Suga İle Hayal Et

3.3K 109 42
                                    

Hikayeye başlamadan önce lütfen okuyun. 30 k olmamıza çok az kaldı ve uzun bi süre bölüm atamadık. Ama yine de bu süreç içerisinde bizi yalnız bırakmayıp okumaya, vote ve yorum atmaya devam eden herkese çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.
   Bölümün sonunda görüşürüz. 👋 (Daha söyleyeceklerim bitmedi kkk)

Suga ile 6 aydır sevgilisiniz. Çok güzel ve mutlu bi ilişkiniz var. 3 gün sonra senin doğumgünündü ve sen Suga  nın doğumgününü unutmayacağından  emindin. Çünkü son zamanlarda hep sana en çok neyi sevdiğini falan soruyodu. 

...

Ve işte o bir yıl boyunca dört gözle beklediğin an gelmişti. Çünkü bugün senin doğum günündü. Sabah çok mutlu bir şekilde uyandın. Annen baban ve erkek kardeşin doğumgününü kutlayın sana ufak tefekte olsa hediye verdiler. Kahvaltınıyıda yaptıktan sonra Suga ye mesaj atmak için telefonu eline aldın.

Gönderilen: Swag'im <3

Aşkım bu gün buluşalım mı? :)

Gelen: Swag'im <3

Biraz işim var vakit kalırsa.

Gelen mesajla yüzündeki gülümseme solmuştu. Bu kadar mıydı yani? İşim var vakit kalırsa... Oysaki sen bu gün Suganın sana süpriz yapacağını falan bekliyodun. Ama eğer konu Sugaysa iş değişiyor çocuğun sağı solu hiç belli olmuyordu zaten. Sinirlendi telefonu yatağa attın ve yastığı yumruklamaya başladın. Sinirini ancak böyle atabiliyodun. Evet baya değişik bi yöntem ama olsun.

2-3 saat müzik dinledikten sonra gelen doğumgünü mesajlarına baktın. Gerçekten çoğu arkadaşın unutmayıp doğumgününü kutlamıştı. Ama Suga hala hiç bişey yazmamış olması iyice senin canını sıkmıştı ve huzursuz olmaya başlamıştın. Bi anda Swagim den mesaj geldiğini görünce sevinçle mesajı açtın.

Gelen: Swag'im <3

Bugün doğumgününmüş doğum günün kutlu olsun. Dışarı çıkıp bişeyler yapalım mı?

Ağzın şaşkında açıldı. Yani bugün doğumgünün olduğunu bilmiyodu. Şu an içindeki yoğun bi istek Suga yı boğmak istiyodu. Elini klavyeye götürüp yazmaya başladın.

Gönderilen: Swag'im <3

Sanırım daha önemli işlerim var.

Gelen: Swag'im <3

O zaman seni kaçırma planımı devreye sokmalıyım.

Gönderilen: Swag'im <3

Öyle bişey yapamazsın!

Gelen: Swag'im <3

Deneyip görelim o zaman. Dışarı çıkman için 10 dakikan var.

Sanırım çıkman gerekiyordu. Çünkü bi erkeğin senin kapına dayanması isteyeceğin en son şeydi. Yavaş adımlarla dolabına ilerledin ve klasik kıyafetlerinden seçip giyindin. Saçınıda rahat bir topuz yapıp odanın kapısından çıktın. Kardeşin koltukta rahatça oturmuş sanki bişeyi beklermiş gibi  bir hali vardı merak edip sordun.

Sen- Şşiit neye bakıyorsun sen?

Onun baktığı yere doğru yani koridora baktın ama bişey göremedin.

Sen- Manyak mısın sen? Kafana saksı falan düşmedi dimi?

O sırada annele baban yan yana içeri girdiler. Sırıtan yüzlerine bakıp konuştun.

Sen- Bugün hepinizin sırıtma gününüz mü?

Birden ışıklar kapandı ve ortalığı mum ışığı kapladı. Şu an kulağında tek bi ses vardı 'iyiki doğdun (adın)' 

Bts İle Hayal Et...Where stories live. Discover now