V İle Hayal Et

7.9K 237 147
                                    

                - V yi ünlü olmayan ve fakir birisi olarak hayal edin.- 

                 Sen lise 2 ye gidiyosun. 2 yıldır V ile birlikte aynı sınıfta okuyosunuz. V seni seviyo ama senin zengin,yakışıklı,cool bi sevgilin olduğu için V yi kendine yakıştıramıyosun.Aslıda sevgilinlede pek mutlu sayılmazsın çünkü seninle hiç ilgilenmiyo ve şerefsizin teki olduğu olduğunu biliyosun. Ama sen onunla sırf değerim düşmesin diye çıkıyosun.

             Bi gün akşam sevgilinin evine gittin aslında bu pek yaptığın şey değildi ama kafana bi an esti ve evden çıktın. Kapı biraz aralıktı bu yüzden kapıyı tıklatma gereği duymadın. İçeri girdiğinde şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdın. Çünkü sevgilin kucağına bir kız otutturmuş onunla öpüşüyodu. Sen ağlayarak dışarı çıktın. . Sırf popülerlik için gözlerinin önünde seni aldatmasına izin vermiştin. Sokakta dalgınlıkla yürüyodun, basılan korno sesini duymadın. Araba birkaç defa daha kornoya bastı. Ama sen o kadar üzüntüye kapılmış,dalgın ve hiçbir şeyi umursamadan yürüyordun ki biri seni kurtarmasaydı arabanın altında kalacaktın.(Tahmin ettiniz heralde o kişi V oluyo. ^_^) V seni çektiği gibi yere düştünüz.Senin biraz canın acımıştı ama Vnin kolu yerdeki cam kırıklarına batmıştı ve çok kötü durumdaydı.Sen ağlamaya başladın ve doğrulup V ye sarıldın.

V- Tamam. Ağlama artık. Bana olanları anlatır mısın? - Sen kendini ilk defa birinin kollarında bu kadar sıcak hissetmiştin.V ye olanları anlattın ve V sana daha sıkı sarıldı.

Sen-V. s-sen gerçekten çok iyi birisin. Seni seviyorum. - Hıçkırıkların arasından zorla konuşuyodun.- Ne olduğunu anlamadan V nin sıcak dudaklarını kendi dudaklarında buldun. Sen V yi ittirmeye çalışmadın. Yalana gerek yok yani sende onu öpmek istiyodun. Dudaklarınızı ayırdığınızda sen kendini daha iyi hissediyodun. Ve gayet mutluydun.

Sen- Beni hiç bırakma olur mu?

V- Seni hiç bırakmicam,söz veriyorum.- Dedi ve alnını alnına yasladın.

Sen- Vkolun acıyo mu?

V- Sen yanımdaykeenn.................. Hayır.

Sen- Saçmalama hadi hemen gidelim. - Dedin ve V nin evine gittiniz.- Sen gece V de kalmaya karar verdin. Aslında sen V nin yatağında V ise koltukta yatacaktı ama senin yanına geldi ve sana elini uzattı.

V- Senle uyuyabilir miyim?

Sen- Gel -Diyip elinden tuttun.- 

                                                                    <3  FOREVER MUTLULUK <3


Aslında vote gelmediği için hikaye de gelmiyecekti. Fakat okuyucu sayımız arttığı için yazmak istedim. Umarım beğenirsiniz.  Yazar sizi seviyoooorrrrr...............

Bts İle Hayal Et...Where stories live. Discover now