Hoofdstuk 20: Haar - "accident"

18.6K 587 56
                                    

Recap: 

Wanneer ik terug naar de kamer kom, is Viktor al weg. Ik voel een golf van opluchting in mijn lichaam. Het is het beste dat hij weg is gegaan. Anders werd het vast nog gênanter. 

Een biepje van mijn telefoon klinkt door de kamer en stoort mijn gedachten. Ik heb geen idee wie het kan zijn. Misschien Elise?

Ik loop naar mijn gsm en pak hem op. 1 gemist bericht.

Onbekende: Vergeet onze afspraak niet. -R.

Oh crap, dit is niet goed.

Ik was zo moe gisterenavond, ik heb geen idee wat er toen in mijn hoofd afging. Maar jammer genoeg, hou ik me altijd aan mijn beloftes, dus deze wordt geen uitzondering.

Vanavond vertrekken we, dus ik verwacht dat Roy wil afspreken op één van de dagen dat de battle is.

Ik zit zo diep in de shit.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De rest van de dag gaat normaal voorbij. Ik ontwijk Roy en Viktor zoveel mogelijk, wat niet moeilijk is, aangezien we heel de dag dansles hebben. 

----

Na een lange training ga ik terug naar mijn kamer om een verfrissende douche te nemen. Wat ik wel vergeten ben is dat er een zeer irritante, ongelofelijk stomme, domme, evil jerk in mijn kamer zit. Zijn training moet al eerder gedaan zijn dan de mijne, aangezien hij er al is.

Jup, my life sucks.

Ik besluit om hem gewoon te negeren en me te douchen. Ik voel me nog steeds ongemakkelijk over wat er vanmorgen is gebeurd. Over een uurtje vertrekken we echter weer, dus dan hoef ik niet meer bij hem in één kamer te slapen. 

Viktor ligt op zijn bed met zijn oortjes muziek te luisteren, dus van hem heb ik geen last. Hij heeft zijn ogen gesloten. Hij slaapt waarschijnlijk. Ik hoop dat hij blijft doorslapen en hij te laat komt voor de bus.

Ik ga de badkamer binnen en doe mijn kleren af. Daarna spring ik in de douche en was mijn haren met mijn lievelings-shampoo. Ik laat de warme stralen over mijn lichaam glijden. Al mijn spieren ontspannen zich en ik voel me direct veel beter. 

Na de douche droog ik mijn lijf en doe een handdoek rond mijn haren. Ook al is het al avond, ik doe toch een beetje mascara aan en doe daarna mijn kleren aan. 

Wanneer ik uit de badkamer stap, kijkt Viktor me onderzoekend aan.

Heb ik iets op mijn gezicht ofzo?

Ik besluit gewoon om hem te negeren.

Tot hij begint te lachen. Ik kan me niet meer inhouden en barst uit.

'Wat zit je zo te lachen?!', schreeuw ik bijna naar hem.

'J- je h- haar.', proest hij uit. Hij moet moeite doen om die woorden uit zijn mond te krijgen zonder zich te verslikken in zijn eigen lach. Ondertussen ligt hij al weer op de grond te schudden en rollen van het lachen.

Wacht... wat is er met mijn haar?

'Mijn haar?', vraag ik flabbergasted. Waar heeft hij het nu weer over? Ik loop naar de badkamer en ga voor de spiegel staan. Daarna neem ik mijn handdoek van mijn hoofd en staar naar mezelf.

Ik moet zeggen, ik ben completely dumbfucked. Nu vraag je je af; "Wat is er met haar haar?"

Wel, dat zal ik je zeggen.

'MIJN HAAR IS BLAUW, BLAUUUUUUUUUUUW!!!!!'

Viktor staat in de deuropening te schudden van het lachen. Letterlijk. Hij is helemaal dubbelgeklapt en houdt zijn buik vast. Hij staat voorovergebogen en ik zie alleen maar het schudden van zijn schouders en hoor het happen naar adem terwijl hij me nog steeds staat uit te lachen. Hij denkt dat zijn grap geweldig is. Met nadruk op "denkt". 

You touch my hair, you die.

'Viktor. Jij. Bent. Dood.', sis ik.

Terwijl hij probeert te stoppen met lachen, kijkt hij me aan. Dan ziet hij mijn uitdrukking (die niet zo kind-vriendelijk is) en stopt abrupt met lachen. Zijn ogen verwijden zich en zijn gezicht wordt bleek.

Hij weet verdomd goed wat hem te wachten staat.

Hij doet het enige wat een domme, bange jongen op dat moment zou doen.

Rennen. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi Poepies,

Sorry dat het zo lang duurde en het zo kort is.    :(

Ik heb echt een enorme writersblock!! ;O Ik heb wel ideeën, maar ik weet niet hoe ik ze in het verhaal moet verwerken. Geloof me, dat suckt.

Toen ik net keek hoeveel reads ik heb, was ik echt gobsmacked. ZO FUCKING VEEL!!! Ik ben happy as shit!! :DDD

Sorry als er nog errors en zo inzitten, ik doe mijn best om zoveel mogelijk spelfouten te vermijden. Maar het is niet altijd zo gemakkelijk. Als je fouten ziet, aarzel niet om me ze te vertellen, ik bijt niet. :)

Alleen maar soms. ;D

& plz wees geen silent reader! Zeg me wat je ervan vindt en wat ik nog kan verbeteren. ;O

Roy aan de zijkant!!

I LOVE YOU ALL.

VOTE

COMMENT

FAN

FOLLOW

P.s. Sorry voor de vele scheldwoorden. Het zal wel nog vaker voorkomen denk ik, dus als je niet van scheldwoorden houdt, is het beter als je niet voortleest. ;o

P.s.s. Weten jullie een goede naam voor mijn fanbase? Hoe noemen jullie jezelf? :D  <3

The Big Bad Jerk [traag aan het editen :p)Where stories live. Discover now