CAPITOLUL 32

11.5K 693 215
                                    

Dedicat lui Radu_Dali <3

*****

Faceti cunostinta cu Diavolul

"Iza, draga mea ,putem sa ne descurcam." imi spune Lizza incercand sa ma faca sa inteleg ca nu e nevoie sa-i ajut sa pregateasca cina.

"Stiu. E doar o cina in familie ,vreau sa ajut!" spun afisand o fata de catelus plouat in incercarea de a o convinge.

"Daca vrea sa ajute ,las-o.Nu mai rezist sa-i vad acea fata , ma face sa plang!" spune regina incepand sa rada cu Rox asezate amandoua la masa, uitandu-se la noi cum ne ciondanim.

"Off...bine ,doar pentru ca m-a rugat Miranda,data viitoare nu se va mai intampla!" spune Lizza ridicand paleta la mine in semn de amenintare,regina si Rox razand mai tare de noi ,eu ridicand mainile in aer aratand ca sunt deacord,dar stie si ea ca nu va fi asa.

"Uita-te in cuptor sa vezi cat timp ii mai trebuie porcusorului sa se rumeneasca." imi face semn catre cuptor ea plecand sa mai ia ceva legume,eu conformandu-ma.

Carnea mai trebuia putin lasata din cauza sangelui care nu disparuse. Uitandu-ma la sange ,o intrebare incepe sa ma macine ,fiindu-mi frica sa o rostesc cu voce tare.

"Regi- adica Miranda,pot sa-ti pun o intrebare?" vocea mea era mica luand un cutit si un morcov pentru al marunti.

"Sigur scumpo!" in comparatie cu a mea , vocea Mirandei era una moale ,dar incurajatoare.

"Au trecut ceva zile de la eliberarea persoanelor din celula....nu v-ati mai hranit, nu simtiti nevoia?"intreb cu privirea in jos punand morcovul intre timp pe tocator.

Pe cand sa raspunda regina , pe usa intra Carlos ,Lukas si Chriss.

"Ti-e teama ca am putea sa te mancam?" intrebarea lui Lukas face sa primeasca cateva incruntaturi si un mic chicot din partea mea , el asezandu-se langa Rox ,regele pe un scaun langa Miranda si Chriss se apropie de mine, zambindu-mi.

"As vrea eu." apare si Amber in bucatarie luand un mar din cos muscand din el. "Ce-i?" intreaba atunci cand primeste priviri urate de la toti.

"Nu o sa-ti facem rau Iza" spune Rox ,ceilalti aproband ,roscata pufnind in timp ce eu zambesc in coltul gurii.

"Si ca sa-ti raspund la intrebare Izabelle,ba da,simtim nevoia de putin sange. Cel de animale nu se compara cu cel de om , dar Aby ne pregateste ceva inlocuitor." imi spune regele.

"Inlocuitorul e ca sangele uman?" intreb in timp ce tai morcovul , atenta sa nu fac vreo prostie cu acest cutit foarte ascutit.

"Nici pe departe,dar ne mai calmeaza foamea.Daca oamenii nu vor sa ne ajute , va trebuii sa ne obisnuim si cu inlocuitorii." spune Chriss apropiindu-se de mine simtind cum emotiile pun stapanire pe firea mea ,inghitind in sec.

Ma bucur sa aud ca nu se vor mai atinge de sangele oamenilor fara voia lor.

"Sau poate ai vrea tu sa fi exemplul lor si sa ne potolesti foamea. Ce zici?" intreaba Amber apropiindu-se de mine avand ochii rosii si doi colti gata sa ma strapunga.

Am inceput sa tremur din cauza apropierii dintre mine si Amber ,lama cutitului crestandu-mi degetul de la mana stanga nemaifiind atenta la ceea ce faceam. Am aruncat cutitul din mana invelind imediat rana cu un prosop .

Regatul Întunericului 1 *Blestemul*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum