🔥10🔥

3K 219 23
                                    

Capitol needitat:

Raven:

               Corpul i se încordează odată cu auzul acelui nume blestemat, iar amintirile pe care a reușit cu greu să le uite, încep să i se deruleze în fața ochilor. 

               Chiar și după 3 ani, bărbatul are un impact nimicitor asupra ei. 

               Își închide ochii și trage puternic aer în piept în încercarea de a-și opri bătăile nebune ale inimii. Expiră, inspiră, apoi repetă de câteva ori gestul, însă corpul parcă nu vrea să o mai asculte, iar amintirile îi apar în minte ca o avalanșă.

               Blade privește încruntat spre tânără. Și el este îngrijorat. Fetița care, cu doi ani în urmă tresărea numai la vederea propriei umbre, a devenit o femeie puternică și talentată. 

               Nu poate permite ca o fantomă a trecutului ei întunecat să o tragă înapoi și să readucă la suprafață acea copilă speriată și traumatizată. 

               Se apropie de ea cu atenție apoi își înfășoară brațele în jurul lui Raven, care suspină când îl simte atât de aproape. Se lasă învăluită de căldura emanată de Blade, iar pentru câteva minute nici unul nu se mișcă sau spune ceva.

               În cele din urma, simțind că Raven s-a calmat, Blade propune:

               — Putem începe cu o altă haită. Cine știe, poate vom găsi răspunsul pe care îl căutăm... Mă voi duce să-l înștiințez pe Drake de hotărârile luate, ok?

               Se desprinde cu greu de Raven și se îndreaptă spre ieșire.

               — Stai! îl oprește vocea hotărâtă a tinerei.      — Nu vom schimba nimic, Haita Silvermoon va fi cea cu care vom începe. Nu pot permite ca trecutul să mă împiedice. Mereu am fost conștientă că odată și-odată va trebui să stau față în față cu William, comportamentul meu a fost doar o scăpare, totul a fost mai curând decât mă așteptam.

               Raven își îndreaptă spatele, se întoarce spre suportul cu arme de unde ia sabia și biciul cu lanțuri făurite dintr-un metal foarte rar și indestructibil. Biciul este arma pe care ea însăși și-a făcut-o cu ajutorul Focului. Lamele de la mijlocul și capătul lanțului sunt foarte ascuțite și unse cu o substanță paralizantă.

               E nevoie de numai o zgârietură pentru ca adversarul să piardă controlul asupra corpului și să rămână imobil pentru cel puțin 24 de ore

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

               E nevoie de numai o zgârietură pentru ca adversarul să piardă controlul asupra corpului și să rămână imobil pentru cel puțin 24 de ore. 

               — Sunt pregătită! îl anunță hotărâtă în timp ce-și pune rucsacul cu lucruri personale pe umăr. Se îndreaptă spre Blade și își așează mână pe umărul lui, asigurându-l că face ceea ce simte și că este sigură de hotărârea luată.

               Blade aprobă cu o mișcare a capului apoi pornesc amândoi spre biroul lui Drake.

______________

               Ușa biroului se deschide brusc ceea ce-l determină pe Drake să-și îndrepte atenția spre intrus.

               — De câte ori ti-am cerut să bați la ușă înainte să intri, Blade? întreabă bărbatul iritat și   amuzat în același timp de comportamentul încăpățânat al războinicului.

               — Pierdere de timp, mormăie ursuz acesta. Vom pleca peste 10 minute, am hotărât să începem cu Haita Silvermoon. Anunță-ne când ceilalți se întorc!

               — Aveți grijă! îi urează Drake luptătorului privindu-l cum părăsește încăperea. 

               Speră că cei doi vor reuși să găsească Feral-ul, vor avea nevoie de ajutorul lui pentru ceea ce va urma...

               În ultima vreme a tot primit rapoarte de la ceilalți oameni ai Ordinului și de la Conducătorii fiecărei specii de Supranaturali, iar informațiile au fost îngrijorătoare. 

               Întreaga societate se confruntă cu atacuri tot mai puternice din partea celor Renegați, acei supranaturali scăpați de sub orice formă de control care au ucis nenumărate persoane nevinovate.

               Drake într-un fel îi învinuiește pe conducători pentru aceste atacuri, dacă ar fi urmat Legile Străvechi și i-ar fi executat pe cei vinovați, nu s-ar mai fi ajuns în situația de față. În schimb, ei s-au folosit de puterea pe care o aveau și le-au schimbat sentințele din diferite motive, fie din iubire, fie pentru a-i putea folosi mai târziu într-o luptă pentru câștigarea supremației.

               De ceva timp, bărbatul bănuiește că unul dintre Conducători este în spatele atacurilor, însă nu are nici o dovadă deocamdată. Dar nu se va opri până nu va afla...

               Oftează și se ridică de pe scaun apoi se îndreaptă spre raftul cu, cărți din partea dreaptă a biroului.

               Își trece mâna peste cărți, oprindu-se la cea mai groasă și cea mai veche dintre toate . O scoate și o lasă deoparte, dezvăluind ceea ce ar părea un scanner pentru amprente.

               Își așează degetele de la mâna stângă pe suprafața dispozitivului. Simte o ușoară înțepătură și așteaptă ca amprentele și ADN-ul să-i fie analizate. În scurt timp, un sunet slab se aude, iar peretele de deschide.

               Drake intră rapid în pasajul dezvăluit, ignorând armele de diferite tipuri așezate pe pereți. Înaintează până când, în cele din urmă ajunge la ceea ce ar părea a fi o fundătură, numai că bărbatul își ridică mânecile bluzei negre și subțiri până la coate apoi împinge cu putere peretele stâncos.

               Razele soarelui se strecoară prin deschizătura făcută pentru a putea trece în partea cealaltă, iar lumina puternică îl face să ferească privirea.

               — Sper să găsesc aici ceea ce caut... își șoptește pentru sine Drake înainte de a trece de partea cealaltă a zidului fals.

 își șoptește pentru sine Drake înainte de a trece de partea cealaltă a zidului fals

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Drake Colton

Ordinul PhoenixWhere stories live. Discover now