Тридесет и шеста глава

1.3K 55 5
                                    

Гледна точка на Джак
21 години от както Ема си тръгна. Почти всяко лято я виждам в Калифорния и винаги с онзи, с когото я видях онази вечер в ресторанта. Държи го за ръка винаги и никога не го пуска. Напомня му че го обича и го целува навсякъде, в магазина, в парка и на улицата. Всъщност аз съм виновен, че не е до мен сега и че до друг заспива.  

Седях на дивана и пиех уиски, докато чаках поредната да дойде. На вратата се позвъни и станах да отворя. Къса рокля, високи токчета и много грим. Всъщност всички изглеждаха еднакви. 

-Добър вечер, сладурче-каза младото момиче и влезе в къщата. Беше на около 20, което означаваше,че съм с 22 години по-възрастен от нея.- Името ми е............-прекъснах я

-Името ти е Ема- обясних и я придърпах към себе си. 

-А твоето? - попита и се заигра с колана на дънките ми.

-Джак- казах и докоснах гърдите и. Плъзнах ръцете си до края на роклята и я съблякох.-Искам да стенеш името ми- обясних -Чу ли, Ема- попитах и започнах да оставям смучки по вратът и.

-Д-да Джак- отговори послушно момичето. Ръцете ми докоснаха дупето и го притиснах към члена си. Вдигнах я и тя уви ръце около кръста ми притискайки се още по-силно в члена ми. Качих се в  спалнята и я сложих на леглото.  Съблякох тениската и събух дънките си заедно с боксерките. Надвесих се над момичето и събух евтиното бельо, което носеше. Откопчах сутиена и го хвърлих някъде. Опрях ръцете си в леглото малко над главата ми и с едно рязко движение проникнах в нея. Задвижих се бързо и ръцете ми започнаха да стискат гърдите и.

-Д-джак - изстена момичето и свърши,заедно с мен. Излязох от нея и се тръшнах на леглото. Вече дори секса не ми доставяше удоволствие. .........

Гледна точка на Ема

Алекс ми помогна с масата, а децата се качиха по стаите си. 

-Любов, хайде да си лягаме- каза и ме хвана за ръката.

-Хайде- и му се усмихнах. 

Изгасихме лампите в хола и се качихме в спалнята ни. Бях облякла потник и къси панталонки. Алекс затвори вратата и седна на леглото.

-Дали да не отида да кажа лека нощ на нашето мъниче?- попита ме

-Стига, Алекс те отдавна не са деца- казах и седнах до него.

-Знам, ама видя ли как се гледаха с Тими? Според теб дали.......

-Приличат на нас-казах и го хванах за ръката.

Just friendsWhere stories live. Discover now