CAPITOLUL 33

11.6K 695 291
                                    

Dedicat lui Ale-Elena <3

*****

Pestera nebuniilor

***pov.pers a 3-a***

"Departati-va de el!" striga Aby la cei din jur dupa ce Chriss a luat-o pe Izabelle si au disparut.

Toti se uitau la regele care se zbatea sa iasa de sub efectul vrajii,tuturor fiindu-le frica de ceea ce devenise atunci cand isi pierde controlul din cauza foamei.

Un marait puternic i-a facut pe toti sa se departeze speriati ,privindu-l pe rege care se ridica de jos cu o privire demonica atunci cand nu simte sangele proaspat al fetei.

"O sa va distrug pe toti care ati cutezat sa va puneti cu regele vostru!"  pe o voce groasa si sumbra ameninta Carlos ,privindu-i cu superioriate ca pe niste furnici pe care ii poate distruge cu usurinta pe ceilalti vampiri.

"Tineti-l pe loc!"striga Aby cand vede ca ar vrea sa fuga dupa Chriss ,care inca nu se departase suficient , vrajitoarea pozitionandu-se in fata diavolului.

Cativa vampiri s-au apropiat de el ,la fel si Lukas cu Miranda incercand sa-l tina pe loc ca Aby sa-si poata spuna vraja , chiar daca printr-un singur cuvant l-ar putea ingenunchea de durere , dar nu voia sa-l rănească.

In timp ce alti vampiri erau aruncati in pereti si pe unde apucau , altii fiind strapunsi de obiecte ascutite si omorati sau raniti de catre rege , printre care si Lukas -ranindu-l cu piciorul de la masa , un tarus din lemn in partea stanga- ,Aby si-a inchis ochii incepand sa rosteasca vraja care avea sa-l linisteasca ca sa-l poata hrani cu inlocuitorul pregatit de ea ,fiind pus si o picatura din sangele uman pentru gust.

"Colonotunus farage sape- aaaa" nu a apucat sa termine vraja , deoarece corpul Mirandei a lovit-o ,fiind amandoua aruncate pe jos langa raniti sau chiar morti.

"Nu ma puteti invinge, eu..."

"Buna seara! Stiu ca este tarziu ,dar eram in trecere si am zis sa va..fac..o ..vizita.." Carlos este oprit de vocea cunoscuta care spre sfarsit a inceput sa tremure si sa se faca tot mai mica la vederea imaginii care se desfasura in fata lui.

"Fugi!" striga Rox de langa Lukas cu lacrimi in ochi de spaima,dar deja ,toti stiau ca era prea tarziu pentru el.

Faptul ca a venit intr-un moment atat de prost l-a costat viata , regele atacandu-l chiar daca au incercat sa-l opreasca , nu au reusit.S-a repezit la gatul lui ,muscandu-l cu pofta , tipatul neajutoratului auzindu-se in tot palatul.

Aby s-a ridicat ,uitandu-se atenta la rege , ridicandu-si mana spre el , si rostind singurul cuvânt care îl aducea intr-o stare de durere groaznică.

"Pain" si in urmatoarea clipa regele se tavalea pe jos din cauza durerii,langa corpul fara viata al lui Michel.

Cu toții stiau ca Izabelle nu avea sa-i ierte pentru greșală imensă de ai omorî tatăl.

___________

***Iza pov.***

Respiratia imi era accelerata ,bataile inimii fiind rapide ,lovindu-ma dur in cutia toracica ,iar acel ghem in stomac isi facuse aparitia.

Sarutul nostru era unul lent ,cateodata dintii printului muscandu-mi buza de jos scapandu-mi cate un scancet de placere. M-am lasat usor pe spate ,pe paiele moi ,cu printul deasupra mea . Era sprijint intr-o mana pe partea stanga ca sa nu-si lase complet greutatea pe mine , iar cealalta era pe piciorul meu dezgolit ,facandu-mi pielea de gaina si furnicaturile sa-mi circule prin tot corpul.

Regatul Întunericului 1 *Blestemul*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum