Suga İle Hayal Et (Devam 2)

4.7K 155 39
                                    

                            Yaklaşık 30 dk ağlamıştın. Suga içeri girdi tabikide kapıyı tıklatmadan. Sen hemen gözyaşlarını gizlemeye çalıştın. Ama Suga ağladığını görünce hızlı adımlarla yanına geldi.

Suga- (Adın). Noldu? Neden ağlıyosun? -Sen olayı anlattın ve Suga sana sarıldı.- Bu duygunun nasıl bişey olduuğunu anlamamıştın ama içini titretiyodu ve oldukça sıcaktı. Omuzlarından hafifçe ittirdi, göz yaşlarını sildi ve yüzünü avuçlarının içine aldı.

Suga- Tamam. Ağlama ben yaparım. -Dedi ve yanağını öptü.- Çok değişik... Dokunduğu yer yanıyodu ama seni tekrar öpmesini istiyodun. 

Sen- Ama - olmaz benim görevimdi. Benim yapmam gerek.

Suga- Aah hadi ama bozuk bilgisayarla mı yapıcaksın? -dedi ve sen mahcup olmuş şekilde başını eğdin.- Suga sana tekrar sarıldı ve YANAĞINI öptü.(Sadece yanak >.<)

Suga- Seni eve bırakıyim. -Dedi ve elinden tutup kaldırdı. -Sen çok yavaş adımlarla ilerliyodun. Suga birden durdu ve sana döndü.

Suga- Kucağıma almamı istemiyosan hızlı yürü. -Sen bi anlık dalgınlıkla ne dediğini anlamadın.-

Sen- Ha? - Suga senin bacaklarından tuttu ve kucağına aldı.-

Sen- Yaaa! Bıraksana beni! -Sugayı yumruklamaya başladın.- Ama bu Suga ya en ufak bir etki bile bırakmıyordu. Arabanın önüne geldiniz ve seni ön koltuğa otutturdu.

Sen- Çok gıcıksın. - Gülümsedi.-

Suga- Sende çok.....

Sen- Ne dicektin desene neyi bekliyosun? -Suga yol boyunca arabayı sürmekle meşguldü ve senle konuşmadı.- Evinin önünde durdu. Sen geri kalan cümleyi tamamlamayacağını bildiğin için hiç zorlamadın. Soğuk bir yüz ifadesiyle 'iyi geceler' dedin. Suga o sırada dışarıyı izliyordu. Sen kapıyı açmak için elini uzatmıştın ki Suga senin elini tuttu ve kapıyı açmana engel oldu.Sen şaşkınca ona bakarken Suga senin tam dibindeydi.

Suga- Benn.... Ben ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Bana ne yaşıyosun diye sorma çünkü bende anlamıyorum bu yüzden anlatamam. Sadece ilk defa hislerim çok değişik.Sence buu.... -Sen heyecandan napacağını şaşırmıştın. -Yani bu seni seviyorum demenin başka bi yolu muydu? Aisshh cidden çok zordu bu çocuk. Neden açıkça söylemiyor ki? Sen bunları düşünürken Suga elini senin yanağına koydu ve dudaklarını dudaklarına değdirerek konuştu.

Suga- Aşk mı? -Dedi ve seni öpmeye başladı. - Aslında sen zaten seni seviyorum demesini bekliyordun ama öpmesini hiç düşünmemiştin.- Fesat beynini çalıştırmadığın zaman böyle oluyo işte çocuk seni öpüyo sonra sende mal gibi kalıyosun. Ama yine de şu an pişman mısın diye sorsalar hayır derdin. Çünkü dışarıdan ne kadar sert gözüksede öpüşü çok yumuşaktı ve sende farklı duygular uyandırıyodu. Suga dudaklarını senden ayırdığında ilk öpücüğe elveda dedin.

Suga- Hep beni sever misin?

Sen- Evet peki ya sen? - Dudağına kapanan dudaklarla yeterince cevabını almıştın.-Dudaklarından sonra boynuna yöneldi ve birkaç öpücük bırakıp ayrıldı.(Araba fantazisi sjsjsj)

Suga- Seni seviyorum. Yarın seni almaya gelicem veee bu etek ne? Ne kadar kısa aşağı indir onu. -Dedi ve eteğini çekiştirmeye başladı.- Sen sinirlendin.-

Sen- Yaa Suga uufff napıyosun? -Dedin ve Suga nın elini eteğinden ayırdın.-

Suga- Tamam sevgilim kızma ama şu etek konusunda ciddiyim görmiyim bunu bidaha. Ha benim yanımda olabilir tabi. Aslında yanımda hiç bişey giymesende olur. Bu daha iyi fikir sence? -Dedi ve sen Suga ya vurmaya başladın.-

Sen- SAPIK!! -Suga kahkaha attı ve dudağına kısa bir öpücük kondurdu.- 

Sen- İyi akşamlar sevgilim.

Suga- İyi akşamlar hayatım. umarım rüyanda bizi münasip bişeyler yaparken görürsün. -Sen sinirli bakışlarını Suga ya yollarken sana öpücük attı.- Elini salladın ve Suga arabayı  çalıştırdı ve gitti.-

              Eve girdiğinde hala Sugayla sevgili olduğuna inanamıyodun. Çünkü o çok değişikti, sana göre değildi ama sende büyük etkiler bırakmıştı. Suga ya güveniyordun onun seni bırakmayacağına ve ayrılmayacağınıza... Bu yüzden güzel bi gelecek seni bekliyodu. 

                                                           -FİNİSH-

Veeee bitti. Nasıldı?  Umarım beğenmişsinizdir. Kucak dolusu sevgilerle... 😍😘🤗

Ayrıca sıradaki üye kim olsun istersiniz? Eğer cevap gelmezse kafama göre takılcam.




Bts İle Hayal Et...Where stories live. Discover now