Jimin İle Hayal Et

3.7K 140 10
                                    

      Arkadaşlar BURAYI LÜTFEN OKUYUN ÖNEMLİ. Her neyse. İlk olarak wattpadi uzun süre açmamıştım. Teogtan sonra eve geldim ve açtım. Yani size anlatamıyorum. Kitap yazanlar bilir... Cidden bu kadarını beklemiyodum. Bıraktığımda 3.1 k falandı. şimdi '3.9 K'. Size ne kadar teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Önceki bölümlere baktım da toplamda 100 okuyanımız olmuş diye çok sevinmişim. Ne kadar hızlı geçmiş... Sizleri gerçekten çok seviyorum. Bana bu sevinci yaşattığınız için hepinize borçluyum. Bu süreçte yorum yapan, vote veren, takip eden, sadece okuyup geçen herkese tekrar teşekkür ederim. Size daha iyi hikayeler yazabilmek için daha çok çalışıcam. Sevgiler... 

Bu bölüm @sewgi23 e.


   Okuldan eve geliyodun. Canın yolda yürürken canın çikolata çekti ve markete girip çikolata almaya karar verdin. Markete doğru yürümeye başladın. Çikolatayı alıp marketten çıktın. Çikolatayı açıp yedikten sonra elindeki çikolata kabını atmak için köşedeki çöp konteynırına yürüdün. Tam elini uzatmış çöpü atacakken biri senin elinden tuttu. Sen başını kaldırıp kim olduğunu anlamaya çalıştın ama yüzünde maske ve şapka vardı. Görebildiğin tek şey şapkasının yanından  gözüken pembe saçlarıydı. Yüzüne ait hiç bir şey göremiyodun. Her kim olduğunu anlamaktan vazgeçip iki bileğinide sıkıca kavramış ellerine baktın. Birkaç kez haraket ettirdin ama kurtulamayacığını anlayınca sinirle konuştun. 

Sen- Kimsin sen ya!! Ne istiyosun benden?

  Tam aklına gelen ilk şeyi yapacakken yani kasıklarına tekmeyi geçirecekken çocuk yavaşça maskesini aşağıya indirdi ve sırıttı

Jimin- Sakin ol sert kız. 

  Dedi ve sırıtışı daha da yayıldı yüzünde. Sen çok şaşırmıştın çünkü karşındaki kişi senin okulda sıra arkadaşın olan Jimin di. Onu karşında görünce şaşırmıştın çünkü fazla konuşmuyordunuz. Sen ondan hoşlansanda Jimin in tipi değildin o yüzden pek umutlanmıyodun. Arada sırada sana bakarken buluyordun Jimin i. Jimin i sana bakarken yakalayınca da aptalca sırıtıp önüne dönüyodu. Bu durumu kız düşkünü olmasına veriyordun.

Sen- Jimin beni mi takip ediyosun? Bileğimi bıraksan artık?

Jimin- Çikolata mı yedin sen?

Sen- Evet. Neden benim sorularıma cevap vermiyosun?!

  Dudağının kenarında ufak bi çikolata kalıntısı vardı. Jimin eğilerek çikolatanın bulunduğu yeri öptü. Sen 'neden öptün?' şeklinde bakışlar atın.

Jimin- Sana bişey açıklamam lazım.

Sen- Açıkla.

Jimin- Hastaneye gitti bugün. Kalp doktoruna.

  Endişelendin.

Jimin- Hastalığa yakalanmışım.

  Gözlerin doldu.

Sen- N-Nasıl yani? Tedavisi falan yok mu?

Jimin- Var. 

  Duraksadı.

Jimin- Sen...

  Jimin aranızdaki ufak mesafeyi tek adımda kapattı ve kulağına eğildi.

Jimin- Her şeyim olur musun?

  Sen şaşırmıştın çünkü Jiminin seni sevmeyeceğini düşünüyodun. Bu seni çok mutlu etmişti. Başını evet anlamında salladın ve Jimine sıkıca sarıldın.

Jimin- Şimdi seni öpmem gerek dimi? Genelde hep böyle olur.

Sen- Sonra şey etsek...

  Utançtan yüzün kızardı ve başını eğdin. Jimin eliyle çenenden tutup başını kaldırdı.

Jimin- Ne zaman istersen o zaman öperim.

  Dedi ve ikinizde birbirinize tekrardan sarıldınız. Jimin başını senin boynuna gömdü ve 

fısıldayarak 'Beni hiç bırakma' dedi.


     Umarım beğenmişsinizdir. Umarım diğer bölümleride en kısa zamanda atabilirim. . Hepinizi çok seviyorum. <3 <3 <3 <3 Bu arada yeni kapak yapsak mı? Kararsız kaldım. Suga İle İlgili Her Şey kitabınada bi göz atmayı unutmayın.

Bts İle Hayal Et...Where stories live. Discover now