🔥16🔥

2.3K 241 50
                                    

Capitol needitat:

Raven

               Tânăra se strecoară prin mulțimea de vârcolaci cu ușurință, aceștia ferindu-se din calea ei de parcă l-ar fi văzut pe însuși Lucifer în fața lor

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

               Tânăra se strecoară prin mulțimea de vârcolaci cu ușurință, aceștia ferindu-se din calea ei de parcă l-ar fi văzut pe însuși Lucifer în fața lor.
               Frica pe care aceștia o emană este un adevărat deliciu pentru partea întunecată pe care încearcă cu orice preț să o înlănțuie, dar care, aproape a pus stăpânire pe ea în urmă cu câteva minute.
               Își strânge pumnii și își scutură capul pentru a alunga gândurile nu tocmai folositoarea în momentul de față. Trebuie să afle neapărat dacă Blade a reușit să​-l găsească pe Alpha-ul Haitei Blackmoon.
               Reușește rapid să găsească aura atât de cunoscută și unică a partenerului ei. Se dematerializă pentru a se putea mișca mai repede și doar într-o secundă apare lângă acesta. 

                Blade, care se aștepta la o astfel de apariție, reușește să rămână calm, spre deosebire de ceilalți doi bărbați de lângă el, unul nervos, iar celălalt aproape inconștient. 

                Exact cum Raven se aștepta, Alpha-ul a fost rănit în urma atacului, acesta zăcând la pământ cu abdomenul sfâșiat și o lovitură puternică la cap. Beta-ul lui chinuindu-se să-și salveze prietenul, panica și neputința punând stăpânire pe el cu fiecare secundă trecută. 



                 Apariția neașteptată a lui Raven îl ia total prin surprindere, însă șocul nu durează mult, iar instinctul de a-și proteja  Alpha-ul preia controlul. Mârâie amenințător, ochii întunecându-i-se, dovadă că lupul acestuia este pe cale să preia conducerea. Beta-ul își arcuiește spatele și se aruncă asupra tinerei, însă aceasta doar  ridică  mâna, iar vârcolacul se izbește de o forța invizibilă care il aruncă cu o viteza incredibilă într-un copac.

                 — Asigură-te că nu intervine nimeni! spune Raven, aplecându-se peste corpul plin de răni al Alpha-ului. Îi verifică pulsul cu atenție și zâmbește. Bărbatul poate fi salvat...

                 Își așează palma pe pieptul acestuia, în dreptul inimii și își centrează întreaga energie asupra legăturii ce începe să se formeze între cei doi. Îi simte spiritul... este atât de îndepărtat. Lumina pe care numai ea o poate vedea, mai ales atunci când permite ca o astfel de legătură să existe, în jurul spiritului unei persoane se stinge cu fiecare secundă trecută. Starea bărbatului este mult mai rea decât se aștepta.



               Din apropierea celor doi, Blade își îndeplinește rolul. Privește încruntat, tot corpul fiindu-i în alertă pentru un posibil atac. Beta-ul al cărui nume nu-l știe și care nici nu intenționează să-l afle,  zace în continuare inconștient în urma confruntării cu Raven.

               În mod normal, un vârcolac nu ar fi fost afectat prea mult de un astfel de incident. Este o cu totul altă  situație atunci când Raven este furioasă, puterile ei capătă o altă înfățișare și devin extrem de periculoase. Cel mai probabil, atunci când vârcolacul a întrat în contact cu forța ce l-a aruncat în direcția opusă, o parte din energia vitală i-a fost luată, concluzionează.

               Războinicul aruncă o privire rapidă spre partenera lui. Nu poate distinge nimic prin flăcările ce au făcut parcă un paravan între lumea exterioară și cele două persoane. Atmosfera se schimbă imediat, corpul lui Blade devine și mai încordat când simte o prezență străină pe teritoriul haitei, dar nu-și poate da seama ce anume este atât de ciudat.

               Se apleacă precaut și atinge pământul, fiindu-i astfel mai ușor să simtă fiecare mișcare de pe suprafața cuprinsă de haită.

               Brusc, deschide ochii, ridicându-se, iar în mâna lui formându-se o sabie cu ajutorul puterilor sale. Adoptă o poziție defensivă și așteaptă. Nu după mult timp, o siluetă își face apariția subit.

               — Ai face bine să nu-mi stai în cale, puștiule! Nu-ți vor plăcea consecințele! o voce groasă, masculină răsună, iar Blade simte amenințarea din glasul totuși plictisit al celui pe care el și Raven trebuiau să-l găsească, scopul misiunii lor...

               Cine ar fi crezut că tocmai Feral-ul va fi cel care-i va găsi și nu invers.

Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum