Hoofdstuk 10: Het plan

19.6K 541 27
                                    

Hoofdstuk 10

'Een plan?', vraag ik aarzelend.

'Ja, een plan.'

'Voor wat?'

'Ok, ik zal het uitleggen. Dus jij bent het meisje dat het solo-stuk zal doen, toch?'

'Ja...'

'Oké, mooi. Wel, aangezien jij dat zult doen, zal Roy je proberen te verleiden.' Even gaat Viktor zijn gezicht naar een uitdrukking die ik niet kan plaatsen. Maar hij herstelt zich vlug. 'Wij willen ervoor zorgen dat hij je niet met 1 vinger aanraakt.'

Ik ben redelijk blij wanneer hij dat zegt. Ik bedoel, ik hou er niet van als vreemde jongens me aanraken... Ook al is hij zo knap als Elise beweerd.

'Maar, jij moet er àlles aan doen om hem zo hard mogelijk voor schut te zetten. We weten toch al dat je daar goed in bent.'

Blozend knik ik. Wacht... WAT? Ik ben niet zo vreselijk! Ik kan echt wel vriendelijk zijn tegen een jongen.

'En waarom zou ik naar jou luisteren?', sis ik.

'Om de school een plezier te doen.'

'De school heeft daar niets aan en dat weet je.'

Simon mengt zich in het gesprek: 'Man, ze heeft gelijk. Wat kun je daar nou mee bereiken? Laat het haar nou niet tegen haar wil doen. Trouwens ze weet best zelf wel wat ze doet.'

'JIJ bent hier mee overeengekomen. Dus hou je mond.', snauwt Viktor. 'Ik wil nu niet dat je terugwijkt van het plan.'

Ok... dit is eng. Viktor is echt eng op dit moment.

'Goed, en als hij dan nog dichtbij durft te komen. Dan zeg je het ons en wij grijpen wel in. Begrepen?', vervolgt hij.

Nu is het gedaan! Die toon die hij tegen me aanslaat! Hij doet verdomme alsof ik zijn slaaf ben. Dit laat ik  niet zomaar toe, hij kan zeggen wat hij wil. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik ga luisteren!

'Luister Viktor, ik weet niet voor wat stom doel jij mij dit wil laten doen, maar dit heeft niets met de school te maken. Ik kan best op mijzelf letten! Ik heb geen babysit nodig, dat je het maar weet! Je komt niet in de buurt van mij en je gaat me ook niet stalken! Begrepen?', kaats ik terug.

'Trouwens, als je zo doorgaat, heb ik het gevoel dat ze juist het tegenovergestelde gaat doen.', voegt Elise hier aantoe.

'Nee, jij moet eens luisteren. Jij gaat precies doen wat ik zeg. Daarmee uit.', zegt hij zo kalm dat ik kippenvel krijg op mijn rug. What the hell is zijn probleem? Dit plan heeft niet eens iets met school te maken... Nee, ik heb een veel beter plan.

Viktor's P.O.V.

Meen je dat nou? Dit kan ik gewoon niet laten gebeuren! Waarom moest ik dit nu ook zeggen? Ik weet bijna zeker dat ze hem anders hard zou  hebben afgewezen, maar nu... Wat is ze toch een koppig kreng! De jongens waren eerst met een plan opgekomen om haar Roy te laten verleiden en dat ze hem dan dumpt. Maar om één of andere reden zat dat me niet zo goed. Trouwens, als ik haar niet kan aanraken, dan hij ook niet! 

Waarom ik met dit plan ben gekomen? Wel, die Roy gaat er alles aan doen om haar te verleiden. En ik kan het gewoon niet laten gebeuren dat ze hem kiest boven mij. Ik bedoel, ik ben veel beter dan hem! Als ze hem kiest, dan wil dat zeggen dat ik van mijn troon ben gestoten. Zij is het moeilijkste meisje en als hij haar krijgt... Ik begin te grommen. Domme ik! Ik ben zo'n idioot! Dit slaat nergens op! 

Maar dit laat ik niet zomaar gebeuren! IK ben beter dan die dickhead Roy. Ik ga haar eerder krijgen dan hem. Wacht maar...

Lou's P.O.V.

Een geweldig plan, straks leg ik het Elise wel uit. Waarschijnlijk zal ze er niet mee akkoord gaan, maar dat gaat mij niet stoppen! Ik laat een gemeen grinnikje uit mijn mond komen.

Mijn plan is om Roy dus wél te verleiden, enkel en alleen om Viktor dwars te zitten. Ik moet er wel voor zorgen dat ik geen gevoelens voor Roy ontwikkel, anders is mijn plan naar de knoppen. Ik weet niet waarom Viktor zo'n asshole is op het moment. Maar ik zal het hem duidelijk maken dat hij niet met mij kan spelen zoals met die andere meisjes! Op het einde dump ik Roy dan toch weer, dus geen probleem. Dan is iedereen blij... behalve Roy en Viktor natuurlijk. Maar dat is dan ook de bedoeling.

'Ik zou graag willen dat jullie onze kamer verlaten.'

'Fijn, maar je komt hier niet zomaar mee weg. Je gaat luisteren naar mij!', siste Viktor. Ja, tuurlijk alsof dat gaat gebeuren.

Nadat ze weg zijn gegaan met veel tegenstribbelen, leg ik mijn plan aan Elise voor. Raar genoeg, wist ze dat dit mijn mijn reactie zou zijn. Wow, ik ken haar nog maar 3 dagen en ze kent me al helemaal door en door. Is dat iets om me zorgen over te maken? Dat ik zo voorspelbaar ben.

Na een tijdje discussieren en mijn plan in het detail uitwerken, gaan we eten. Het is vandaag Taco-dag! Woopie. Dat heb ik nodig, een lekker taco die me zo bezig houdt dat ik dit hele voorval voor een tijdje kan vergeten.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorry dat het zo'n kort stukje is!! :o

MAAR HET IS TENSLOTTE BIJNA NIEUWJAAR!! :D  Ik hoop dat jullie een zalig nieuwjaar hebben met vééél cadeautjes. 

& ik weet dat het enorm cliché en niet leuk is om te vragen, maar

VOTE 

&

COMMENT

Kusjes 

Loesje <33

Ps. Bedankt voor al de mensen die voten en comments zetten!! Love you all. <3

The Big Bad Jerk [traag aan het editen :p)Where stories live. Discover now