Петнайста глава

1.8K 66 4
                                    

Събудих се и се измъкнах от прегръдката на Алекс след което отидох в банята. Отново ми се гадеше, което означаваше че трябва да свиквам със ставането да повръщам. Взех си душ и увих една кърпа около себе си.Излязох от банята и отидох до гардероба. Извадих чисто бельо, свалих кърпата и започнах да се обличам.

-Любов, знаеш ли колко си красива така- чух го да казва сънено и бързо увих кърпата обратно. Взех дрехите и тръгнах към банята - Любов, облечи се тук, моля те- помоли се като малко дете.

-Аз... по-добре да се облека в банята- казах и продължих да вървя към банята.

-Чакай, любов аз ще те облека- и усетих ръцете му върху рамената ми и цялата изтръпнах. Махна кърпата и взе бикините от ръцете ми. Инстинктивно покрих гърдите си  с ръце.

-Осъзнаваш ли какво ще стане ако мама влезе в стаята и ни види мен гола, а ти само по боксерки, а?- казах но не помръднах. Просто се оставих да ме облича. Вдигнах единият си крак, после другия и той плъзна бикините по краката ми. Пръстите му докосваха кожата ми и издишах тежко.

-Какво ти е любов?- попита тихо и подозирах че има усмивка на лицето му.

-Нищо ми няма- казах докато си слагах сутиена. - Ще го закопчаеш ли?- попитах го и той го закопча и оправи презрамките. -Много ти благодаря за помощта-- казах и се завъртях към него.

-Едно благодаря не мисля, че е достатъчно за помощта ми - каза и постави ръцете си на кръста ми, след което ме придърпа още по-близо към него.

-Нали правиш списък, прибави и това - казах и се опитах да се измъкна от него.

-Това може да платиш и сега- каза и приближи лицето си към моето.

-И какво предлагаш да направя? - попитах и го погледнах. Той не ми отговори, а просто ме целуна. Отвърнах на целувката и зарових пръсти в косата му. Тръгнахме назад и усетих стената зад себе си. Притисна ме с тялото си и задълбочи целувката.

-Време е за........- чух вратата да се отваря и мама нахълта в стаята, но бързо излезна след като ни видя голи до стената. Алекс се отдели от мен и погали коремчето ми.

-Бебчо, мисля че днес ще ми е погребението- каза и започна да се смее. 

-Мама сигурно си е помислила че ние с теб.....- казах и се изчервих

-Да, Ем, знам какво си е помислила майка ти- каза и погали бузата ми- Че ние с теб правим секс- добави и аз още повече се изчервих. - Любов, трябва да свикваш, защото след като бебчо се роди, ще чуваш тази дума доста често- и се усмихна  перверзно- Вземи си дрехи защото довечера ще спиш вкъщи.-нареди и започна да се облича.
-А какво ще кажем на мама- казах и извадих една бяла рокля с презрамки, след което я облякох.
-Истината.
-Ще закопчаеш ли роклята- попитах и прибрах косата си.

Вече слизахме по стълбите и мама и татко ни погледнаха. Отидохме и седнахме на масата.
-Мамо....аз довечера няма да си дойда.
-Как така- каза едновременно с мама и тати. -Къде ще спиш?
-В къщата на Алекс- казах
-Ясно- казаха и продължиха да се хранят.

...Часът вече беше 17:30 и пътувахме към къщата на Алекс. След миг се озовахме пред голяма дървена врата на подземен паркинг. Вратата се отвори и влязохме вътре. Паркинга беше огромен и празен. Слязохме и се качихме в един асансьор. Качихме се на първия етаж и вратите се отвориха.  По средата имаше огромен диван и срещу него голям телевизор, а между тях малка стъклена масичкя. В единия ъгъл  на стаята имаие кухня и маса за хранене, а в другия врата. Виждаше се голям балкон и стъклени стълби към втория етаж.
-Ела- каза и ме хвана за ръката, след което започна да ме развежда из къщата- Това е кабинетът ми- влязохме в една стая- Това е хола, а там е кухнята, където ще готвим заедно-каза и ме целуна-Трябва да видиш балкона- и пак ме дръпна на някъде. Излязохме на балкона и аз е облегнах на парапета-Там-  и показа огромната зелена поляна- Ще сложим люлки и ще играем футбол с бебчо- и ме прегърна през кръста- Какво ще кажеш любов?
-Всичко е чудесно- казах и се облегнах на него.
-Има още- и пак тръгнахме. Излязохме на другия балкон -Това е нашия плаж- и показа плаж пълен с палми. Беше красиво.- И сега най- важното- качихме се на втория етаж, след което влязохме в една празна стая-Това ще е стаята на бебчо- каза и погали коремчето- А това- каза след като влязохме в спалнята-Ще е нашето място. Тук ще бъдем само аз и ти любов- и ме целуна.- Харесва ли ти.
-Кое- пошегувах се.
-Леглото- каза и ме бутна внимателно на леглото- На това легло любов ако знаеш какво искам да правя с  теб-  и сля устните ни. Усетих ръцете му под тениската ми- Само бебчо да  се роди и ще си платиш.
-Имам идея. Като се роди бебчо ти да спиш в другата стая, става ли.
-Само в мечтите ти любов
-Грешиш, само в твоите мечти скъпи.

-Само да ти напомня че моите мечти се сбъдват- и ме целуна.-Помниш ли барбекюто.
-

Да
-А помниш ли какво ти казах
-Да
-А ти какво ми отговори.
-Само в мечтите ти
-И то стана  ли
-Не помня- казах и се усмихнах.
-Тогава ще ти напомня- и целуна вратът ми, брадичката и после устните.-Спомни ли си?-попита ме.
-Да- и се усмихнах
-Хайде да вечеряме-каза и ме дръпна към кухнята.
Алекс приготви вечерята и подреди масата. Аз седнах на масата и започнахме да се храним. След вечеря се изкъпахме и си легнахме.
-Кога ще се преместиш
-Ти кога искаш
-Утре
-Ще видя
-Лека нощ любов
-Лека нощ- целунах го и заспах.
                   For more, please vote!!!!

Just friendsDonde viven las historias. Descúbrelo ahora