Двадесет и шеста глава

1.5K 54 1
                                    

Гледна точка на Тими
Качих се на магистралата и започнах да натискам газта. 120, 130, 140, 150, 160, 170,   180, 200.  Увеличих музиката и продържих да карам като луд. Мамка му защо ме болеше толкова. Защо не можех да си избия Теса от главата. Защо продължавах да виждам голият и гръб как потрепва от допира ми. Това беше грешно. Аз съм най- добрият приятел на брат и. Беше грешно да мисля за нея като за жена. Беше грешно да я искам. По дяволите тя е малката сестра на Тоби.  Онова невинно момиченце което беше само на четири когато се запознахме. Онази на която пишеш домашното и водех в парка. Спрях колата и слязох от нея. Намирах се на една скала извън градът. Извадих една бутилка уиски от багажника и седнах на ръба на скалата. От колата се чуваше силната музика.  Колкото и да пиех образът на голият и гръб не излизаше от главата ми. Исках да я докосна  и да усетя вкусът на розовите и устни. Мамка му тези мисли са грешни. Изпих и последната глътка от бутилка.
-Искам те,  Теса- изкрещях и хвърлих бутилката в пропастта- Мамка му, искам те-проплаках и паднах на колене. Нелепа усмивка се появи на лицето ми и започнах да се хиля.
-Теса-изрекох и спомен  изплува в съзнанието ми.
-Тими ще те питам нещо, ама обещай да не казваш на Тоби- попита 12 годишното момиченце пред мен.
-Обещавам- казах и тя ме погледна с големите си сини очи.
-Какво означава секс? - попита момиченцето невинно.
-Значи че двама души се обичат.
-Ахаа, значи аз и брат ми сме секс- каза и аз избухнах в смях.
-Не глупаче- и я погалих по косата- Секс е когато мама и тати се обичат.
-Значи те са секс.
-Те не са секс, те правят секс.
-А как се прави секс?- попита ме - Хайде покажи ми как се прави секс.
-Когато пораснеш ще ти обясня как се прави секс.
-Е нали се прави, как ще ми обясниш без да ми покажеш.
-Ще видиш като пораснеш- казах и я прегърнах.
При този спомен се усмихнах. След като порасна се притесняваше да говори по тази тема. Обаче образът на потрепващата и кожа под пръстите ми не излизаше от главата ми. Запалих колата и се  прибрах вкъщи....
Отворих очи и се завъртях в леглото, гледайки в часовника който показваше 16:00. Онзи скапан образ още се намираше в главата ми. Влязох в банята и си взех леден душ, с надеждата, че образът ще изчезне, но уви не се получи. Часът беше 16:30 и се облякох, за да изляза с приятели. Прекарах 4 часа в клуба и реших, че е време да отида при Теса. Пътуването до къщата и ми отне половин час, защото имаше задръстване. Паркирах пред тях и слязох от колата.Извадих ключовете и си отключих.
-Теса- извиках я, но тя не се появи. Качих се по стълбите и тръгнах към стаята и. Вратата беше открехната, а от стаята се чуваше нежна музика. Доближих се и погледнах през малкият отвор. Стаята беше тъмна и леглото беше празно. Погледнах пред леглото и, където се намираше пилона и я видях. Дъхът ми спря. Беше само по черно дантелено бельо и носеше черни високи токчета. Косата и падаше върху гърдите и. Мамка му, бързо извърнах глава и опрях гърба си в стената. Но, не издържах и пак надникнах. Господи, тя танцуваше около пилона. Застана с гръб към пилона, така че гърбът и дупето и да се опират в него.  Плъзна се надолу и клекна. Краката и бяха леко разтворени, а едната и ръка се намираше над главата и. Започна бавно да се плъзга нагоре и надолу. При всяко приклякване краката и нежно се разтваряха. Това ме влудяваше. Представих си я как извършва това върху мен. Повтори това движение няколко пъти и стана от пода. Неволно се опрях във вратата и тя се отвори. Теса спря и ме погледна. Влязох и се облегнах на стената.
-Моля те, не спирай - прошепнах едва едва, а тя само кимна. Хвана отново пилона и се усука около него. Стигна една определена височина и пусна ръцете си. Тялото и  висеше надолу. спусна се бавно и се приземи на пода свивайки тялото си. Стана от пода и тръгна с бавни  крачки към мен. Вече не беше малко момиченце, а жена.   Огледах я още веднъж. С тези токчета и това бельо можеше да подлуди всеки мъж. Приближи се към мен и ме огледа.
-Тениската- прошепна.
Гледна точка на Теса.
Тими хвана края на тениската и започна бавно по възможно най-секси начин да разкрива тялото си. Върхът на пръстите ми следваше пътят  на тениската му. Минаха през добро оформените му плочки, после по стегнати му гърди и накрая  рамената. Действията ми го караха да преглътва тежко. След като я хвърли  на пода се отдалечих от него. Наистина беше секси. Прехапах устната си и  той се усмихна чаровно. Отдръпна се от стената и тръгна към мен. Хвана  ме за ръката и ме поведе  към леглото. Седна на леглото и ме дръпна към себе си. Настаних се върху него и положих дланите си върху рамената му, а пръстите му  започнаха да описват нежни кръгчета по голата кожа на бедрата ми, карайки ме да настръхвам. Загледах се в тялото му. Мамка му, момичетата наистина имаха пълното основание да го искат. Спуснах ръцете  си  по  гърдите му и  огледах още веднъж корема му. Исках да направя нещо. След миг събрах смелост. Приближих устните си към корема му и започнах да оставям мокри следи след устните си.

-Мамка му, Тес- каза и стисна леко дупето ми, което ме накара да се усмихна- Май имаш доста опит в това- прошепна, но аз не му  отговорих, а продължих да оставям следи по гърдите му и после по вратът. Щом приключих станах от него и седнах до него, а той извърна главата си към мен.
-Всъщност, нямам никакъв опит.- признах му

-Чакай, какво? Нали снощи каза, че..- и ме погледна в очите.
-Излъгах, защото всички щяха да ми  се смеят.
-Защо мислиш така?- попита и докосна голота ми рамо.
-Защото е глупаво да си на 18 и да се държиш като кучка, а всъщност да си още дете.
-Това не е глупаво.
-Напротив.
-Помниш ли, че беше на дванайсет когато ме попита какво е секс,
-Да- и се  изчервих- а ти ми каза, че като порасна ще ми обясниш и  ми каза че хората правят секс, а аз бях достатъчно глупава да те попитам дали ще ми покажеш докато ми обясняваш- и му се усмихнах. Той седна в леглото и се приближи до мен. Докосна нежно пръстите ми и погали бузата ми, след което спусна ръката си по вратът ми и спря на рамото ми.
-Е Тес, ще ми позволиш ли да те любя?
                                                                                                      For more, please vote!!!

Just friendsWhere stories live. Discover now