CAPITOLUL 40

9.1K 643 213
                                    

Dedicat lui Irina_Andreea21 <3

****

Din nou temnita

"Hei Mick! Tocmai ce am ajuns" ii raspund ,dand mana cu amicul meu.

"Sii? Ati rezolvat ceva?" intreaba agitat ,privind in spatele meu ,uramndu-i si eu privirea ,dar nu vad nimic.

Ma uit la el cu o spranceana ridicata ,acesta doar zambind stramb.

"A mers ok." spun confuz de starea lui agitata.

Ma uit mai atent la el incercand sa-mi dau seama ce are ,chiar vrand sa intru in mintea lui ,esuand, ridicand mai multe semne de intrebare in capul meu. De ce toata lumea se poarta ciudat? Privirea imi cade pe vanataia usor purpurie de pe gatul lui ,un zambet mic aparandu-mi pe fata ,incercand sa imping orice intrebare intr-un colt adanc al mintii.

"Noapte grea , ă?" il intreb ,cateva secunde mai tarziu prinzandu-se la ce ma refer ,raspunzandu-mi la zambet.

"Nici nu ai idee." spune razand ,tensiunea dintre noi parca disparand treptat.

"Inseamna ca roscata stie ce face." spun vrand apoi sa plec la Lizza,subiectul deja nu ma mai impresiona.

"Se descurca bine ,dar blonda o intrece." odata rostite cuvintele ma opresc din mers sperand sa nu se refere la cine ma gandesc eu.

"Cine e aceasta blonda?" intreb ,incercand sa nu las sa se vada cat de stresat sunt.

"Cred ca sti cel mai bine. De aceea nu mai apelezi la roscata ,Izabelle te face sa te simti in al noua-lea cer....cum m-a facut pe mine sa ma simt. Deci te inteleg." spune razand fals ,imediat fiind lipit de peretele opus ,la vreo 10 metri distanta de unde statea. 

In cateva secunde eram langa el cu mana inclestata in jurul gatului sau,privindu-l nervos in ochi.

"Minti!" marai ,trantindu-l de perete si strangandu-l mai tare ,ranjetul sau marindu-se la reactia mea.

Lizza era deja langa mine ,la fel si Rox si Lukas care incerca sa ma tina ,dar eram mai puternic ca ei.

"E atat de stramta ,pielea ei asa dulce si fina , inocenta ,dar totodata salbatica.Inca ii simt dintii pe gatul meu ,lasand aceasta urma...dar stai sa vezi ce i-am facut eu.." spune mandru de faptele lui , eu incepand sa vad negru in fata ochilor ,un marait demonic scapandu-mi printre buze ,aruncandu-l in celalalt perete ,acesta crapandu-se ,iar oasele nenorocitului trosnind.

"Ai fortat-o!" tip , Lukas departandu-se acum de mine stiind cat de periculos sunt cand am nervii peste limita. Ajung iar langa Mick ridicandu-l si vazand ca se stramba din cauza durerii.

"Oh nu amice. Ai lasat-o singura , a vrut sa se distreze si eu eram in zona ,asa ca am zis de ce nu?" spune ,iar eu simt cum aerul imi intra in plamani fortat.

Nemaiasculatand vorbele lui cum s-a culcat cu Iza ,cu ce e al meu , imi indepartez mana din jurul gatului sau ,vazandu-l ca respira usurat ,doar pentru cateva secunde ,ca mai apoi sa-mi introduc mana in pieptul sau ,tragandu-i inima si aruncand-o langa corpul sau ,privirea lui socata intersectandu-se cu a mea,apoi  se prabuseste mort la picioarele mele.A scapat asa usor...

"Chriss..." sopteste Rox cu mainile la gura , aruncandu-le fiecaruia cate o privire demonica ,stiind ca trebuie sa taca si sa nu-mi stea in cale.

"Unul s-a dus ,mai e curva." spun dur ,plecand catre camera asa zisei iubite si sotii devotate.

****Iza pov.**** 

Stateam ghemuita in pat ,incercand sa  nu mai plang si sa ma gandesc la acel eveniment neplacut ,pana ce usa de la camera e trantita puternic de perete ,facandu-ma sa tip speriata si sa ma ridic din pat dand de un Chriss nervos si alte perechi de ochi ingrijorate.

Regatul Întunericului 1 *Blestemul*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum