Jk ile Hayal Et

4.9K 149 26
                                    

 Bu bölüm @@yura1minah için.Geç geldiği için özür dilerim.  

    Sen ve Jk evlisiniz ve 1 çocuğunuz var. Çocuğunuz kız ve daha 7 aylık. Jk işi olduğu sizle pek ilgilenemiyo. Üstelik son zamanlarda eve daha geç gelmeye başlamıştı. Sen bu duruma pek sesini çıkarmayodun çünkü onun işi buydu Şirkete gidip dansını geliştiriyordu ve ayrıca yeni albümleri üzerinde çalışıyordu. Ama ne kadar olsada bu senin zoruna gidiyordu. Yine bi akşam Jk eve geldi ve kendini koltuğa attı. Sende o sırada çocuğunuzu emziriyordun. Hemen toparlandın.

Jk- Napıyosunuz bakalım. Aşkım noldu rahatsız mı oldun? 

Sen- Yok Jk ne alaka zaten doymuştu.

Jk- İyi gel bakalım meleğim. 

   Dedi ve bebeği kucağından aldı.( Ya arkadaşlar bebeğin ismine karar veremedin sallayın siz bi şeyler.)

Jk- Ya yerim seni ben.

   Diyerek burnunu bebeğin burnuna sürttü. Sen artık dayanamayıp Jk ye soru sordun.

Sen- Jk bak biliyorum çalışıyosun. Bişey demiyorum ama artık bu benim içimi sıkmaya başladı. Yani her günü aynı diyalogsuz bi şekilde geçirmek... Önceden böyle değildin, değildik. Ne kadar yoğun olursan ol bana ayıracak vakit bulurdun. Şimdi ne değişti?

   Jk seni çok dikkatli bi şekilde dinledi ve derin bi nefes alıp konuştu.

Jk- Haklısın. Ama benim işim bu yakında yeni albümüz çıkıcak onun için çalışıyoruz albüm çıktıktan sonra daha yoğun olucaz çünkü bi sürü konserimiz olucak. Yoksa benden bi şüphen var mı?

    Var mıydı? Bu sorunun cevabını hiçbir şekilde veremiyordun. Ve bu seni mahvediyordu. Gözünden bi damla yaş aktı.

Sen- Jk albümünüzün çıkmasına 4 ay var. Sen şimdiden bunları söylüyosun. Ben napacağımı bilemiyorum.

Jk- (ADIN) Bana güvenmiyosun yani??! Cidden....

    Sen başını yere eğip gözyaşlarını boşalmasına izin verdin. Jk senin yanına oturunca hemen başını kaldırdın.

Sen- Benim biraz yanlız kalmaya ihtiyacım var.

Jk- Peki tamam. Ama iyi düşün.

   Dedi ve ceketini alıp kapıyı çarparak gitti. Sen kafanı koltuğun yastığına koydun ve daha şiddetli ağlamaya başladın. Bi süre sonra uyuya aldığın koltuktan bebeğin sesiyle uyandın. Kafan çatlayacak derecede çok ağrıyordu. Boynunda başın kadar çok ağırdığı için elini boynuna götürüp biraz ovuşturdun. Sonra da kalkıp bebeğin yanına gittin. Bebeğin altını değiştirip karnını doyurduktan sonra kendi üstünü giyindin ve ikinizde hazır hale geldiniz. Biraz dışarı çıkıp hava alacaktın ve sakin kafayla düşünmeye çalışıcaktın. 

    Kabanını alıp üstüne geçirdin o sırada zil sesi duydun ve kapıya doğru yöneldin. Kapıyı açtın ama kimseyi göremedin. Tam kapıyı kapatacakken yerde bi zarf olduğunu gördün. Eğilip zarf eline aldın. Kim gönderdiyse üzerine bide not bırakmıştı. Kapıya koyan kişiyi bulmak için sağa sola bakındı ama göremeyince içeri girip kapıyı kapattı ve zarfın üstündekini okumaya başladı.

'Aslında sana bu hediyeyi sonra vericektim. Doğum gününde ama... Senden daha fazla ayrı kalmaya dayanamadım. Neden eve geç geldiğimi zarfı açtığında anlıcaksın.'

   Sen heyecanla zarfı açtın ve içinden bi cd çıktı. Üstünde 'Hayatımın anlamına, bitaneme' yazıyodu. Bilgisayara takıp videoyu açtın. Videoyu açar açmaz gözlerin dolmuştu çünkü Jk bunu senin için hazırlamıştı.

Bts İle Hayal Et...Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin