J-Hope İle Hayal Et

5.1K 202 10
                                    

                                    Sen lise 3 e gidiyorsun. J-Hope ile aynı sırada oturuyosun.  Bir gün yine sen okula gittin. J-Hope seni çok güler yüzle karşıladı.

J-hope- Bugün bize gelmek ister misin? -Dedi ve sende bu fikri onayladın.- Onun evine ilk defa gideceğin için heyecanlanmıştın. Evine gittin.

 Evine gittin

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Bunu giydin. (Kıyafette çok kararsız kaldım beğenmediyseniz siz kendiniz hayal edin >.<)

J-hopelera doğru yürümeye başladın. Kapıyı birkaç kez tıklattın ve Hope sana kapıyı açtı.

Hope- (Adın) çoğu kişiye göstermediğim bi oda var ama sana göstermek istiyorum. -Dedi ve kilitli bi odanın kapısını açtı. Bu odayı sadece 7 kişi daha biliyormuş ve senle  birlikte 8. Kapıyı açtığında baya büyük bi odayla karşılaştın. Sen ilk başta bu odanın ne oldığını anlamadın. Ama sonra Hope sana dans odası olduğunu söyledi. Yere oturdnuz ve uzun bi süre konuştunuz. İçeriye birden 6 taş insan girdi. Hope sizi tanıştırdı. Sonra dans etmeye başladılar.(Hangi şarkı olduğu size kalmış.) J-hope un kendi yeri geldi ve ortaya geçti. Ama birden takılıp düştü. Sen hemen yanına gittin ve telaşlandın.

Sen- J-hope iyi misin? Neren acıyo? - Hope sadece güldü ve kalktı.-

Hope- Bişeyim yok iyiyim merak etme. -Dedi ve göz kırptı.-

Jimin- Yaaa hyung çok tatlı sevgililer gibi gözüküyosunuz . -Dedi ve ikinize şirin şirin baktı.- Tekrar dans etmeye başladılar. Uzun bi süre böyle geçti. Saat geç olunca dans etmeyi bıraktılar ve hazırlanmaya başladılar. Sen de hazırlanmak için ayağa kalktın.

Hope- Ben seni bırakırım. -Dedi. Sen de başını salladın.- Gitmek için motorsiklete bindiniz. Yağmur yağmaya başlamıştı ve siz sırılsıklam olmuştunuz. Evinin önünde durdunuz ve sen indinz. J-hope da inip sana sarıldı ve vedalaştınız. Sen arkanı döndün, gidiyoken Hope sana seslendi. Sen arkanı döndün ve Hope sana doğru yürümeye başladı.

Hope- Sana bişey söylemem lazım (bişey agfkakfag). -Dedi ve yüzüne doğru yaklaştı. Nefesini yüzüne üfleyerek konuştu.

Hope- Seni seviyorum. -Sen ne diyeceğini bulamadın zaten bulmana da gerek yoktu çünkü j-hope seni öpmüştü. 

                        Eve girdin ve ıslak kıyafetlerinden kurtuldun. Kendi yumuşak yatağına attın ve telefonunu eline aldın. J- hope un 'iyi geceler' mesajını gördün. Bugün yaşadıklarını düşünerek gülümsedin ve kendini uykuya teslim ettin.


 15 görüldüde yenisi gelicek ayrıca sonraki bölüm tahminen 2 ya da 3 bölümden oluşucak.Görüşmek dileğiyle...

Bts İle Hayal Et...Место, где живут истории. Откройте их для себя