🔥7🔥

3.1K 243 44
                                    

Capitol needitat:

Raven:

După 3 ani:

După 3 ani:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


- Din nou! Strigă Drake, nemulțumirea simțindu-i-se cu ușurință în glas.

-Ce? Nici gând! De 4 ore fac aceleași mișcări și tot nu ești mulțumit. Nu înțeleg unde greșesc! Execut totul așa cum mi-ai arătat! se revoltă tânăra, fiind la rândul său enervată de modul în care recurg antrenamentele.

Bruneta se foiește neliniștită, simțind cum fiecare picătură de răbdare îi scapă printre degete. Timp de 3 ani de zile a lucrat din greu pentru a ajunge în stadiul în care se află acum, iar fiecare zi a reprezentat o nouă luptă cu trecutul și demonii ei.

A fost nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a ajunge la performanța de a nu tresări până și la cel mai neînsemnat zgomot.

Dacă în timpul zilei era prea ocupată și nu avea timp să se gândească la ceea ce i s-a întâmplat, nopțile erau un adevărat coșmar. De fiecare dată când adormea, amintirile îi distrugeau inima și voința fără pic de milă.

Nenumărate au fost nopțile în care refuza ca somnul să pună stăpânire pe ea, ore în șir a privit tavanul din camera ei, pe întuneric, iar în fiecare dimineață a fost nevoită să-și adune curajul pentru a se ridica la același nivel cu ceilalți..

Noua ei familie s-a ținut de promisiune și i-a fost alături. Numai datorită lor a învățat să aibă încredere în propriile forțe. N-au lăsat-o să renunțe și i-au oferit un umăr pe care să plângă de fiecare dată când a simțit că nu mai poate continua.

Drake și Amber sunt ca niște părinți stricți, dar înțelegători și grijulii în același timp. Kira, Caleb și Killian sunt genul de frați care nu-i permit să se izoleze de ceilalți și o obligă să ducă o viață... normală. Ashley îi este atât prietenă cât și rivală. În timpul antrenamentelor, competiția dintre ele este un deliciu. Amândouă vor să fie pe primul loc și să arate că au deplin control asupra situației.

Iar ultimul, dar nu cel din urmă este Blade.

               Iar ultimul, dar nu cel din urmă este Blade

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum