χεσμένο." είπε ο Αχιλλέας δείχοντας μου το μπροστινό μας αυτοκίνητο.

Γέλασα, "Ναι, και αυτό μοιάζει σαν να στέκεται έξω απο το παράθυρο σου στις 3 το χάραμα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Γέλασα, "Ναι, και αυτό μοιάζει σαν να στέκεται έξω απο το παράθυρο σου στις 3 το χάραμα." του είπα δείχνοντας ένα άλλο αυτοκίνητο στην αντίθετη λωρίδα.

" του είπα δείχνοντας ένα άλλο αυτοκίνητο στην αντίθετη λωρίδα

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Όλα άρχισαν απο...Where stories live. Discover now