🔥8🔥

3K 272 37
                                    

Capitol needitat:

Raven


- Blade? Tânăra se oprește în dreptul ușii deschise, sprijinindu-se cu umărul de aceasta.

Îl privește pe bărbatul brunet cu atenție, observându-i în detaliu tatuajul ce-i acoperă întreg spatele. Mușchii i se încordează și la cea mai mică mișcare a corpului. Brațele puternice ca niște funii groase se mișcă cu o eleganță ireală în timp ce își alege și îngrijește armele necesare misiunii.

Bărbatul nu dă vreun semn că ar fi auzit-o, însă Raven știe că neatenția lui este numai de aparență. Știe cu siguranță că brunetul i-a simțit prezența dinainte de a se apropia de ușă.

Raven se îndreaptă cu pași silențioși spre el, însă acesta se preface în continuare că nu o observă.

- Are legătură cu revoltele din ce în ce mai frecvente? Am primit un raport în care era prezentată situația unei haite din Nord, Alpha-ul a reușit cu greu să scape cu viață după ce a fost atacat de proprii supuși, explică tânăra.

- Pe zi ce trece situația este din ce în ce mai rea, Blade vorbește pentru prima dată. -Fiecare specie are aceleași probleme, conducătorii sunt cei vizați, cel puțin așa pare. Cu toate astea, atacatorii sunt incontrolabili și ucid cu frenezie. E ca și cum și-ar fi pierdut mințile cu toții...

- Dar cele mai dese atacuri sunt cele ale Vârcolacilor, corect?

- Da. Kira, Ashley și Killian au plecat deja pentru a investiga mai îndeaproape Haitele. Iar noi... Hmm! Lasă-mă să-ți spun o poveste mai întâi.

Tânăra se încruntă, însă nu-l întrerupe. Dacă Blade îi dezvăluie ceva, o face cu un scop, el nu pierde niciodată timpul. Aprobă cu un gest al capului, îngăduindu-i să continue apoi se așează pe canapea cu picioarele încrucișate.

- Cum crezi că a izbucnit Marele Masacru, războiul de acum sute de ani care aproape că a distrus Lumea Supranaturală? întreabă Blade, așezându-se lângă ea.

- Dorința de putere, Raven răspunde încrezătoare.

- În general, asta a fost cauza, dar totul a început de la distrugerea Feralilor.

- Ferali?

- Niște creaturi extrem de puternice, sălbatice și cinice. Dacă ne luăm după vechile înscrieri, am putea spune că într-un fel, Feralii sunt o specie superioară a vârcolacilor, însă diferențele sunt uriașe. Istoricii au scris că se puteau transforma în lupi uriași, de 4 ori mai mari ca un Alpha. Cu toate acestea, nu aveau un lup interior. Puterea, viteza, agilitatea și simțurile le depășeau cu mult pe cele ale vampirilor sau celorlaltor specii... Erau adevărații regi, și-au meritat acest titlul.

- Lasă-mă să ghicesc, ceilalți supranaturali i-au omorât, tipic. Tânăra spune îngândurată.

Ceva din povestea acestor creaturi ce cu trecerea timpului au ajuns doar niște povești de speriat copiii neascultători, o intrigă peste măsură. Inima începe să-i bată mai tare și o stare de nerăbdare o învăluie.

- Rav, nemuritori și indestructibili, nu erau nevoiți să se transforme pentru a fi mai puternici. Atât forma umană, cât și cea animalică erau de neoprit. Însă această putere venea cu un preț. Mulți Ferali nu reușeau să treacă de vârsta de 5 ani, prima lor transformare era năucitoare... Nu se știe cum, dar dușmanii lor au reușit să le găsească o slăbiciune. Fiind puțini, uciderea Feralilor a fost doar o chestiune de timp, explică Blade privind la peretele din fața lui.

- Bănuiesc că neînțelegerile au venit de la sine după ce conducătorii Lumii Supranaturale au fost distruși, astfel nu a mai durat mult până s-a ajuns la un război... Dar ce legătură are misiunea noastră cu Feralii?

Blade râde forțat, ridicându-se.

- Noi, draga mea parteneră, vom pleca în căutarea ultimului Feral, conducătorul de drept al acestei lumi...

- La dracu! șoptește Raven urmărindu-și prietenul cum părăsește încăperea.


Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum