Capitolul 34

12K 697 215
                                    

Dedicat lui kathrine121999 <3

****

De la placere la durere

Am facut dragoste cu Chriss....M-am daruit lui in aceasta pestera sobra , pe aceste paie pe care inca suntem asezati ,luna fiind martora a ceea ce s-a intamplat aseara.

Am facut asta ,si chiar nu regret nimic! Il iubesc mult , iar daca cineva la inceput imi spunea ca asta se va intampla cu mine ii spuneam ca e nebun si sa nu mai abereze ca imi pateaza onoarea mea si a familiei ...dar acum...acum sunt in bratele lui mari ,bratele unui vampir puternic ,nemilos , curd si al meu..sotul meu.

Stiu ca dupa ce blestemul va fi ridicat totul se va svhimba ,dar eu inca sper ca ultimele cuvinte scrise in acea carte sa nu fie adevarate si ca Aby sa se fi inselat.

Aseara...atingerile lui fierbinti si tandre care imi provocau furnicaturi in  tot corpul si stomacul sa mi se stranga intr-un ghem din cauza saruturilor sale patimase , durere care treptat s-a transformat in placere....o noapte atat de ..perfecta.

"Neata iubito!" imi mut privirea de pe abdomenul sau care ma face sa visez la noaptea trecuta privindu-i ochii somnorosi ,care ma analizau lenesi .

"Buna dimineata iu- Chriss!" ma corectez rapid ,inghitind in sec.

"Continua ce ai vrut sa spui" imi sopteste strangandu-ma mai mult in brate.

"Nu am vrut sa spun nimic." ma grabesc sa-i raspund ,dar in urmatoarea secunda Chriss e deasupra mea privindu-ma ca un pradator tocmai ce si-a prins prada,si asta sunt eu.

"Esti sigura?" imi sopteste apoi imi musca lobul urechii ,inchizandu-mi ochii atunci cand un fior de placere imi strabate corpul facandu-ma sa tremur in bratele lui , Chriss zambind multumit de reactia mea.

"Spune-mi Iza ,cum ai vrut prima data sa-mi zici." spune folosind aceaiasi voce ragusita care ma topeste.

"Iu-iubitule" baigui tremurat din cauza saruturilor aplicate pe zona gatului.

Chriss a gemut apreciativ ,apoi m-a privit in ochi ,dandu-mi un  fir de par rebel de dupa ureche.

"Mai spune-o o data iubito." imi cere plimbandu-si mainile pe corpul meu.

"Te iubesc ,iubitule!" spun neluandu-mi ochii din ai lui .

S-a aplecat usor ,buzele noastre unindu-se intr-un sarut lent care treptat a devenit salbatic , condus de catre Chriss ,facand ca inima mea sa bata ca a unui iepuras in pericol si stomacul sa mi se stranga intr-un ghem placut de dureros.

"La dracu! Cat de bine suna acest cuvant banal iesind din gurita ta." imi spune ..dupa ce se departeaza putin din sarut ,amandoi respirand greu ,luand guri mari de aer , facandu-ma sa chicotesc si sa-i zambesc dulce.

M-a mai sarutat o data ,apoi s-a ridicat de pe mine ,luandu-si boxerii pe el ,eu incercand sa privesc in  alta parte , inca fiindu-mi rusine ca suntem goi amandoi , bine acum doar eu,care sunt acoperita cu rochia subtire ,dar lasa cam mult la vedere.

"Esti bine?" ma intreaba dupa un moment de tacere privindu-l cum inghite in sec de emotie.

"Da, sunt bine." spun zambindu-i.

Regatul Întunericului 1 *Blestemul*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum