Hoofdstuk 30: Welcome to hell

13.2K 601 59
                                    

Vandaag is de dag. De dag dat we naar de Sint-Céciliaschool gaan. De dag dat we vertrekken naar de hel. De laatste twee dagen zijn ongelofelijk druk geweest. Ik heb geen moment gehad om met Viktor te praten. Letterlijk, geen moment. Zelfs geen minuutje. Ofwel was Viktor bezig met oefenen voor rugby, ofwel was ik bezig met het perfectioneren van onze danspasjes. Gisteren besefte ik dat ik Viktor nog steeds niet gevraagd heb of we iets zijn. Een koppel, met andere woorden.

Elise en ik zijn ons aan het klaarmaken om te vertrekken. Haastig prop ik nog een paar kleren in mijn koffer en ga naar de badkamer om toiletspullen te pakken.

"Aah, ik ben zo opgewonden! Dit wordt zó leuk! De gedachte aan al die feestjes... en de jongens!" Elise gilt in mijn oor. Ik spring op door haar plotselinge aanwezigheid. Ze is een freaking ninja!

"Easy, Elise. Je bent aan het kwijlen op de vloer. Oh, en heb jij niet een vriendje?" Ik trek mijn wenkbrauw vragend op en geef haar een beschuldigende blik.

"Ja, duhh. Maar dat wil niet zeggen dat ik andere jongens niet kan eye-rapen!" zegt Elise, waarna ze weer een gilletje produceert. We lopen naar de hall en gaan rechtstreeks naar de bus, onze tassen achter ons aan slepend. Met grote tegenzin laad ik mijn tassen in en ga in de bus zitten. Elise plopt naast me neer. Al gauw liggen we alletwee in een diepe slaap.

Een geschud aan mijn schouder maakt me wakker.

"Lou! Louuu! We zijn er, word wakker!" Ik mompel iets onsamenhangends terug. How dare you wake me up, woman?! 

Met een gegrom zit ik recht en loop mee met Elise naar buiten. Voor de tweede keer sta ik voor het gebouw van het Sint-Céciliacollege. We verzamelen onze tassen en daarna sleurt Elise me mee naar de ingang, waar we gegroet worden door een evil-glimlachende Roy met naast hem een zeer booskijkende Viktor.

"Wanneer zou je me vertellen dat je op een date gaat met Roy?!" Schreeuwt hij boos. 

Oh. Shit.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ellow.

Ik weet dat dit extreem kort, maar dit is een filler-chapter (met een kliffhanger, muahaha). Plus, ik heb veel te veel schoolwerk en ik wou jullie toch IETS geven. Wat niet veel is, I know. 

Please don't kill me. :c

Lofjoe. 

xoxo

Loesje

The Big Bad Jerk [traag aan het editen :p)Where stories live. Discover now