🔥20🔥

2.7K 252 112
                                    

Capitol needitat:

Raven

               — Trebuie să plecăm! Apariția lui Blade nu surprinde pe nimeni, acesta devenind din ce în ce mai gălăgios pe măsura apropierii de camera unde noul cuplu se află. 

               Raven aruncă o privire la chipul brunetului și își dă seama că ceva rău trebuie să se fi întâmplat. Ochii îi sunt cu câteva nuanțe mai întunecați ca de obicei și plini de îngrijorare.

               Sufletul ei pereche reacționează imediat, de asemenea, dându-și seama de situație. 

               — Ce s-a întâmplat? Întreabă impunător,încordându-și și îndreptându-și corpul masiv. 

               — A fost raportat un alt atac Rogue, Blade răspunde simplu. Drake vrea să ne întoarcem la sediu, ceilalți sunt și ei pe drum... 

               — Au reușească să găsească ceva? Vrea Raven să afle, gândindu-se la restul echipei. 

               —Tocmai asta e problema, au aflat mai mult decât era nevoie, iar veștile sunt îngrijorătoare... 

               Feral-ul rămâne tăcut pe parcursul discuției dintre cei doi, încruntându-se din când în când.
               De prima dată de când i-a simțit prezența lui Raven, a știut cu cine are de-a face. Ordinul Phoenix îi este bine cunoscut, ordinul actualului mentor al membrilor nefiind o surpriză pentru el. 

               De asemenea, există și un alt motiv ce necesită prezența lui, ceva devastator. Iar Raven și prietenii ei nu sunt pregătiți să afle adevărul. 

               Feral-ul este convins că sufletul lui pereche va face trece peste orice îi este pregătit în viitor, dar asta nu-l oprește din a se îngrijora. Ce știe sigur, este faptul că își va da și viața pentru a-și proteja Aleasa. 

               — Atunci n-ar trebui să lăsăm pe nimeni să aștepte, Feral-ul intervine în cele din urmă, făcând-o pe Raven să se simtă vinovată, în primul rând, de scopul misiunii ei.  

               — Îți voi explica totul, promit! încearcă ea să-l asigure imediat.

               — Nu-i nevoie. Știu totul... 

               — Serios?

               — Iubito! Faptul că trebuia să mă găsiți nu este ceva nou pentru mine, am mai luptat alături de Ordin în urmă cu foarte mult timp, nu e ceva nou.

               Cuvintele Feral-ul o liniștesc într-o oarecare măsură, dar îi stârnesc și curiozitatea în același timp. Cu toate acestea, rămâne tăcută. A învățat prin metoda cea mai dură că e mai bine să lase timpul să dezvăluie anumite secrete și să nu forțeze lucrurile.

               — Atunci, pierdem prea mult timp dacă urmăm traseul pe care am ajuns aici, revine tânăra asupra discuție despre atacuri. De aceea vom improviza, continuă Raven grăbită. Blade, sună-l pe Drake și spune-i să dea foc cabanei mele e... 

               Ordinele tinerei sunt întrerupte de brunetul nervos: 

               — Să-i dea foc! Ești nebună? Cu ce ne ajută asta? Exclamă exasperat Blade, nedându-și seama de planul fetei.

               — Fă ce-ți spun, vei vedea! 

               Blade înjură copios, dar își scoate telefonul din buzunar și îl apelează pe Drake.

               Nu încearcă să-l contacteze telepatic, sediul Ordinului fiind înconjurat de scuturi imposibil de distrust. Un avantaj și un dezavantaj, după părerea lui Raven. Un telefon mai neobișnuit, ce-i drept, nu este chiar atât de rapid, sau mereu la îndemână, dar sunt obligați cu toții să ia aceste măsuri de protecție pentru a păstra locația secretă.

               — Gata! Blade anunță peste câteva minute.

               — Perfect! Șoptește Raven mai mult pentru sine, prinzându-i pe cei doi bărbați de câte un braț. Își închide ochii și își canalizează puterile asupra sursei de foc create de Drake. Face o legătură între cele două destinații și se lasă condusă de chemarea focului, asigurându-se că Blade și sufletul ei pereche sunt protejați de flăcările apărute în jurul lor...
               În scurt timp, cei trei dispar într-o explozie de flăcări sălbatice și nestăpânite.

Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum