Jimin İle Hayal Et

12.7K 419 231
                                    

                           Okuduktan sonra lütfen aşağıdaki küçük yıldıza tıklayın. İyi okumalar...

                     Okulun yaptığı bi balo var. Sende o baloya gidiceksin. Hiç takıldığın kimse yok, 1 arkadaşın var ama o da baloya gelmiyor. Giydiğin kıyafetler şöyle; kabarık dizlere kadar siyah etek,üstüne de eteğinin içine koyduğun kırmızı bir bluz ve siyah kot ceket var. Ayaklarında uzun kırmızı converse...Saçlarını açık bıraktın ve çantanı aldın. Son bir kez daha aynaya bakıp çıktın.

                         Herkes birileriyle takıyor sense sap gibi duruyodun. Birden yanına Jimin geldi. Siz konuşuyosunuz falan. Sonra yanınıza Jimine kendilerine sevdirmeye çalışan 3 kız geldi. Birisi Jiminle konuşup Jimin i götürdü. Diğer 2 kız yanına geldi.

Kızlar- Naber (Adın)? Nasılsın. - Sen bunun üzerine çok şaşırdın. Çünkü o kızlar seni sevmiyolar.-

Sen- İyiyim siz nasılsınız? - Konuşutunuz baya. Sana yakın davrandılar. Ve o gece hayatın boyunca hiç ağzına sürmediğin alkolü napıp ne edip sana içirdiler. Sen bi zaman sonra sarhoş oldun ve milletin içinde bağırarak konuşmaya başladın.

Sen-  Jimin! Seni seviyorum!! - Bunu derken Jimin e doğru yürümeye başladın ve birden Jimin in kolların a düştün.- Jimin seni kucağına alır almaz arabasına götürdü. Seni arabaya oturtturdu. Sen o sırada yarı uyanık bir şekilde sarhoş sarhoş etrafına bakınıyodun. Jimin e evinin tarifini verdin.(Sarhoşken bunuda becerebiliyosun. :D) Jimin birkaç kere yanlış sokağa falan girdi ama en sonunda evin önüne gelebildi. Jimine anahtarı verdin ve Jiminde kapıyı açtı. Seni yatağına bıraktı. Çok sürmeden uykuya geçtin. 

                     Sabah kalktığında  henüz hiçbir şeyin farkında değildin. Tek farkında olduğun şey başının çok ağrıdığıydı. Kapını çalmasıyla biraz daha kendine geldin. Düşmemeye çalışarak merdivenleri ikişer ikişer indin. Kapıyı açtığında şok oldun.

Sen- J-jimin ! Sen evimi nasıl buldun?

Jimin- Dün tarif etmiştin ya hatırlamıyo musun? -Sağ elinle başını kaşıdın.-

Sen- B-ben mi? Hayır, hatırlamıyorum! Bİ DAKİKA NİYE HATIRLAMIYORUM???!!!!??!?!!?

Jimin- Dün kızlar senle arkadaşmış gibi davranıp seni sarhoş ettiler. Hatta "Seni seviyorum Jimin" diye bağırdın. Bende arabamla seni eve getirdim. Sende o arada bana yolu tarif ettin. Bunlarıda mı hatırlamıyosun? -Sen baya telaşlandın ve kafanı "hayır" anlamında salladın.-

Jimin- Peki beni seviyo musun? - Sen başını istemesende yere eğdin.-

Sen- Demekki insan sarhoşken her şeyi itiraf ediyomuş.

Jimin- Ben seni 2 yıldır seviyorum.

Sen- Neden hiç söylemedin?

Jimin- Cesaret edemedim hep senin beni sevmediğini düşündüm. Her neyse şimdi birlikte olduğumuza  göre istediğimizi yapabiliriz... -Pis pis sırıttı.-

Sen- Ne gibi..? Tahmin ettiğim şey değil dimi?

Jimin- Tahmin ettiğin... - Dedi ve seni öpmeye başladı......... 

                                                                     MUTLU SON  :D :D


             Arkadaşlar yoruma hangi üye ile ilgili hikaye istediğinizi yazarsanız sevinirim. Umarım hikayeyi beğenmişsinizdir. Vote vermeyi unutmayın. Sarangheyo <3

Bts İle Hayal Et...Where stories live. Discover now