Jungkook İle Hayal Et

5.3K 158 17
                                    

  Sen 25 yaşıdasın. Çalıyosun,  orta halli bi gelirin var. Apartmanın son katında oturuyorsun ve evinde tek  başına yaşıyosun. Gene her zamanki gibi işine gittin ve eve dönmek için yola koyuldun. Apartmanının önüne geldiğinde taşıma aracı olduğunu gördün. Senin alt katın boştu. Muhtemelen oraya kiracı gelicekti. Sen bu durumdan rahatsız oldun. Çünkü her işten eve geldikten sonra müziği son ses açar ve günün stresini atardın. Ama şimdi alt katta oturan rahatsız olacaktı ve sende müziği açamayacaktın. Eve geldin.  Çok yorgun olduğun için direk uyudun. Bu yüzden yeni komşunla tanışma fırsatın olmadı. Yarın işe giderken uğrarım diye düşündün.
  Sabah oldu ve sen uyandın. Klasik işlerini yapıp dışarı çıkmak için hazırlandın. Komşuna uğramak için evlerinin kapısının önünde durdun. Anahtar kapının üstündeydi. Sen açıp açmamakla tereddüt ettin. Sonunda bi karara vardın. Kararın 'hiçbir şey olmamış gibi davranıp orada her kim oturuyosa onunla tanışmamaktı.' Sana göre gayet mantıklıydı çünkü yeni kişilerle tanışmak sevmiyordun. Senin için hayat iş ve müzikti. Hayatı pek kafaya takanlardan değildin. Genelde apartmandakilerle pek iletişime girmezdin bu yüzden çok kavga ettiğin söylenemezdi. Ama şu komşu iş senin canını çok sıkmıştı. İçinden bir ses onunla iyi anlaşamayacağını söylüyordu ve çoğunlukla iç seslerin doğruyu söylerdi.
   Pazar günü geldi - en sevdiğin gün- çünkü o gün iş yoktu. İşin olmadığı zamanlarda büyüklerini ziyaret eder ve evde sessizliğe gömülürdün. Gene klasik işlerini yaptın ve eve çekildin. Saat 6 gibiydi. Son 2 gündür işlerin çok yoğun olduğu için müziğe pek vaktin olmamıştı. Fazlasıyla mesaili çalışıyordun ve eve çok geç saatte geliyodun.  Eve geldiğinde çok yorgun olduğun için de direk uyuyodun. Bu gün 2 günün acısını çıkarmaya karar verdin ve son ses müzik açıp kafadan uydurma dans etmeye başladın. (Yazarın en çok yaptığı şey ssjjsj) Kapının çalmasıyla müziği kapattın. Nefesini düzene soktuktan sonra kapının deliğinden kim olduğuna baktın. Yüzü hiç tanıdık gelmemişti. Kapıyı yavaşça açtın. (Kapıdaki kişi Jk ama sen bilmiyosun)
Jk- İyi günler.
Sen- İyi günler. Siz kimsiniz?
Jk- Ben alt kattaki komşunuzum. - Aralık olan kapıyı biraz daha açtın. -
Sen- Aa şey aslında ben sizi tanımak için gelicektim ama...
Jk- Yoo sorun değil. Ben Jungkook.
Sen- Ben (adın).  Tanıştığıma memnun oldum.
Jk- Bende. Benim size söylemek istediğim bişey daha var. Müzik sesi...
- Seni endişelendiren konuya değindi. Harika(!).-
Jk- Evime çok fazla ses geliyo. Rica etsem biraz kısar mısınız? - Sen Jk yle konuşmak istemediğini belli eden bi ses tonuyla konuştun. -
Sen- Tabi dikkat edicem. - Dedin ve yüzüne yapmacık bü gülümseme yerleştirdin.
Jk- Peki. İyi günler. - Sen kafanı salladın ve kapıyı kapattın.- Yani bi daha yüksek sesle müzik açamicak mıydın? Gerçekten bu çok can sıkıcıydı. Bunları kafana takmamaya çalıştın ve yatağa uzandın. Uykun yoktu ama uyumayı denedin. Jk çok değişik biriydi. Aslında belkide değildi normal biriydi ama sana değişik geliyodu. Sanki her an başını belaya sokacakmış gibi.... Yatağında sağa sola döndün ama başarısız oldun. Dışarı çıkıp hava almak için kıyafetlerini giyindin.

(👆Kıyafetler bunlar👆) Temiz hava sana iyi gelmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(👆Kıyafetler bunlar👆)
Temiz hava sana iyi gelmişti. Yaklaşık 2 saat dışarda gezindin. Saat 8 i geçiyodu. Aprtmanın önüne geldin ve içeri girmek için anahtarını çıkardın. Apartmanda sesler vardı. Sanki birileri duvarlara çarpıyormuş gibi. Genelde bu saatte apartman sessizliğe bürünürdü. Herkes evine çekilir ve çoğu kişi uyurdu. Bu sessin yeni gelen kişinin yani Jk nin yaptığını düşündün. Bu yüzden pek takmadın. Ama genede merdivenleri çıktıkça içine şüphe düşmeye başladı. Evet gene tahminlerin doğru çıkmıştı. Jk kendi kapısının önünde durmuş elindeki anahtarları evirip çeviriyor ve doğru olanı bulmaya çalışıyordu. Jk evine girdiğinde sende tekrardan merdivenleri çıkmaya başladın.  Kapının önünde durdun ve evinin kapısını açtın. Açar açmaz omuzlarından biri tarafından içeriye doğru ittirildin. Arkanı dönüp baktığında şok oldun çünkü bu sarhoş olmuş bir Jk ydi. Seninle birlikte içeri girdi ve kapıyı kapattı. Durduğu yerde bile dengesini sağlayamıyordu. Çok içki içmiş olacaktı muhtemelen.
Sen- Jk n-napıyosun? Hemen evimden çık! - Jk sana doğru yaklaştı ve seni duvara yasladı.  Sonunda böyle olacağını biliyodun. Başın gerçekten beladaydı...

👏1k:2 +100 okuyucu için teşekkür ederim( matematiğinizi çalıştırın azcık 😊)👏. Bilgisayarım bozuldu ve benim telim yok. Babamdan idare etmeye çalışıyorum. Bölümün geç geldiği için hepinizden özür diliyorum. 🙏 Bölümün devamı gelicek. Ayrıca diğer kitabımız hiç okunmuyor. Lütfen diğerine de bu kitap gibi ilgi gösterin. Yazar sizi seviyoorr.İsteğiniz varsa yazın.   👍 💞👌👋

Bts İle Hayal Et...Where stories live. Discover now