Capitolul 20

172 14 0
                                    

Am așteptat să iasă doctorul din salonul Melissei. După o vreme, într-un sfârșit, doctorul iese zâmbind.

-Domnule doctor, cum se simte? De ce a leșinat?

Am întrebat eu, fără să mai aștept să iasă de tot din salon.

-Domnule Demmo, nu?

-Da, eu sunt!

-Am onoarea să vă anunț că soția dumneavoastră e însărcinată în 4 săptămâni! Felicitări!

-Serios?

Am spus eu zâmbind, și explodând de fericire. Am ocolit doctorul, după care am alergat spre Melissa. Era la fel de fericită ca mine. Am luat-o în brațe și am sărutat-o instant.

-Ai auzit? O să fiu tată de fată!

-De unde ști că e fată?

Mi-a spus ea zâmbind dulce.

-Simt, înțelegi?

I-am spus eu acoperind-o cu sărutări.

*Din perspectiva Melissei *

Bryan a fost foarte fericit. Și eu la fel. Copii care au întrat în viata noastră o să fie întotdeauna un prilej de bucurie.

*După 8 luni*

-Bryan! Bryan!

-Da!

-Ajută-mă să mă ridic, nu pot!

-Vin dragă!

Eram pe canapeaua din living, dar mi-am amintit că Jurian e singur în pătuțul lui și eu nu pot fi liniștită dacă nu-s lângă el. Așa că l-am strigat pe Bryan să mă ajute, pentru că nu am putere să mă ridic din cauza fetelor mele care au crescut. El era în birou, dar nu e așa departe.

-Draga de tine! Stai să te ajut...

-Da...

Mi-a dat mâna și m-am ridicat.

-Mersi.

-Cu placere, dragă.

M-am îndreptat spre scări, când dintr-o dată îl observ pe Jurian încercând să coboare scările mari.

-Dragul mamei! Rămâi acolo!

Era pe marginea unei scări, stând să cadă. Cum a ieșit din pătuț?M-am grăbit să-l ajut, dar piciorul mi-a alunecat chiar când eram la primele scări. Am căzut la pământ iar Jurian a început să plângă pentru că nu putea coborî l, asta l-a făcut pe tatăl meu să-l audă. Eu eram pe jos strigând de durere pentru că gemenele nu mai aveau răbdare și și-au alertat venirea.
Tatăl meu a încercat să mă calmeze, neștiind ce să facă, a chemat-o pe mama. Bryan a apărut după câteva momente venind în grabă să mă ridice. M-a luat în brate și m-a condus la mașină. Ne-am îndreptat spre spital. Era foarte stresat. Mama mă mângâia în continuu. Încercam să mă abțin din a urla, dar nu puteam. Durerile mă înjunghiau într-una.

-Mami! Unde e Jurian?

Am întrebat eu printre urlete.

-Acasă cu tatăl tău, dragă, acasă.

Ajunși la spital, m-am sprijinit cât am putut de asistentele care erau în preajma mea.

*Din perspectiva lui Bryan*

Una dintre asistente m-a oprit din mers, pentru că cică n-aveam voie să asist în continuare. Mi-am luat inima în dinți și am așteptam. După câtăva vreme multă, m-am apropiat de ușa salonului și puteam auzi glasul dumnezeiesc al fetelor mele. Al cărui nume e Britney și Mirain. Abia așteptam să le simt mirosul de bebeluș și să le țin în brațe.

Când am văzut ușa că se deschide, am intrat valvârtej spre Melissa, care, mă aștepta cu fetele în brațe. Erau atât de frumoase încât n-am ezitat și le-am luat în mâini pe amândouă, privindu-le cu admirație. Le-am îmbrățișat apoi le-am pus lent în pătuțurile care erau lângă cel al Melissei. Am îmbrățișat-o strâns apoi i-am povestit cât de fericit pot fi să am o astfel de familie. Ea îmi zâmbea, iar lucrul ăsta mă făcea și mai bucuros. Mă simțeam împlinit. Mama Melissei a venit să ne asiste împreună cu Jurian și bunicul lui. Le-au privit cu admirație pe nepoatele lor.

*Din perspectiva Melissei *

Tot ce am trăit până acum, a fost procesul de maturizare. Acum știu ce înseamnă să fii mamă și mă bucur.

"Nebunii Adolescentine" continuă sub numele de "Lupta pentru iubire" în următoarele capitole,totul din perspectiva lui Britney, una dintre gemenele lui Bryan și Melissa Demmo.

http://my.w.tt/UiNb/azcUni3taA

Nebunii Adolescentine~Lupta Pentru Iubire [În Curs De Editare]Where stories live. Discover now