Трийста глава

1.6K 60 0
                                    

-Малка сладка Тес- повтори и ме погали по бузата, след което се настани върху мен, но аз ни преобърнах и седнах върху него. Прокарах ръце през тялото му.
-Тими
-Да, принцесо
-Знаеш ли че си много секси- попитах тихо докато пръстите ми рисуваха кръгчета по корема му.
-Знам, а ти знаеш ли че съм само твой?- попита докато пръстите му се движеха по гръбнака ми.
-Знам, всички знаят че си мой,- казах му и той започна да се хили. Ръцете му се спуснаха на кръста ми и седна в леглото. Лицето му се озова във свивката на вратът ми и пак усетих парещият му. -Само твой- прошепна и започна да оставя следи след устните по вратът и извих глава назад. Докосна ключицата ми и след миг се спусна още по-надолу точно между гърдите ми.Ръцете му започнаха да се движат надолу и нагоре по тялото ми. Засмука кожата между гърдите ми и стон се изплъзна от устата ми.
-Точно така, Тес- прошепна и продължи да плъзга устните си надолу. След миг спря и ме погледна в очите - Толкова си сладка- каза и се усмихнах, а после го избутах и той легна обратно на леглото. Доближих устните си до корема му и започнах да оставям следи след устните си като снощи.
-Тес- каза и стисна дупето ми.
-Да, Тими- казах и докоснах кожата между добре оформените му гърди продължих по вратът, брадичката му и после устните му. Задълбочи целувката и след миг ни преобърна. Озовах се между леглото и тялото му. Не знам защо но ми харесваше да усещам кожата му плътно до моята, парещият му дъх и начинът по който пръстите ни се преплитаха.
-Моя малка Тес- прошепна в ухото ми и навлезе в мен. Стон се изплъзна от устните ми и той пак ме целуна. Движенията ни бяха бавни. -Сладка Тес- повтаряше докато се движеше в мен. Докоснах гърба му и го придърпах още по-близо до себе си. Започна да ускорява темпото. Устните му съвсем леко докосваха вратът ми. Усещането беше толкова хубаво. Направи още няколко тласъка и двамата свършихме. Тими целуна устните ми и опря челото си в моето.
-Малката ми, Теса- и погали бузата ми, а после целуна челото ми. Преобърна ни и се озовах върху него. Положих главата си на рамото и затворих очи. Усетих как пръстите му как започнаха да рисуват кръгчета на гърба ми. Надигна се леко и дръпна чаршафа върху нас. Опитах се да легна на леглото, но ръцете му ме спряха.
-Ето така ще спим- прошепна в косата ми и аз се усмихнах и го погалих по бузата.
-Добре- казах тихо. -Лека нощ.
-Сладки сънища, принцесо- целуна ме по косата, уви ръцете около талията ми и ме притисна към себе си, а аз се унесох в съня си....

Just friendsWhere stories live. Discover now