🔥9🔥

2.7K 229 28
                                    


Capitol needitat:

Raven:

               Tânăra privește cu nehotărâre cele 2 arme ce i-au fost înmânate odată cu devenirea unui membru oficial al Ordinului. Ceremonia a fost simplă, însă a avut un impact puternic asupra tuturor, fie că aceștia au știut sau nu. 




               Totul a avut loc noaptea  în pădurea din apropierea sediului, un loc pe care o mare parte din supranaturali îl evită din motive necunoscute.

               Blade— Lordul Întunericului, Kira Wide— Stăpâna Luminii, Caleb Prime— Maestrul Aerului, Killian James— Războinicul Apei, Ashley Hills—Protectoarea Pământului și Raven—  Mânuitoarea Focului, cu toții și-au făcut o tăietură la încheietură apoi au ținut mâinile deasupra unui pocal de aur pentru ca sângele lor să se combine, dând astfel naștere unei legături de sânge între ei.

               După aceea, Drake a luat pocalul și s-a apropiat de un cerc format din pietre. Focul aprins în mijlocul cercului lumina o mare porțiune din locul unde inițierea avea loc. Drake a intrat în interiorul cercului pe când ceilalți s-au oprit însă Raven nu era sigură de ceea ce trebuia să facă, să rămână cu ceilalți sau să-l urmeze. 

               Blade a făcut un gest care a lăsat-o uimită pentru scurt timp, i-a prins mâna tinerei cu o blândețe nespecifică și a tras-o lângă el, arătându-i astfel unde era locul ei și ce avea de făcut. Cu toate că se așezase lângă el, Blade nu i-a dat drumul la mână, ci și-a încrucișat degetele cu ale ei. Pentru prima dată de când ajunsese acolo, brunetul i-a arătat o altă latură a sa. 

               Când și-a îndreptat atenția spre Drake, primul lucru pe care l-a observat a fost focul ce se mărea pe măsură ce bărbatul vărsa sângele celor 6 rostind în același timp ceva într-o limbă necunoscută.

               Când ultima picătură de sânge din pocal a atins flăcările, ceva uimitor dar și înspăimântător în același timp s-a întâmplat. Focul a luat forma unei Păsări Phoenix care s-a ridicat la cer apoi cu o viteză incredibilă a coborât și s-a aruncat asupra celor 6 tineri așezați în jurul cercului. Prima prin care pasărea a trecut a fost Kira, următorul a fost Caleb, apoi au urmat Ashley, Killian, Blade, iar Raven a fost lăsată ultima, numai că nu a trecut prin ea, ci i-a învăluit  întregul corp, dar ceva și mai ciudat s-a întâmplat...





               — Te gândești din nou la inițiere? Blade o ia prin surprindere.

               — Cum aș putea să nu mă gândesc? întreabă tânăra în timp ce-și trece degetele pe deasupra tăișului sabiei.     —Aceea a fost ziua în care viața mi s-a schimbat definitiv pentru totdeauna, continuă privind cum câteva picături din sânge ei  pătează lama strălucitoare a armei.



               Cele două 2 arme diferite pe care toți le-au primit după ce au fost acceptați ca membri ai Ordinului sunt specifice elementului pe care fiecare îl stăpânește, dar se potrivesc și cu personalitatea deținătorului. 

               Sabia lui Raven are mânerul auriu și o formă ce amintește într-un fel de flăcările focului.

               Sabia lui Raven are mânerul auriu și o formă ce amintește într-un fel de flăcările focului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


               Sabia este foarte ușoară, lucru ce-i oferă un avantaj în privința vitezei în timpul luptei. Însă lucrul prin care se deosebește este durerea pe care o provoacă. Fiecare persoană, inclusiv Raven, este obligată să facă față unei dureri infernale imediat ce intră în contact cu sabia. Victima are senzația că ar fi fost înghițită de focurile infernului. Cât despre Raven, cu timpul a învățat să ignore durerea și să-și considere sabia o prelungire a propriului braț.






               — Totul este pregătit? îl întreabă pe Blade întorcându-se spre el.

               — Da.

               — Cel mai logic este să pornim de la vârcolaci, Feral-ul face parte cel mai mult din istoria lor. Vom vizita, pentru început,  Haita Stonebayne. Ești de acord?

               — Ești sigură de Stonebayne? Blade o întreabă cu îngrijorare în glas, ceva necaracteristic lui.

               Raven îl privește cu atenție, încruntându-se pentru o clipă.

               — Ce știi? tânăra sare direct la subiect știind că ceva nu este în regulă.

               Blade îi evită privirea apoi, câteva secunde mai târziu își încleștează maxilarul și își ațintește privirea spre brunetă.

               —Ești sigură că ești pregătită să îți revezi fostul ales? Alpha-ul Haitei Silvermoon este acolo pentru încheierea unui pact și știm amândoi cât de mult pot dura astfel de aranjamente... E alegerea ta. Sunt destule haite, avem de unde să începem...


William Black

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

William Black

Ordinul PhoenixWhere stories live. Discover now