Κεφάλαιο 9

4.9K 519 24
                                    


Άννα'ς POV

"Ω Θεέ μου, Δημήτρη, Κώστα, Άλεξ, Άννέτα! Καλώς ήρθατε! Μου λείψατε τόσο πολύ παιδιά." είπε η Κάτια με υπερενθουσιώδης φωνή, τρέχοντας προς το μέρος μας με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της καθώς προχωρούσαμε στην είσοδο του σπιτιού.

Δεν συμπαθώ καθόλου την Κάτια. Είναι η κοπέλα του μπαμπά μου και σίγουρα, μερικοί άνθρωποι λένε πως είμαι σκύλα και εχθρική απέναντι της, αλλά η αλήθεια είναι πως οι γονείς μου χώρισαν γιατί ο μπαμπάς μου απάτησε την μαμά μου με την Κάτια. Ήξερε πως ήταν παντρεμένος και πάλι το έκανε.

Περίμενε, Άννέτα? Με είπε Αννέτα? Τι στο καλό? Εντάξει αν εγώ είμαι η Αννέτα τότε εσύ είσαι η Κατρίν.

"Ω, ποιός είναι αυτός ο κούκλος? ρώτησε η Κάτια χαμογελώντας πονηρά στον Αχιλλέα.

Καθάρισε τον λαιμό του αδέξια, "Είμαι ο Αχιλλέας." συστήθηκε με ένα κολακευτικό χαμόγελο.

"Τζένη! Έλα να γνωρίσεις τον Αχιλλέα! Είμαι σίγουρη πως μέχρι το τέλος του Σαββατοκυρίακου εσείς οι δύο θα έρθετε πολύ κοντά." είπε η Κάτια, τσεκάρωντας τον Αχιλλέα με το βλέμμα της και με ένα ύπουλο χαμόγελο.

Τι είπε μόλις τώρα? Ένα τραπέζι γρήγορα να κρυφτώ απο κάτω.

"Ναι μαμά?" απάντησε η Τζένη, ερχόμενη προς το μέρος μας με τα μάτια της καρφωμένα στο IPhone της.

"Ωωω, φαίνεται πως δεν έχουμε αρκετά δωμάτια για όλους σας παιδιά. Ίσως ο Αχιλλέας να μείνει με την Τζένη." είπε η Κάτια σουφρώνοντας τα χείλη της και βάζοντας μια τούφα απο τα ψεύτικα μαλλία της πίσω απο το αυτί της.

Τι είπε η σκύλα? Συγνώμη αλλά επειδή εσύ έμεινες έγγυος απο τα 10 σου δεν σημαίνει πως πρέπει να μείνει και η κόρη σου.

"Μπορεί να μείνει μαζί μου." πετάχτηκε ο Δημήτρης, ρολάροντας τα μάτια του.

Η Τζένη κοίταξε πάνω και μόλις είδε τον Αχιλλέα άνοιξε διάπλατα το στόμα της. Εντάξει, ναι, όταν τον δεις σου φεύγει το σαγόνι, δεν μπορώ να την κατηγορήσω για αυτό.

"Εντάξει, εγώ πάω να ετοιμάσω το βραδυνό." κάνοντας αναστροφή για την κουζίνα. Σήκωσα το φρύδι μου, η Κάτια είναι τόσο καλή μαγείρισσα όσο είμαι και εγώ. "Όταν λέω να ετοιμάσω βραδυνό εννοώ να παραγγείλω πίτσα. Τζένη, οδήγησε τους φιλοξενούμενους μας στα δωμάτια τους." διέταξε η Κάτια.

Αναστέναξα, είμαι φιλοξενούμενη στο σπίτι μου? Εντάξει τότε.

Η Τζένη μας οδήγησε στον πρώτο όροφο, "υπάρχουν τρια υπνοδωμάτια, μπορείτε να διαλέξετε που θα κοιμηθείτε. Αχιλλέα, μπορείς να κοιμηθείς μαζί μου αν θες." είπε η Τζένη κλείνοντας το μάτι στον Αχιλλέα και αυτός χαμογέλασε αμήχανα όταν τον κοιτάξαμε όλοι, κοίταξε αλλού, στο πάτωμα.

Όλα άρχισαν απο...Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα