Suga İle Hayal Et

5.6K 161 29
                                    

             Suga büyük bir şirketin sahibi. Sen o şirkete iş başvurusu yaptın. Yaklaşık 1 hafta sonra sana cevap geliyo ve Suga nın yardımcısı (asistanı gibi) olarak işe başlıyosun. Suga nın nasıl biri olduğu hakkında bilgi almak için Suga nın önceki yardımcılarından yardım alıyosun. Hepsi sana Suga nın çok zor biri olduğunu ve onla baş edemeyeceğini söyledi. Ama sen bunları pek takmadın.Tanışmak için Suga nın kapısının önüne geldin ve kapıyı tıklattın.

Suga- Gel. -Sesi çok yorgun geliyordu.- Sen titreyen elllerinle kapıyı açtın ve içeri girdin.

Sen- E-ee şey ben sanırım sizle çalışıcakmışım. -Suga ilk önce sana boş gözlerle baktı ve bakışlarını vücuduna indirdi.- Bi süre seni süzdükten sonra sen yanaklarındaki kırmızılığı gizlemek için başını eğdin.

Suga- Hmm. Sensin demek. -Dedi ve sen yüzüne baktın.- Gözlerinin içine bakıyordu ve sen bu sert bakışlardan korktun, gözlerini kaçırdın.

Suga- Utanmayı kes ve yanıma gel. -Sen masaya doğru yürümeye başladın.- Suga da yerinden kalkıp bir bacağını masanın üstüne koydu ve oturdu.

Suga- İşlerimin gecikmesinden nefret ederim. Hızlı olmalısın ve bu konuda dikkat etmelisin.Yanımdaki odada çalışıcaksın.Sana çok iş verirsem sızlanmicaksın. Ben sinirliyken mümkün olduğunca yanıma yaklaşma. Ben çağırdığımda en fazla 10 saniye içinde burda olucaksın. Dediklerimi yaparsan iyi anlaşırız. -Dedi ve eliyle oynadığı saçlarını bıraktı,gülümsedi- Çok mu yakışıklıydı ne.Gülümsemesi ölümlük sahneydi resmen. Ama bu onun sertliğini değiştirmiyordu. Çok otoriter ve kalıplaşmış kuralları vardı.(İyi çaktın valla bakalım neydecen sjsjssj)Bu kurallar alışabileceğini pek sanmıyordun. Sen dediklerini yapacağını söyledin ve arkanı dönüp yürümeye başladın.

Suga- (Adın). -Dedi ve sen dönüp Sugaya baktın. -Güzel kızsın ayrıca fiziğinde çok iyi.(benimde matematiğim >.< ) -Dedi ve göz kırptı. Bi dakka Suga nın özelliklerine bir madde daha eklemen gerekiyodu. Sert, otoriter ve ÇAPKIN. Sen tekrardan kızaran yüzünü belli etmemek için hızlıca teşekkür ettin.

Suga- Sana yardım etmesi için birini yollicam. Çıkabilirsin. -Dedi ve sende odadan ayrıldın. Kendi odana geçip rahat sandalyeye oturdun.Bir adam geldi ve sana karışık bişeyler anlattı. Pek anladın sayılmazdı ama olsundu.Telefon(şirketin) çaldı ve hızlıca açtın.

Suga- Odama gel. -Dedi. Sen cevap veremeden telofonu suratına kapattı. Söylene söylene odasına girdin.

Suga- 11 saniye oldu.- Sen boş bi surat ifadesiyle ona bakıntın Tabii kafana sonradan çaktı '10 saniye kuralı' vardı. 

Sen-Şey özür dilerim. Bi dahakine daha çok dikkat edicem.İstediğiniz bişey mi vardı?

Suga- Hayır. Sadece seni denemek içnindi ve sen başarısız oldun. Şimdi çık ve bi daha olmasın. -Sen sadece kafanı sallamakla yetindin ve odadan çıktın.

Sen- Yuh yani! 11 saniye ne ya?! -Bunu biraz sesli söylemiş olmalısın ki birkaç yüz sana baktı.

Sen- Sorun mu var neye baktınız? -Dedin ve sana bakan kişiler tekrardan işlerine döndüler. Odana girdin ve sinirle sandalyene oturudun. Bilgisayarını açıp karmaşık programları açıp anlamadığın şeyleri anlamaya uğraştın. Birden Suga içeri girdi.

             Sevgili okurlar bu bölümün devamı gelicek. Sonraki bölüm nasıl olur bilmiyorum umarım saçmalamam. Beğendiyseniz vote atmayı unutmayın. Beğenmediğiniz ya da bana fikir verebileceğiniz bir şeyler varsa yoruma yazabilirsiniz. Bölüm geç geldiği için özür dilerim. Hoşçakalın... 🤗😜

Foto hoşuma gitti ondan koydum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Foto hoşuma gitti ondan koydum.

Bts İle Hayal Et...Where stories live. Discover now