Jungkook İle Hayal Et (Devam)

4.2K 143 1
                                    

  Jk seni duvara yaslamış omuzlarından sertçe tutuyordu.
Sen- Jk napıyosun? Sarhoşsun naptığını bilmiyosun kendine gel!! -Sen ağlamaya başladın. Aynı zamanda Jk ye seni bırakması için yalvarıyodun. Jk yavaş yavaş yüzüne doğru eğildi. Elini ensene koydu ve boynunu öpmeye başladı. Sen omuzlarından ittirmeye çalışıyodun. Bu çalışmaların boşa sonuçlanmadı çünkü zaten sarhoştu ve ayakta bile zar zor duruyordu. Jk nin omuzlarında in sertçe ittirdin ve Jk bi iki adım geriledi.
Sen- Jk çık dışarı! - Jk sana bikaç ölümcül bakış attıktan sonra kapıyı sertçe vururak çıktı.- Sen yatağına oturup ağlamaya başladın. Eğer engel olmasaydın... Bunu düşündükçe ağlaman dahada şiddetleniyodu. Bi süre sonra ağlamaktan göz kapakların ağırlaşmıştı. Artık burda durmak istemiyordun. Bu olandan sonra korkuyordun, herkese olan güvenin azalmıştı. İstemsizce gözlerini kapadın ve ağlamanın verdiği yorgunlukla uykuya daldın.
  Sabah uyandığında iş saati geçiyordu. İşe yetişmen imkansızdı. Zaten gidecek halinde yoktu bu yüzden iş sahibini arayıp gelemeyeceğini anlattın. Fazla sorun çıkarmadan bugün gelmemen için izin verdi. Şu an napacağını bilmiyordun. Aklın o kadar karışıktıki evde durdukça sıkılıyordun ama dışarı çıkmaktan da korkuyordun. Jk ile aynı apartmanda yaşayabilir miydin? Ya da her gün onu görmeye katlanabilir miydin?

Bu bölüm baya kısa oldu ve baya geç geldi. Yarın okullar açılıyor. Artık ne sıklıkla yb yazarım bilmiyorum. Havyan gibi Teoga çalışmaya başlicam. Umarım beğenirsiniz yorum yazmayı unutmayın. Bts nin yeni fotoğrafları hakkında düşüncelerinizide yazabilirsiniz. Sizi seviyorum. Görüşürüz 💕💕

Bts İle Hayal Et...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin