IMPORTANT

6.6K 310 227
                                    

VA ROG MULT NU VOTATI ACEST ANUNT!

Dacă observați am sters conținutul anunțului. Totul s-a rezolvat.

Știu ca am zis ca voi șterge acest anunț, dar nu pot. Sunt comentarii atât de frumoase. Poate voi ziceți ca nu le-am citit. Dar, da. Le-am citit pe toate. Nu v-am putut răspunde.

Aseară am spus ca plângeam. Nu plângeam ca acea fata mi-a furat ideile (am primit un comentariu care sa zicem ca mi-a deschis ochii. Sunt proasta, aceasta aplicație are o mulțime de cărți, dar toate au același subiect. Deci practic și eu am copiat), dar cum spuneam, nu plângeam de asta, ci de faptul ca v-am spus sa nu comentați, sa nu va pierdeți timpul. Dar normal ca nu m-ați ascultat. Din cauza comentariilor plângeam. Voi știți ce sa spuneti.

Sunt unele persoane care mi-au trimis mesaj și în privat. Va mulțumesc.

Va mulțumesc ca sunteți aici mereu. Ca sunteți asa buni cu mine. Iar eu ce fac?! Eu va dezamăgesc cu porcarii de genu...

Va iubesc mult.

Poate unii nu înțeleg ce s-a întâmplat aseară, dar mai bine. Nu am vrut niciodată sa se ajungă la faptul sa o bombardați cu comentarii jignitoare. Unele persoane sigur s-au gândit ca sunt vreao fitoasa, fără bun simt sau mai știu eu ce. Îmi pare rău!

Aseară am făcut o pagina pe Facebook cu "Regatul întunericului", nu pot da link. Dar cine a întrat aseară poate lasă link-ul într-un comentariu. Acolo vom vorbi. Vom pune poze. Anunțuri.... Vedem. Va interesează?

Va iubesc mult!

Gina aka Jiji.



Regatul Întunericului 1 *Blestemul*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum