Capitolul 2

518 31 6
                                    

In prima zi de scoala orice ore trec usor ,sau pentru unii mai greu. De cum avem cale libera spre casa ,cot la cot cu Elizabeth ne indreptam cu pasi repezi. Ajung si in fata casei mele si o salut pe Eli de la departare. Deschid usa si sunt intampinata de mama. 

-Ai ajuns? Ei,cum a fost? Intrebarea mamei pare sa fie curioasa.

-A fost bine. Am cunoscut alti oameni....Gandul acesta ma duce direct la Bryan ,care nu se comportase destul de bine cu mine. Se va obisnui oricum...

-Prin asta ce vrei sa spui? Pari confuza. Ma intreaba mama in timp ce voiam sa urc scarile.

-Nu,nu e nimic. Ma duc sus,ma doare capul. 

-In regula atunci. 

Imi iau avant si urc in continuare. Deschid usa dorminorului meu si de cum ajung in acesta imi arunc ghiozdanul pe scaunul rotativ. Imi imbrac hainele de casa si ma asez pe pat cu o carte in mana,poate reusesc sa adorm cumva. Un somn rar venit la mine,ma face sa ma adancesc intre multimile de perne care le am in pat. Inchid cartea si adorm.

***

Soneria telefonului meu se pare auzita. Ma trezesc la realitate cu ochii grei,si vad ca am un apel pierdut de la Elizabeth. E trecut de ora 17,si ma mir ca am putu dormi atat. O resun pe Eli si-mi raspunde in secunda doi.

-Ce s-a intamplat? Intreb direct fara sa salut.

-Am uitat sa-ti spun in drum spre casa ca avem proiect la istorie. Iti strimit subiectul. Ai fost la toaleta,asa ca ai ratat momentul. 

-Multumesc mult Eli! Ce m-as face fara tine? Spun usurata ca nu ma voi alege cu un 3 ,si ca acea fata draguta s-a gandit si la mine.

-Chiar nu stiu scumpo,dar stiu ca in treizeci de minute ma duc la bunica.

-Oh,dar atunci eu te las. Pa! Si mers!

-Cu mare placere. Bye!

Rasuflu usurata,si primesc imediat subiectul proiectului. Bine,sa incepem. Imi iau coli A4,laptopul,cartea de istorie si pe langa alte carti care m-ar ajuta si pixuri cat de multe. Ma apuc de scris ,iar in 2 ore termin si eu de facut singura tema pe azi. Sper sa iau macar un 8 pe asta...

Decid sa ma plimb prin imprejuriri pentru a cunoaste Londra. Ma imbrac altfel si cobor in graba si nu dau de nimeni. Oricum,inchid usa pe din afara si var cheile in buzunar. Un vant se abate iar parul imi zboara in toate partile,il asez,de ori de cate ori se intapla si continui sa merg pe marginea trotuarului. 

Imi dau seama ca deja sunt in mijlocul Londrei,si pasind ingandurata,un caine foarte mare si pufos,de culoarea aurului se invarte pe langa mine. Ii zambesc acestei fiinte uimitoare,si observ ca stapanul sau nu e prin jur. Nimeni nu vine dupa el,iar lesa ii atarna. 

-Tu ce faci aici frumosule? Il intreb din joaca stiind foarte bine ca nu-mi va raspunde vreodata,dar imi place sa "vorbesc" cu animalele. Imi latra puternic odata,si ma pun la acelasi nivel cu el si incep sa-i mangai blana moale. 

-Max? Max vino inapoi! Imi intorc privirea spre cel care alearga repede spre caine ,chemandu-l. E chiar Bryan stapanul cainelui? 

Ajunge gafaind si ma ridic de cum ajunge.

-Rautaciosule,am spus sa stai cumine. Bryan isi trece mainile prin blana animalului ,si apoi isi da seama ca sunt prezenta tocmai aici. Ii prinde lesa ca sa nu scape. Ma priveste arogant si eu astept ceva multumiri,pana la urma am avut grija de cainele lui pret de cateva minute. Putea sa-l calce  vreo masina,sau sa-l ia cineva...

-L-am gasit langa mine...Incep sa spun dar nu-i prea pasa.

-Nu conteaza,e bine ca nu a patit nimic. Nici nu se uita la mine, inteleg are ochelarii de soare pe nas,dar macar sa-mi multumeasca. 

Nebunii Adolescentine~Lupta Pentru Iubire [În Curs De Editare]Where stories live. Discover now