🔥13🔥

2.6K 232 62
                                    

Capitol needitat:

Raven


               — Ce  s-a întâmplat? Ai vreo idee? întreabă Blade, cercetând cu privirea pădurea.

               — Două posibilități, una mai rea ca cealaltă. Să mergem! Haita este în alertă, ne va lua mai mult timp decât am crezut! constată Raven nemulțumită.

               Blade se încruntă la cuvintele brunetei. Dacă este ceva la care ei se aseamănă cel mai mult, atunci acest lucru ar fi lipsa detaliilor dintr-o conversație. Amândoi se limitează la explicații, vorbele lor rămân mereu învăluite în mister, sub semnul întrebării.

               Bărbatul privește în jurul său, indicând ironic spre trupurile neînsuflețite ale Exilaților. Mirosul sângelui plutește apăsător în aer, iar haitei nu-i va lua mult până va descoperi locul în care se află. 

               Raven oftează, strâmbându-se puțin.

               — Ia-o înainte! Rezolv eu aici! spune încruntată.

               — Oricum era rândul tău să te ocupi de probe, Blade ridică nonșalant din umeri.

               — Du-te odată! tânăra se întoarce spre el, ochii sclipindu-i, iar irișii arătând de parcă ar avea flăcări în ei.

               — Du-te odată! tânăra se întoarce spre el, ochii sclipindu-i, iar irișii arătând de parcă ar avea flăcări în ei

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.




               Bărbatul mormăie ceva în barbă, întorcându-se cu spatele și începând a se depărta cu pași lejeri de ea și de sângerosul dezastru.

               În ciuda atitudinii ușor glumețe pe care o abordează Blade în momentul de față, tânăra poate observa cu ușurință tensiunea din jurul lui.

               Fiind un Lord al Întunericului, Blade are parte de avantaje și dezavantaje. Faptul că s-a născut diferit față de cei din preajma sa, la fel ca Raven, l-a condamnat la o viață dură, care i-a lăsat urme adânci atât în suflet, cât și pe corp.

               În afară de ea, Drake, Kira, Caleb, Killian și Ashley, nimeni nu știe adevărata identitate a neînfricatului și cinicului războinic.

               Originile sale se trag dintr-un loc ce, de foarte mulți supranaturali este crezut a fi pur și perfect. Dar adevărul este cu totul altul. Lumina este numai un paravan pentru întunericul ce sălăsluiește înăuntrul acestor ființe " perfecte", îngerii.

               Blade a fost născut ca moștenitor al Conducătorului Legiunii de Îngeri. Așteptările au fost uriașe, mai ales că era singurul urmaș. Dar atunci când tânărul Blade s-a dovedit a fi altceva, ceilalți au început să-l condamne. Încetul cu încetul, i-au răpit inocența specifică unui copil și l-au transformat într-un sclav al propriei uri.

               Fostul Conducător al Legiunii Îngerilor a devenit atât de avid de putere încât si-a vândut propriul fiu pentru a obține suportul vampirilor exilați. Fiind numai un băiețel de 10 ani mult prea matur pentru vârsta sa, ce-i drept, Blade și-a dat seama prea târziu de intențiile părintelui său. 

               Prin urmare, a fost sclavul vampirilor pentru mai bine de un deceniu și numai printr-o minune a reușit să scape cu viață din acea experiență traumatizantă. 

               Vampirii au profitat de puterea pe care sângele lui Blade le-o dădea și, mai puternici ca niciodată, au început să atace societatea supranaturală. Ironic, dar primii atacați au fost Îngerii. 

               Exilații văzuseră ce putea face sângele lui Blade. Așadar, au încercat să obțină și mai multă putere. Eventual, vampirii au fost învinși de Ordinul Phoenix, condus în acel timp, de Drake. Acesta, după foarte multe lupte a reușit să restabilească pacea în rândul supranaturalilor, însă au fost foarte multe consecințe, unele fiind o problemă chiar și în prezent. 

               Practic, echilibrul creat de Aluan a fost destrămat de tatăl lui Blade.

               Cât despre brunet, viața lui a fost salvată tot de Drake.

               Aflat la un pas de moarte, salvarea a apărut exact în ultimul moment. Transformarea lui Blade începuse de ceva timp, însă rănile provocate de torturile la care fusese supus și cantitatea de sânge pierdută, deveniseră o adevărată problemă. 

               Uneori, Raven se gândește că Blade a devenit un Lord al Întunericului din cauză că a fost atât de aproape de moarte. Sufletul lui fusese corupt încă din timpul vieții, iar atunci când aproape a murit, el și întunericul s-au unit într-un fel, au devenit o singură ființă.

               Atunci când s-a trezit în sediul Ordinului, Blade a fost o cu totul altă persoană. Dur, nemilos, sângeros și însetat de răzbunare, singurul lucru care l-a oprit din a deveni un exilat, de a se lăsa pradă complet urii și dorinței pentru putere, a fost promisiunea pe care și-o făcuse cu foarte mulți ani în urmă. 

               A jurat să nu devină ca tatăl său, însă totul e mult mai greu decât pare. Întunericul este, într-un cuvânt, distrugere. Primul instinct al lui Blade este acela de a ucide, de a vărsa sângele oricui îi iese în cale și de a cauza distrugere... 

               Brunetul este obligat să se lupte cu aceste instincte în permanență. Fiecare membru al Ordinului are proprii demoni cu care este nevoit să se confrunte. Ei 6 sunt inexplicabil de puternici, însă prețul plătit este pe măsură. 

               Cei din Ordin știu mai bine ca oricine că puterea nu este decât o condamnare mascată la suferință. Viața lor va fi întotdeauna o provocare, cel puțin atât timp cât sunt în viață.




               Raven se desprinde din starea de melancolie în care se scufundase fără a-și da seama. Trage aer în piept, ignorând mirosul puternic al sângelui. 

               Cuprinde cu vederea locul distrus în urma luptei cu Exilații. 

               Pornește pe urmele lui Blade, fără să arunce vreo privire în urmă. 

               Pașii îi sunt hotărâți și apăsați. 

               Este pregătită pentru orice ar putea să se întâmple, însă înainte de a fi învăluită în totalitate de umbre, tânăra face un gest discret cu mâna iar Iadul se dezvăluie în urma ei.

               Corpurile Exilaților, sângele, copacii, totul este înghițit de un foc nestăpânit. Flăcările sălbatice se înaltă amenințătoare, iar trosnetul copacilor este singurul care se mai aude.

               Colțul gurii i se ridică într-un zâmbet ironic.

               — " Asta îi va ține ocupați pentru o vreme! William, se pare că destinele noastre se vor reîntâlni mai curând decât am crezut... " gândește tânăra, așezându-și mâna peste cicatricea de pe gât.


Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum