Epiloog

1.8K 78 43
                                    

Julia

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Julia

"Mag ik nog een keer kijken?" Maya fluisterde de woorden in mijn oor en ik zuchtte. "Alweer?" Zei ik met een lach. Ze begon me te kietelen, zodat ik van haar af ging en ik het boek kon pakken. "Stop stop stop," gilde ik. "Straks komen mijn ouders nog naar boven." Maya schoot in de lach, "die durven dat niet meer. Weet je nog de laatste keer toen se plotseling binnen kwamen?"

Dat herinner ik me nog precies. Maya kwam langs na een lange dag op jaar school om wat te ontspannen met mij. Na een half uurtje waren we halfnaakt elkaar aan het zoenen. Ik zat op haar schoot en maakte net haar BH los toen mijn ouders binnen kwamen. Ze dachten dat er iets aan de hand was, omdat we zoveel geluid maakten. Het was een erg gênant gesprek geweest als ik had verteld dat dat Maya haar gekreun was.

"Daar heb je gelijk in babe," ik kuste haar voorhoofd en pakte het boek. Mijn teken boek, het boek waar ze uren in kon kijken. Al onze herinneringen stonden erin. Haar eerste lach, ons eerste intomend gesprek, onze eerste kus en de dag dat se vroeg of ik haar vriendin wou zijn. Maya bladert door naar die bladzijde en glimlacht. "Weetje dit nog?" Vroeg ze. Ik ging weer naast haar liggen op mijn bed en knikte. "Hoe kan ik die dag nou vergeten? Er gebeurd zoveel die dag." Die dag liep Maya weg van huis, kwamen haar ouders weer thuis en werd haar oom opgepakt. Het was een drukke dag vol met herinneringen. De beste herinnering van die dag bleef dat Maya vroeg of ik haar vriendin wou zijn.

+

"Ik wil je nog wat vragen." Haar woorden maakte me nieuwsgierig. Wat wou ze nog tegen me zeggen? Wat zou ze nu denken? Ik wist wel wat ik dacht. Ik dacht aan haar glimlach, haar ogen, haar haar en haar stem. Ik dacht de hele tijd aan haar. In mijn ooghoeken zag ik mijn vader uitstappen. Hij mocht dit moment tussen ons niet verpesten.

"Ja?" Vroeg ik. Ze kneep even in mijn hand en trok me tegen haar aan. "Julia, wil jij mijn vriendin zijn. Ik hou van je en wil je niet kwijt." Ik had heel veel verwacht, maar dit zag ik echt niet aankomen. Ik stond echt verstelt van haar woorden en het duurde even voordat ik realiseerde dat ze wachtte op een antwoord. "Ja," zei ik. "Ja natuurlijk. Ik hou ook van jou en-" Maya trok me nog dichter naar haar toe en drukte haar lippen zachtjes tegen die van mij. Ik hoorde mijn ouders binnenkomen en ik wist dat Maya haar ouders er ook waren. Toch trokken we ons er niks van aan en bleven kussen. Het leek wel alsof de tijd even stil stond om ons heen. Alsof wij de enige op de wereld waren. Toen onze lippen zich van elkaar lostrokken wist ik dat Maya de persoon was met wie ik voor eeuwig wou zijn.

"Die dag is alweer drie jaar geleden," zuchtte ik. Maya haalde een haar uit mijn gezichtsveld en lachte. "En jij woont nog steeds bij je ouders." Ik rolde met mijn ogen, "sorry hoor Maya, maar niet iedereen heeft rijke ouders die een huis voor hun dochter betaald." Maya lachte, "dat weet ik schat, maar is het niet tijd voor wat verandering in je leven?" We gingen rechtop zitten en ik staarde haar verbaasd aan. "Wat bedoel je?"

"Ik bedoel," begon ze. "Dat je misschien ergens anders wilt gaan wonen." We waren even stil. Wat bedoelde ze nou? "Natuurlijk wil ik ergens anders wonen," vertel ik haar. "Maar dat kan ik nu niet betalen ik." Maya knikte, "ja, dat weet ik. Ik dacht aan iets anders."

Ik kneep in haar hand, "wat bedoel je dan Maya?" Maya haar ogen begonnen met twinkelen, "wil je bij mij komen wonen?" Mijn ogen werden groot van verbazing. "W-wat?" Maya pakte mijn tekenen boek. "Ik bedoel je dat je bij mij mag komen wonen. Maak je maar geen zorgen over geld. Ik heb geld genoeg. Je kunt me terug betalen als je wilt, maar ik wil het je met liefde geven." Ik pakte het tekenboek van haar aan en sloeg hem open. "Maya hart, dit wordt een nieuwe tekening." Maya kuste mijn wang, "wat is uw antwoord madame?"

"Ja, ja natuurlijk wil ik bij je intrekken." Maya trok me tegen haar aan en ik voelde me veilig in haar armen. Ze was warm, daarom waren haar knuffels de beste.

"Ik hou van je Maya."

"Ik hou ook van jou Julia."

Mijn droom is uitgekomen nu nog die van jou xx

-----------------------------------
Dreamer - Epiloog
Woorden: 890

Lees alstublieft mijn volgende gxg boek pretend, ik heb er hard aan gewerkt en ik weet zeker dat jullie hem leuk vinden. Hij is nu online!

Bedankt voor alle steun. Bedankt voor alle lieve reacties, waardoor ik steeds meer wou schrijven. Bedankt voor alle votes, die mij hielpen wanneer ik me kut voelde. Bedankt voor het lezen van dit boek. Ik hou ervan om te schrijven, maar om te weten dat mensen het leuk vinden om te lezen maakt me gelukkig. Ik las reacties wanneer ik me niet goed voelde. Dit boek heeft me geholpen om door te zetten en door te gaan.

Bedankt voor alles.

Xx Romy

Dreamer | gxgWhere stories live. Discover now