Introducere ~Lupta Pentru Iubire~

245 13 0
                                    

<Britney este genul de fată care admiră moda și creațiile vestimentare

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

<Britney este genul de fată care admiră moda și creațiile vestimentare. Cu toate astea o apreciază peste măsură pe Merýem Ataman. Aceasta fiind idolul ei.Creatoarea de  modă e , puternică, frumoasă, deșteaptă și în același timp creativă și talentată. Merýem are un iubit, Ethan Tagoo, pe care îl iubește mult. Ethan este cel mai mare afacerist în modă din țară. Cei doi se cunosc încă din copilărie, el fiind bărbatul de nădejde al tatălui lui Merýem,care acesta îi dă averea lui Merýem și lui David,copiilor lui, la moartea sa.

Povestea de dragoste dintre Merýem și Ethan se termină atunci când Britney întră în viața lor. Adolescenta de 16 ani se îndrăgostește treptat de Ethan, care acesta, la rândul lui face același lucru. Fata are de gând să lucreze în modă, pentru Merýem, ea apropiindu-se mai mult de Ethan.

Merýem și Britney luptă pentru o iubire însemnată pentru Ethan. Britney și Mirain sunt de neînvins. Ele sunt apropiate și devin cele mai bune prietene.>

Salut, sunt Britney Demmo, una dintre ficele lui Bryan și Melissa Demmo.

Am o soră geamănă Mirain și un frate, cam enervant, Jurian. Dar, orice ar fi îi iubesc pe amândoi așa cum sunt. Sora mea geamănă e mai mult decât o soră, suntem un fel de BFF. Îi spun ce mă doare, ce sufăr, sau de multe ori boacănele pe care le fac. Îi le spun înainte să audă mama.

Mama e o ființă de neînchipuit, o admir de fiecare dată când acționează, și nu numai. I-am aflat trecutul, fără să vreau. M-am întristat, dar mi-a trecut atunci când visul ei s-a împlinit. Îmi e mereu aproape, mă învață multe lucruri. 

În fine,am 16 ani, sunt înaltă, sunt brunetă, ochii negri, într-un cuvânt tata. Seamăn leit cu el. Și mă bucur, având în vedere că e chipeș și deștept.

Îmi place la nebunie moda, creațiile vestimentare, mai ales ale lui Merýem Ataman. Creatoarea de modă care mi-a schimbat viața. O am în suflet de când a pus pe piață prima serie de îmbrăcăminte. Eu, acum studiez într-un liceu de arte, foarte bine pus la punct. Am de gând să ajung precum Merýem. Din când în când am ocazia să o ajut la treburi, după școală. De plăcere, nu pentru altceva. Asta m-a făcut foarte fericită. M-am oferit a fi asistenta ei personală de lucru. Adică o ajut în privința modei. Haine, chestii...etc. Părinții mei nu au fost de acord la început să fiu asistentă, dar eu am decis.

De obicei la marele ei butic, mai trecea un bărbat chipeș

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

De obicei la marele ei butic, mai trecea un bărbat chipeș. De vreo 23 de ani. E înalt, șaten, ochi verzi închis. Îi ador. Tatăl său deține afaceri importante în modă, colaborând cu Merýem.
De câte ori îl întâlnesc privirea mi se izbește de chipul lui. Mă înroșesc repede, după care nu mai aștept și ies afară. Nu pot simți așa cava. Nu pot! Nu când Merýem îi domină mintea. În puls ce ar vedea la mine?

Asta mi se întâmplă de obicei. În fiecare zi.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Nebunii Adolescentine~Lupta Pentru Iubire [În Curs De Editare]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum