Трета глава

2.7K 95 0
                                    

Гледна точка ва Ема
Лежах върху тялото на Джак. Двамата бяхме голи, бяхме плътно прилепени един до друг, а върху нас беше чаршафа. Пръстите му си играеха с косата ми. Стаята беше тъмна и тиха. Прокарах пръстите си по перфектно оформеният му корем.
-Ема- прошепна Джак и наруши тишината
-Да- отговорих тихо
-Нали не те нараних- попита той
-Не Джак - отговорих, надигнах се и го целунах и той веднага задълбочи целувката. Минута по-късно се отдръпна  и целуна челото ми- Беше прекрасно- казах и легнах отново върху гърдите му.
Гледна точка на Джак.
-Ема - повиках я отново, но тя не отговори. Надигнах главата си леко и  я видях, беше заспала. Отместих кичур от лицето и. Беше красива. Притиснах я към себе си.  Бях щастлив, много щастлив.

Усетих нечии нокти по корема си. Отворих очи и я видях. Косата и падаше върху рамото ми, а тялото и беше прилепено към моето. Така бяхме заспали. Ноктите и стигнаха до гърдите ми и тя се обърна с лице към мен. Щом видя че я гледам се изчерви.
-Добро утро- прошепнах, притеглих я по-близо до себе си и я целунах.
-Добро утро- отговори ми и продължи целувката.
Преобърнах ни и тялото и отново беше под мен. Целувах я бавно. Обви ръцете си около вратът ми и ме придърпа още по-близо. Ръцете ми се намираха около кръста и. Притиснах тялото и още по-близо до моето, После спунах ръката си по кракът и тя го уви около мен. Изведнъж звъненето на телефона ми наруши тишината. В момента не ме интересуваше нищо освен Ема. Продължих да я целувам. Усетих ръцете и на раменете си. Миг по късно тя ме избута и прекъсна целувката. Погледнах я и пак я целунах, но тя пак ме избута. Уплаших се ами ако я бях наранил, ако не  иска да бъде с мен. Погледнах я уплашено.
-Телефонът-прошепна
-Не ми пука- казах и продължих да я целувам.
-Джак, може да е важно-каза накъсано между целувките-вдигни
-Само заради теб- казах, целунах я по нослето и легнах до нея на леглото. Започнах да опипвам леглото,търсейки боксерките си. Щом ги намерих ги обу  и станах от леглото. На пода видях долнището и нощницата на Ема.
-Джак-  извика ме  сядайки в леглото- подай ми нощницата -помоли ми се
-Защо ,аз след малко се връщам -казах и излязох от стаята.
Гледна точка на Ема.
Джак излезна от стаята и аз увих чаршафа около себе си и станах от леглото. Вдигнах нощницата и я облякох. Оставих чаршафа на леглото и видях червени капки по леглото. Усещах лека болка, но приятна.  Извадих чисти бикини и ги обух, обух пантофите, взех ластик за коса от тоалетката и докато си връзвах хлабав кок се огледах в огледалото. Видях синьото петно на вратът ми и спомените от снощи нахлуха в главата ми. Несъзнателно  прехапах устната си.
Качих се на вторият етаж и го видях. Разхождаше се из стаята с телефон в ръка облечен само и единствено по боксерките си. Беше секси. Отново прехапап устната си. Влязох  и отидох до кафе машината. Сложих чашата, натиснах бутона и зачаках.
Гледна точка на Джак.
Обърнах си я видях. Беше облечена само и единствено с нощницата си. Секретарката ми говореше нещо по телефона, но спрях да я слушам и затворих телефона. Хвърлих телефона на дивана и тръгнах към Ема.
-Нали ти казах че ще се върна защо си станала- попитах я, отместих   косата  и я целунах в свивката на вратът.
- Джак, забравили че приятелите ще дойдат след малко- каза Ема взимайки чашата с кафе.
Бях забравил за тях.  Бях забравил целия свят.
Часът беше 12:30, а аз по принцип ставах рано.
-Гладна ли си- попитах, прегръщайки я през кръста.
-Малко- каза и  отпи глътка от кафето си
-Аз  ще  приготвя закуска - казах и я целунах по косата, тя се измъкна от ръцете ми и седна на стола до масата.
Гледна точка на Ема
Седнах на стола и зачаках закуската си. Минута по-късно Джак ми донесе закуската. Беше сложил много храна, въпреки че знаеше че ям малко.
-Джак, как ще изям всичко това- попитах го
-Ти нищо не ядеш-скара ми се-хайде започвай-нареди ми той
Започнах да ям от сандвича.
-Днес  какво ще правиш- попита ме сядайки на стола до мен.
-Ще се разходя с момичетата в мола-казах и отхапах една хапка от сандвича
-Ако искаш ще те закарам?-попита
-Момчетата ще дойдат след малко - казах отново.
-Ако искаш ще им кажа да дойдат по -късно.
-Няма нужда Джак, ще се разходим из града- казах отново.
Нахраних се и отидох да си взема душ. Облякох къси панталонки и тениска. Докато се обличах, чух на вратата да се звъни, бяха момчетата.
Сресах косата си, сложих си спирала, взех дамската си чанта, телефона и огледах стаята. Чаршафите на леглото бяха намачкани, по пода се въргаляха дрехи и на нощното шкафче стоеше  чашата на Джак. Отидох и я взех.
Качих се на горния етаж. Момчетата седяха на дивана и гледаха нещо на  лаптопа. Отидох и оставих чашата в мивката.
-Джак, излизам - извиках и тръгнах.
-Ема- извика ме, стана от дивана и тръгна към мен.                                                
-Да - обърнах се и той вече беше до мен.   - Да се пазиш - каза и се наведе да ме целуне по устните, но аз бързо го целунах по бузата и се отдалечих.            
-Чао Джак - усмихнах му се и излязох от къщата.

Just friendsWhere stories live. Discover now