CAPITOLUL 42

9.6K 651 190
                                    

Dedicat lui CrinaPreda0 <3

****

Adevar sau minciuna

***Chriss pov.***

"Te rog , nu ma rani!" ma implora bruneta cu lacrimi in ochi ,dandu-se cativa pasi in spate , eu zambind in coltul gurii.

Un zambet pe care l-ai putea confunda cu  al unui psihopat ,dar nu , eu sunt un vampir care se hraneste cu sange de om. Si ca sa fiu sincer, imi era dor de sangele cald luat din vena ,decat dintr-un recipient. 

Nu ma mai intereseaza ca ea e om si practic i-am promis ...amm....fetei din celula ca nu am sa mai ranesc oamenii ,dar am o scuza plauzibila. Nu ma mai intereseaza persoana ei. Amintindu-mi de ea si de ceea ce a facut ma face sa-mi simt muschii incordandu-se ,iar respiratia sa  imi devina grea ,coltii aparandu-mi ,facand-o pe mica fata pe care am intalnit-o intamplator in padure sa tipe de spaima si sa alerge departe de mine crezand ca va scapa . Slabe sanse totusi.

In urmatoarea secunda sunt in fata ei , aceasta ciocnindu-se de pieptul meu si picand langa mine. Ii auzeam bataile rapide ale inimii , cum respiratia ii era alerta ,cum incerca sa-si reprime sughiturile si cum sangele circula haotic in vena de la baza claviculei , facandu-mi-se mai tare foame.

O prind de brat ,tragand-o la nivelul fetei mele , astfel sa o pot privi in ochii mari si caprui ,plini de lacrimi si spaima. Mi-am ridicat degetul mare ,stergandu-i lacrimile ce se varsau pe pielea ei fina ,facand-o sa-si inchida ochii stransi. E frumoasa ,parul negru incadrandu-i fata mica si rotunda , avand cativa pistrui pe nas, buzele mari si roz de unde ieseau rugaminti de a nu o rani. Cu toate astea nu o pot compara cu frumuseatea blondei mele ,,si a vampirului mort" . Furia ma acapareaza la gandul acesta , coltii apasandu-se pe pielea fina a fetei , umplandu-mi gura cu sangele delicios de cald , dupa care tanjam. Fata a inceput sa tipe si sa se agite ,dar nu putea scapa din bratele mele, bucurnadu-ma de sangele ei , care nu era la fel de dulce ca cel al Izei. 

Sfinte Lucifer! Iza imi apare in ganduri  avand o expresie dezamagita de ceea ce fac , ochii tristi privindu-ma cum omor un om nevinovat , astfel in minutul urmator trezindu-ma ca ma uitam cu parere de rau la bruneta care abia de mai respira.

Gandul ca Iza va afla de fapta mea ,ma infioara al dracului de tare si nu stiu ce se intampla cu mine atunci cand imi musc incheietura , obligand-o pe fata sa-mi bea sangele ca sa poata sa se vindece.

"Vei uita ca m-ai vazut si cea ce ti s-a intamplat. Acum du-te acasa." imi folosesc constrangerea pe ea ca sa poata uita toata treaba asta , ea aproband si departandu-se de mine cu pasi mici.

"Ce-mi faci tu mie ,Izabelle?" soptesc ,trecandu-mi mana prin par , oftand invins ca inca o data mi-a patruns in minte... si fara sa vreau ,prea adanc sub piele.

****

"Chriss , vino repede! Aby ...a-are sa-ti spuna ceva !" nu apuc bine sa intru in castel ,ca sunt asaltat de mama care practic ma trage in directia unde ar trebui sa fie Aby.

Ce dracu s-a mai intamplat acum?

Intru in camera unde Iza isi facea lectiile ,vazand-o pe Aby in mijlocul ei fiind foarte agitata.

"Chriss. Ce sti despre ce i s-a intamplat Izei?" ma intreaba atunci cand intru ,stand langa Rox si Lukas , incurntandu-ma la intrebarea pusa de ea.

"Daca m-ai chemat sa stam la taclale despre asta , eu spun pas." raspund indiferent , chiar daca nu sunt de ceea ce s-a intamplat.

"Pentru numele lui Lucifer , asculta si tu o data!" tipa Rox aruncandu-si mainile in aer intr-un mod dramatic.

"Pff...ca si-a tras-o cu rahatul ala de Mick." spun simtind cum ma ustura gatul pronuntand toate astea.

Regatul Întunericului 1 *Blestemul*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum