Capitolul 7

317 18 0
                                    

*Duminica *

Visul meu frumos s-a spulberat odată cu apariția razelor solare care au pus stăpânire pe camera mea drăguță. M-am învârtit prin pat, apoi m-am astupat cu plapuma moale și roz. Fâțâindu-mă surprind o căzătură zdravănă. Îmi revin apoi întru în baie. Aveam nevoie neapărată de un duș călduț. Picăturile de apă umblau zulrii pe corpul meu. Am ieșit din transa plăcută în momentul în care mi-am observat rana. Apoi toate imaginile terorii mi-au străbătut mintea. Odată cu ele mi-am amintit de Bryan. M-a trădat. Dar simțeam un sentiment profund. Nu știu ce era. Poate îl iubeam, poate numai mă visam cu el împreună,poate îl urăsc nu știu.

Mi-am înfăşat corpul fierbinte cu halatul meu turcoaz iar părul l-am strâns în prosop.

Mi-am verificat telefonul, ca de obicei și am avut 3 mesaje de la Bryan, 8 apeluri de la Eli? Și 12 notificări pe Facebook. Hm... Se gândește trădătorul și la cel trădat oare?

Mesajele erau convingătoare. M-a invitat la un bar care se afla peste drum de parc. În niciun caz nu merg. Nu!

Am sunat-o pe Eli să văd ce gând nu-i dă pace.

*Conversație telefonică *

-Neața Eli, am văzut că m-ai sunat, și încă de 8 ori, care-i știrea?

-Mi-am adus aminte că nu ai de gând să ieși din cameră. M-am gândit că ai putea să ne însoțești, pe mine și fratele meu să plimbăm noul meu câine. E atât de drăguț.

-Nu știu ce să zic...

-Haide, o scurtă plimbare până în parc. Atâta tot. Please!

-Ok,bine mă predau...

-Yay, vin la tine când pornim

-Bine dragă, te aștept. Pa

-Pa Meli

Nu i-am putut rezista, e o fată cumsecade, se gândește la mine. Stai! În parc!? Acolo v-a fi Bryan. Trag aer în piept. Și? Eu îmi văd de ale mele și el de ale lui. Și gata.

Din dulap mi-am ales niște blugi mulați, maronii, o cămașă în carouri roșii, un pulover subțire roz și o geacă de toamnă. Părul l-am lăsat liber, doar puțin cu placa ca să se așeze puțin firele rebele. Machiaj nu, pentru că n-am nevoie. Mi-am încălțat ghetele negre de piele și mi-am luat telefonul.

La parter era liniște, nimeni nu era. Cum de? Pe frigider era un bilet, de la mami se părea a fi.

"Meli, eu cu tatăl tău am pornit de dimineață către bunica ta care nu se simțea bine. Mâncarea e pregătită în frigider puiule. Dacă apare ceva neașteptat sau te simți rău sună. Ai grijă, dacă mergi de acasă închide ușa bine. Pa fata mea"

Bunica draga de ea sper să fie bine. Deci azi sunt singură. Nu-i rău. Am mâncat bine, apoi le-am deschis ușa lui Eli și fratelui ei. Alături era și un cățel pufos.

-Hei ce faceți? Mergem?

-Da, imediat. Mi-a răspuns fratele ei pentru că Eli era ocupată cu câinele.

Am pornit după câteva momente după ce am închis ușa. Drumul a fost liniștitor, aer curat, ce să mai.

*La Bryan acasă din perspectiva lui*

Nebunii Adolescentine~Lupta Pentru Iubire [În Curs De Editare]Where stories live. Discover now