Jin İle Hayal Et

5.2K 211 4
                                    

  Jin ile yaklaşık 3 aydır sevgilisiniz. Aynı evde kalıyosunuz. Jin eve genelde yorgun geldiği için yemekleri hep sen yaparsın ama byu sefer Jin yemek yaparken sana yardım etmek istedi. Jin üstünü değiştirmek için odasına gitti ve değiştirdi. Sen o sırada ufak bi çığlık attın. Jin koşarak ve telaşlı bir şekilde yanına geldi
Jin- Aşkım. İyi misin?  Bi yerin acıyo mu? -Dedi-
Sen- Sadece şurdan bi karaböcek geçti ondan korktum. -Dedin yeri göstererek.- Jin sana sıkıca sarıldı.
Jin- Sana bişey olmasından korktum.  - Dedi. Ve yanağını öptü yani aslında dudağının kenarını öptü ama orasıda yanak sonuçta.- Bi süre bakıştınız.
Sen- E hadi başlayalım neyi bekliyoruz? - Dedin.  Jin çok iyi yemek yaptığı için daha çok o yapmıştı sen ise onun mükemmeliğini hayranlıkla izlemiştin. Jin sana döndü ve gülerek konuştu.
Jin- Hayatım beni izlemeye devam edicek misin yoksa yardım mı ediceksin? - Başını iki yana salladın.-
Sen- Seni izlicem. İşime geliyo.
Jin- Aaahh hadi ama bütün işleri ben yapamam ya! -Dedi ve seni belinden tutup kendine çekti ve göz kırptı.- Sen birkaç kere ofladın ve Jin e yardım etmeye başladın. Tabii sakarlığın seni burdada bırakmadı,elinin hemen yanındaki bardağa elin çarptı ve bardak yere düşüp kırıldı. Sen tam toplamak için eğilecekken Jin seni bileğinden tuttup kendine çevirdi.
Jin- Ben yaparım sen işine devam et. -Dedi ama sen sebepsizce ısrar ettin.-
Sen- Ya Jin ben toplarım sen merak etme elimi kesecek kasar çocuk değilim.
Jin- Umarım öylesindir (adın). -Dedi ve işine koyuldu.- Sen bu kadar özgüvenli konuşmuştun ama eline bir tane cam alman ile birlikte elini kestin. Bağırmamaya özen göstererek Jin farketmeden mutfaktan çıkmaya çalışacaktın. Ne kadar imkansiz olsada şansını denedin.
Jin- Noldu aşkım nereye gidiyosun? - Der demez elindeki kanları fark etti ve yanına geldi.-
Jin- Ben sana demedim mi elini kesersin diye. - Senin konuşmana bile izin vermeden bileğinden tutup çekiştirdi.- Banyoya getirdi ve klozete oturtturdu. Onun sana ilgi göstermesi senin çok hoşuna gidiyodu. Jin senin önüne diz çöktü ve nazikçe yara bandını eline yapıştırdı. Jin ayağa kalktığında sende kalktın. Sana yaklaştı ve yüzüne doğru eğildi. Dudaklarına baktı. Elini beline(senin) koydu ve seni kendine biraz daha yakınlaştırdı. Çok yakındınız bu yüzden nefesleriniz birbirine karışıyodu. Jin dudaklarını senin dudaklarınla kapattığı zaman sen daha çok heyecanlandın. Bi süre sonra nefessiz kalınca Jin in omuzlarından ittirmeye çalıştın. Jin dudaklarını senden ayırdı. Sen nefes almaya çalışırken aynı zamanda konuşmaya da çalışıyodun.
Sen- Jin...  Ölüyodum ya..  Nefessiz kaldım.....  - Jin sana bakıp gülüyodu.-
Sen- Ne var ya komik mi? -Derin derin nefes aldın ve Jin in konuşmasını bekledin.
Jin- Sinirlenince çok tatlı oluyosun seni her zaman sinirlendirmeliyim. Ve......  Ölüceksek beraber ölürüz.  - Dedi ve seni kucağına alıp tekrar öpmeye başladı.

Bu bölüm pek hoşuma gittiği
söylenemez ama paylaşmak istedim. . Sevgili okurlarım hiç vote gelmiyo okuduktan sonra bi zahmet 'küçük yıldız' a basın. 15 görüldüde yenisi gelicek. Hoşçakalın..👋

Bts İle Hayal Et...Where stories live. Discover now