Rap Monster İle Hayal Et

6.3K 160 29
                                    

       Hadi medyadaki seksiliği yiyelim. İyi okumalar. ^_^ (Şirinlik olsun sjsjsj)

                                               Rap Monster senden bir yaş büyük ve ondan ciddi anlamda rahatsızlık duyuyosun. Sen de bu durumdan hoşlanmıyosun. Annenler okula giderken ve gelirken sürekli onla olmanı istiyolar. Sen okul çıkışı Rm ile gitmemek için erken çıktın ama o böyle yapacağını bildiği için senden biraz daha erken çıktı ve seni beklemeye başladı. Sen arkana bakarak yürürüken birine çarptığını farkedip kafanı kaldırdın. Rm sana sana bi süre baktı. Sakinleşmek için derin bi nefes aldın ve sertçe dışarıya bıraktın.

Sen- Kurtulamayacak mıyım senden?!

Rm- Hayır.

Sen- Off bıktım çocukmuşum gibi davranmaktan vazgeç!! Çocuk muyum ben?!

Rm- Evet. Annen seni öyle görüyor.

                                  Eve geldin ve annene artık onla gitmek istemediğini söyledin. Ama annen seni pek  umursamadı ve Rm ile gitmen gerektiğini söyledi. Cumartesi günü Rm ile annesi size geldi.

Çok güzel (!). Hafta içi onu zaten yeterince çekiyordun bi de hafta sonunu zehir edicekti. Kapı çaldı ve sen kapıyı açtın. Zoraki bi gülümsemeyle "Hoşgeldiniz" dedin ve odana çıktın. Yatağına uzandın ve son ses müzik dinlemeye başladın. O sırada odanın kapısı aralandı ama sen farketmedin. Rm senin yatağının ucuna oturdu. Sen müziği kapatıp kulaklığını çıkardın ve bıkkın bir şekilde Rm ye baktın.

Rm- Neden benden bu kadar nefret ediyosun? -Üzgün gürünüyodu ve sende bu yüzden istemesende üzüldün.-

Sen- Nefret etmiyorum ki...

Rm- Sürekli benden bıktığını söylüyosun bu beni üzüyor...

Sen- N-neden üzülüyosun?

Rm- Çünkü seni seviyorum ve benden bıktığını söylemen acıtıyor. -Sen çok şaşırdın. Aslında içindeki duygunun ona nefret değilde sevgi olduğunu anlayınca ona sarıldın ve ağlamaya başladın. Göz yaşladın Rm nin tişörtünü ıslatmıştı.

Sen- B-ben bilmiyodum. Seni seviyorum. -Dedin ve Rm baş parmağıyla senin göz yaşlarını sildi.- Sen tekrar Rm ye sarıldın bi süre öyle kaldınız. Rm seni omuzlarından hafifçe ittirdi ve dudağını öpmeye başladı. Çok yumuşak dokunuşları vardı ve sende büyük etki yaratıyordu. Nefes nefese geri çekildiğinizde Rm güldü.

Rm- İlkk öpücüğünü ben aldım değil mi? -Dedi. Sen cevap vermedin ve az önce öpüşünün etkisini bi daha yaşamak istediğin için kollarını Rm nin boynuna doladın ve tekrar öpmeye başladın............

 İstediğiniz üye varsa ya da beğenmediğiniz yerleri eleştirip yoruma yazabilirsiniz. Sonraki bölümlerde görüşmek üzere...

Bts İle Hayal Et...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin