CAPITOLUL 23

13.2K 718 56
                                    

Dedicat lui opersoana12

****

Veste

Am fost trezita din lumea viselor unde totul era mult mai usor de rezolvat ca in viata reala, din cauza faptului că nu puteam respira corect. Mi-am intins mana in partea unde ar fi trebuit sa fie prin-  Chriss, dar era gol, lăsând în lipsa lui un loc cald, semn că nu plecase de mult timp.

La ce ma asteptam? Sa fie langa mine strangandu-ma in brate până aveam sa ma trezesc? Trebuie sa incep sa diferentiez realul de imaginar. Asta imi da de inteles ca si cuvintele „spuse" aseara de el, tot un vis frumos au fost. Haide Iza..care e diferenta dintre tine si celelalte? Niciuna.

Un stranut, urmat de o tuse grea ma trag din gandurile mele. E ceva normal, trebuia sa ma astept ca se va intampla si asta din cauza stropilor reci de ploaie care m-au udat pana la piele. Dar nu regret nimic. Si acum ii simt bratele puternice in jurul corpului meu mic si ud, la fel ca respiratia fierbinte asupra buzelor mele. Sa simt acel nod in gat ce abia ma mai lasa sa respir, fata arazandu-mi chiar daca tremuram de frig era un sentiment destul de plăcut, chiar dacă nu pot minti, tremuram si din cauza vremii, dar si a emotiilor care ma incercau. 

Il plac, el nu o face, poate nu e doar o joaca cum a zis el, dar oare sa ma incred in vorbele lui? Daca nu ar fi un joc pentru el, de ce nu-mi spune ce simte? Exact...nu simte nimic pentru mine. Doar dorinta de a ma avea.

Si trebuie sa fac diferenta intre a sii ca ma vrea si a ma pastra langa el.

La naiba inca nu-mi vine sa cred ca am ajuns sa-l plac.  Sa-l plac al naibii de mult chiar dacă stiu ce se va întâmpla cat de curând. Eu cu inima franta, iar pe el durandu-l in cot de sentimentele mele. Nici nu stiu ce a facut ca sa-mi merite sentimentele.

"Iza, te simti bine?"  vocea ragusita a Lizzei ma face sa tresar speriata, deschizandu-mi ochii si privind-o pe femeia din fata mea pe care nu am auzit-o venind. 

"D-da. Da, sunt bine!" spun ragusita din cauza usturimii din gat, incruntandu-ma la auzul vocii mele schimbate.

"Esti sigura draga mea? Tremurai strangand o perna in brate. Esti rosie la fata si stai sa vad ....Doamne Iza, arzi!" spune dupa ce imi atinge fruntea, privindu-ma îngrijorată .

Oh Doamne, mi-am imaginat ca perna e Chriss si de aceea o strangeam asa tare in brate. Nu-mi vine sa cred ca m-am putut gandi la asa ceva. Nu ma mai recunosc uneori. Nu mai sunt aceeași fata de la început și incepe sa ma sperie acest aspect.

"E doar o mica raceala, imi va trece, nu e nimic grav!" spun apoi tusesc, amintindu-mi sa nu-mi fortez prea mult vocea.

"Nu inca Iza, dar nu putem sa lasam asta sa se agraveze, mai ales acum cand.." lasa propoziția neterminată, tusind fals si evitandu-mi privirea. "Hmm...du-te sa-ti faci un dus fierbinte, iti voi pregati o supa pentru gat si pentru ati mai scadea temperatura" reia, schimband subiectul, uitandu-ma curioasa la ea, dar in urnatoarea secunda se face nevazuta inainte de a riposta sau a o intreba la ce se refera.

Fara tragere de inima ma ridic din pat, rosind imediat gandindu-ma ca Chriss m-a vazut imbracata asa. Las aceste ganduri deoparte ca altfel iar o sa visez cu ochii deschisi si cine stie ce mai imbratisez, deplasandu-ma  usor catre baie, din cauza durerii de cap si cea de picior. Scap de hainele ramase si intru sub apa fierbinte care miroase a trandafiri. Simt cum nasul mi se desfunda usor, acum putand sa respir normal si muschii cum mi se relaxeaza.

Ies din apa infasurandu-mi un prosop in jurul corpului, parul fiind legat in varful capului pentru a nu-l uda. Ametita de mine! Nu mi-am luat schimburi.

Regatul Întunericului 1 *Blestemul*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum